Gecertificeerd sinds: 19 feb 2026
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshpl.nl
Producten zijn goed maar waren onverpakt en los geleverd. Daardoor is transport schade ontstaan.
Antwoord van hpl.nl
Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze producten. We begrijpen uw opmerking over de verpakking.
Bij levering via onze vaste transporteur worden de platen bewust niet voorzien van extra verpakkingsmateriaal. De platen zijn voorzien van een beschermfolie tegen krassen en de platen worden met gespecialiseerd transport vervoerd. Op deze manier proberen we onnodig verpakkingsmateriaal en daarmee de afvalstroom te beperken.
Dit mag er uiteraard nooit toe leiden dat een product beschadigd bij u aankomt. Daarom hebben wij inmiddels per e-mail contact met u opgenomen en gevraagd om foto's van de beschadigingen. Aan de hand daarvan kijken we graag samen naar een passende oplossing.
Hartelijke groet,
Team HPL.nl
Antwoord van hpl.nl
Bedankt voor je positieve review. Hartelijke groet, Team HPL.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
hpl.nl
- +344210001
- www.hpl.nl
- klantenservice@hpl.nl
- Veldhoven, NLD
hpl.nl
HPL.nl is dé specialist in online HPL platen. We verkopen aan zakelijke en particuliere klussers. Kies voor HPL.nl als jouw professionele adviseur en verkooppartij op het gebied van alle soorten HP...