Dimehouse

14.978 reviews in totaal   435 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn tevreden over de snelle levering, de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice, de duidelijke en snelle communicatie en de eenvoudige montage van de producten. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig als positief genoemd, en worden problemen vaak snel en passend opgelost. Tegelijkertijd zijn er klachten over wisselende levertijden, verkeerde of beschadigde leveringen, matige afwerking en producten die soms te duur worden gevonden voor de geleverde kwaliteit. Daarnaast ervaren sommige klanten trage of ontbrekende reacties van de klantenservice, uitblijvende of langzame probleemoplossing, ontbrekende of verkeerde onderdelen bij de montage en een gebrek aan tijdige updates of matige bereikbaarheid in de communicatie.

ReviewsDimehouse

Snelle levering en prima klantenservice. Er was een klein probleem bij de levering en dit werd goed en snel opgelost door de klantendienst

Antwoord van Dimehouse

Beste klant, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

Heel tevreden

Snelle bezorging en kwaliteit van de meubel is goed en heel erg mooi. Ook makkelijk in elkaar te zetten.

Antwoord van Dimehouse

Bestelling binnen 1 dag verzonden. Eenmaal bestelling aangekomen was de tafel beschadigd aan de poten. Via klantenservice heb ik de optie korting en vervanging gekregen. Het is goed opgelost.

Antwoord van Dimehouse

Snelle levering. 1 onderstel was beschadigd bij levering, 2 dagen later al vervangen door nieuwe👍. Barkrukken zijn zeer mooi.

Antwoord van Dimehouse

Besteld en binnen 3 dagen ontvangen. Bezorgservice was ook top!
Super snelle en nette levering. De beide tafels zijn perfect

Antwoord van Dimehouse

Wij zijn erg blij met kast 'Zen'. Het duurde even eer hij er was maar de bezorging was uitstekend. De kast komt voor het raam en om niet teveel zicht weg te nemen, hebben we de middelste plank laten vervallen. Een lage variant van die lengte was er niet maar dit is perfect zo.

Antwoord van Dimehouse

Beste Els, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

eetkamerstoele

vorig jaar eetkamerstoelen gekocht snel geleverd en de stoelen zijn mooi en zitten goed

Tiroirs Freya

Très content de mes tiroirs. Ils sont 👌
Snel Verzonden. Op de site al vermelden hoe de vervoerder werkt zou wel handig zijn

Antwoord van Dimehouse

mooie stoelen en snelle levering

mooie stoelen snelle levering
Prijs en kwaliteit verhouding is gewoon super al diverse meubels besteld 👍

Antwoord van Dimehouse

goede levering, goede communicatie. stoelen zijn oké (niet top)

Antwoord van Dimehouse

Bedankt voor het aanschaffen van stoel Cara en fijn dat u ons met 4 sterren waardeert. Mocht u met ons willen delen waarom u de stoelen gen 5 sterren vindt, dan zien we graag uw mail tegemoet. Wellicht is uw feedback bruikbaar om dit model verder door te ontwikkelen. Team Dimehouse :)
De verzending is zeer goed ontvangen. De verpakking was perfect!

Antwoord van Dimehouse

Beste Johan, Hartelijk dank voor uw aankoop en leuk dat u een foto met ons deelt. Dit waarderen wij ten zeerste en hopelijk krijgen anderen zo ook een goed beeld hoe de tafel er uit ziet bij iemand thuis :) Groet, Dimehouse
Henny H.

Alles prima

Dimehouse reageert snel, duidelijk en uitgebreid op vragen die ik via mail heb gesteld. Ook toen het bij de eerste levering niet helemaal goed ging werd ik meteen door Dimehouse gebeld met een passende oplossing. Zou er zo weer bestellen. Mooi bankstel, solide maar niet te hard, ligt heerlijk.

Antwoord van Dimehouse

Beste Henny, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

Tevreden over mijn stoelen

Stoelen besteld, super snel in huis. Zeer tevreden.

Antwoord van Dimehouse

Wel mooi, maar te lang geduurd bijna een maand

Top!

Binnen enkele dagen in huis en niet pas na 3 maanden zoals bij sommige andere meubelaanbieders.Top!