gamepc.nl
Beoordelingen:

274 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.360 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
vrijdag avond PC binnen gekregen, s'nachts na mijn werk vol enthousiasme thuis om hem samen met mijn zoon aan te sluiten, maar helaas. Deed het niet, volgende dag, denk bel even om het op te lossen, maar het hele weekend niemand kunnen bereiken. Koop je een computer van mijn bijna 1400 euro, doet die het niet en kan je niemand bereiken. Mijn zoon had zich helemaal verheugd op dat weekend, maar een grote teleurstelling. Pas maandag kreeg ik iemand te pakken en heb ik zelf telefonisch de windows kaart weer vast moeten zetten. Jammer dat jullie niet met een tegemoet koming zijn gekomen om mijn zoon toch nog gelukkig te maken. Je kent het gevoel toch nog wel van vroeger, teleurstelling was groot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(220)
(38)
Resetten
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering computer goed samen te stellen
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt mooie en sterke game pc
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en veilig opgestuurd.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Product geweldig, bezorging buitengewoon dramatisch

Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was men vergeten de externe dvd writer mee te sturen, inmiddels wel ontvangen , dank. Maar een ander puntje is dat ik als herstelschijf een win10 versie meegekregen heb terwijl op de machine win11pro geinstalleerd is . Graag uitleg hierover.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Van begin tot eind een fijne ervaring, de site is overzichtelijk en duidelijk. Na het plaatsen van een bestelling op zondagavond had ik deze maandagavond al in huis.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn 2de pc die ik aankoop in 5 jaar tijd. Opnieuw goede service. Besteld, de volgende dag een mailtje ontvangen dat ik voor mijn gekozen behuizing en koeler beter een upgrade kies daar mijn samenstelling te zwaar is, zelfde dag hebben ze dit nog aangepast en verstuurd. Dan geleverd zonder problemen. Sinds opstart enkele weken terug geen problemen ondervonden. Mijn vorige pc had na enkele maanden een probleem met de RAM, maar had hen gecontacteerd, de pc opgestuurd en terug ontvangen met vernieuwde componenten in een paar dagen tijd en was kostenloos. Na 5 jaar is mijn video kaart outdated dus nieuwe pc gekocht. Zeer tevreden opnieuw!
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Weer een tevreden klant

Ik heb gekozen voor een pre build pc gezien ik er niet veel verstand van heb. Even gebeld om een aantal dingen te vragen daarbij werd ik super geholpen. Bij ophalen een goed ontvangst, echter had ik zelf iets gemist over Windows. Na overleg hebben ze op locatie een proefversie op de computer gezet voor mij zodat als ik thuis ben ik de computer kan gebruiken. En later heb ik een volledige versie gekocht en zelf geplaatst met behulp van vrienden en internet. De computer ziet er super uit en doet precies wat mijn verwachtingen waren super! Erg bedankt naar de mensen voor de service
Beoordeling melden
AG
Albert G.
Dordrecht
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service en zeer betrouwbaar. Ook snelle levertijd en concurrende prijs.

Mijn ervaring met GamePC is louter positief. Ik koop al mijn PC's al jaren bij hun omdat ze die op maat kunnen samenstellen en testen volgens jouw wensen. De prijs, product garantie, service en levertijd zijn allemaal prima voor mij geweest tot nu toe.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb er een MSI laptop besteld. De laptop die ik had besteld was niet meer.leverbaar. Volgende ochtend ben ik gebeld door een medewerker en heb ik een ander model genomen. zelfde dag nog geleverd. De service is gewoon goed en topproducten.
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geregeld alleen bezorger gaf er weinig om. Bezorger heeft pc voor de deur gezet terwijl het begon te regenen zonder aan te bellen of iets te laten weten. Voor de rest top geregeld en goede pc.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website & goede prijs/kwaliteit

Duidelijke website, snelle en nette levering en goede kwaliteit producten. Zeer tevreden ook over de luchtkussens in de computer voor de veiligheid tijdens de transport.
Beoordeling melden