Confetti Campus Nederland / België

3.243 reviews in totaal   471 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 jul 2018

confetticampus.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Producten worden als van goede en hoogwaardige kwaliteit omschreven. Klanten waarderen het brede en unieke assortiment, vooral de bijzondere kleuren en accessoires. Bestellingen worden netjes, zorgvuldig en vaak extra mooi verpakt bezorgd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en eerlijk gezien.

ReviewsConfetti Campus Nederland / België

Super tevreden

Ik ben super tevreden over de snelle verzending, de volgende dag al in huis en alles was goed verpakt in een doosje (brievenbuspakketje). Ik had Stabilo Boss Original markeerstiften besteld kleur roze/rood. Bij Confetti Campus waren deze te koop voor een goede prijs. Deze speciale kleur, kan ik ook nergens anders vinden. Kortom, 100% aan te raden.

Top site !

Studeren fun maken kost bij andere bedrijven veel te veel. Studenten kunnen dankzij jullie producten zorgeloos studeren. Jullie blijven prijs kwaliteit mijn favoriet en raad het aan al mijn vrienden aan. Ps De studietips op jullie site zijn zo handig en een leuk extraatje dat laat zien dat jullie echt begaan zijn met de studenten. lots of love :)

Antwoord van Confetti Campus Nederland / België

🥹 Dank je wel!
Er was een foutje gebeurd en na ik de klantendienst hiervan op de hoogte had gebracht is dit meer dan correct opgelost! Diezelfde week nog had ik het materiaal ik besteld had, EN mocht ik het verkeerde materiaal houden! Chapeau...hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Kaartjes

Jullie hadden voorheen van vakken kaartjes zoals geschiedenis enzo die mis ik . En ik vind het jammer dat de leuke kleuren vaak puntjes hebben ipv lijntjes, lijntjes schrijft veel fijner en de afstand tussen de puntjes is net iets kleiner dan lijntjes dus ook duidelijker te lezen.
Goede opvolging na ‘klacht’. Normaal komt de bestelling binnen een paar dagen binnen. Nu na 10 dagen nog niets binnen terwijl ik wel door had gekregen dat het was aangemeld bij post.nl. Mail gestuurd naar klantendienst en ze hebben na nakijken een nieuw pakket gestuurd. Dit was er na 2 dagen.
De verzending duurde iets langer, maar dat was netjes op de website aangegeven (kwam door drukte bij de koeriersdiensten). Ook toen ik een berichtje stuurde, kreeg ik meteen uitgebreid reactie terug. Producten ook goed!
Snel geleverd, goed verpakt en prima berichtgeving. Helaas paste het product net niet waar het voor bedoeld was. Terugsturen was geen probleem, bericht van terugbetaling ook ontvangen. Nu nog de betaling zelf afwachten, maar dat zal wel goed komen.
R P
Rob P.

flashcards en accessoires

Grote keuze aan flashcards en accessoires. Ik ben opnieuw aan het studeren en flashcards helpen me daar prima bij. En als ik ze dan in een mooie doos kan opslaan! Perfect!

Vulpen

Geweldige vulpen hier “gevonden”. Ik schrijf heel mijn leven al met vulpen en ben altijd op zoek naar een brede punt. Hier gevonden met geweldige kleuren inktpatronen.
Product zoals verwacht, erg handig. Helaas ontbrak er iets bij mijn levering. Dit is superopgelost! Meteen opnieuw verstuurd. Goede service!

Super snel schoolspullen

Ik had een aantal schoolspullen besteld die ik in de winkel niet heb zien liggen. Maar wat ik hier heb besteld is super fijn en bezorging is niet normaal snel!

Aanrader voor schoolspullen

Mooie en duidelijke webshop met mooie producten van goede kwaliteit. Het werd snel verzonden en was goed verpakt. Echte aanrader

Hoeft niet beter, houden zo.

Vriendelijk contact mer personeel en duidelijke infornatie. Mooie zendverpakking. Niks behoeft beter, houden zo.
I have made a wrong order and when I called to the client service I got very good service, thank you
Zeer correct en benaderbaar. Dat laatste verslechtert in toenemende mate in onze samenleving.

Fijne service na foutieve levering

Door Confetti Campus was per ongeluk de verkeerde maat showtas met insteekhoezen toegestuurd. Ik had A4 besteld, maar ontving A5. Na telefonisch contact werd dit direct opgepakt. Er werd alles aan gedaan om nog diezelfde dag (het was al einde middag) de juiste maat showtas na te sturen, omdat ik deze de volgende dag nodig had. De zending kwam keurig op tijd binnen en de A5 showtas mocht ik bovendien houden. Wat een fijne service!

Markeerstiften besteld

Ik kreeg een mooi pakketje. Precies zo als ik had besteld. Vond alleen jammer dat de beschrijving op de pakbon korter was dan op de website. Daardoor moest ik de bevestiging van de bestelling erbij pakken om te zien welke stift welke kleurnaam had. Maar ben ontzettend blij met de ontvangen producten.
Af en toe klopt er iets niet bij de bestelling, maar 1 mailtje en je wordt altijd snel geholpen, met vaak nog een extra attentie. Zeer tevreden klant, dus! :-)

Antwoord van Confetti Campus Nederland / België

Dank je wel! Zo fijn dat we je vaste klant mogen noemen ❤️
Prima producten voor een goede prijs! Content met de aankoop.
veel keuze voor Oxford schrijten + collegeblock. bestelling goed geleverd

Confetti Campus Nederland / België

De mooiste schoolspullen en de beste deals Hallo, wij zijn Confetti Campus Ons doel is om leren leuker te maken. Wij geloven dat je met de beste schoolspullen en slimme leermethodes daadwerkelijk be...