Dimehouse

14.938 reviews in totaal   446 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en betrouwbare levering, de duidelijke en prettige communicatie en het gemak van montage met de meegeleverde materialen. Ook wordt de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd, net als de geboden oplossingen bij problemen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Aan de andere kant zijn er klachten over vertragingen of problemen met de bezorging, slechte bereikbaarheid van de klantenservice of het uitblijven van een antwoord, en het soms lang moeten wachten op oplossingen. Daarnaast worden er opmerkingen gemaakt over beschadigde producten, matige afwerking, tegenvallende materialen en ontbrekende of verkeerde onderdelen. Sommige klanten vinden de communicatie niet altijd even proactief of duidelijk.

ReviewsDimehouse

prrrrrima producten voor prrrrrima prijzen met perrrrfecte service!

Prrrrrima producten voor prrrrrima prijzen! En de service? Je krijgt vlot antwoord van de klantenservice en ze denken echt wel oplossingsgericht. En de levering is ook nog eens vliegensvlug. Winkelen zonder zorgen en vlotte communicatie. Amazing.

Antwoord van Dimehouse

Beste Corry, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse
Goede en adequate klantenservice. Hulpvaardig en meedenkend.

Antwoord van Dimehouse

Beste klant, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse
VOLGENS MIJ WAS ALLES FANTASTISCH DE ZETEL, DE SNELLE LEVERING, DE VERPAKKING IK WIL ALLEEN GRAAG DIKKERE OVERTREKKEN MET RITS VOOR DE 2 ARMLEUNINGEN. BIJ MIJN ZUS WAREN DIE VEEL DIKKER!!!

Antwoord van Dimehouse

Beste Yolande, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

Zeer trage levering en slechte kwaliteit

De levertijd was ontzettend traag. Het klopt dat er 3–4 weken levering vermeld stond, maar uiteindelijk duurde het ook echt de volledige 4 weken, wat ik persoonlijk veel te lang vind. Daarnaast was de kwaliteit van het product erg teleurstellend. Ik heb een glazen salontafel besteld, maar de prijs-kwaliteitverhouding is echt slecht. Ik ontving een goedkope bouwpakket-tafel van zeer lage kwaliteit. De meegeleverde schroeven waren te klein, waardoor ik de glazen plaat niet stevig aan de tafelpoten kon bevestigen. Uiteindelijk moest ik dit zelf thuis oplossen. Ook de onderkant van de tafel is van zeer slechte kwaliteit. De onderdelen aan de onderzijde vallen steeds eruit, waardoor ik het met houtlijm moest proberen vast te maken. Dit voelt absoluut niet veilig aan en de kwaliteit is erg slecht. Kortom: zeer slechte kwaliteit en een teleurstellende aankoopervaring. Daarom zal ik in de toekomst zeker niets meer van dit merk bestellen.
Very please with the lamp its like a work of art looks amazing in my room delivery was so quick to over all Very happy with the whole process

Snel goede prijs kwaliteit

Antwoord van Dimehouse

Product is oké en voldoet aan de verwachtingen.
De bezorging was snel en goed. Maar de tafel slechte kwaliteit, veel beschadigingen en niet goed voor-gemonteerd waardoor het blad niet op het onderstel vastgemaakt kon worden.

Product werd snel geleverd. Tevreden
Snelle en correcte service. Kwalitatief materiaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi Heel tevreden !

Antwoord van Dimehouse

Prachtige meubels en betaalbaar. Makkelijk in elkaar te zetten!

Prima

Fijn meegedacht over een alternatieve manier voor het plaatsen van de poten

Antwoord van Dimehouse

Zeer tevreden van mijn hoeksalon. Netjes op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Antwoord van Dimehouse

Retour ging super makkelijk en aankoopbedrag was ook snel terug gestort.

Antwoord van Dimehouse

Goede service! Reageren direct op je mail en de beloofde korting direct geregeld!

Stoelen jada

Heb de stoelen voor mijn zoon besteld ik wil ze zelf ook graag ik bestel volgende week 4

Antwoord van Dimehouse

Zeer tevreden met mijn stoelen!

Het is niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats, deze stoelen zijn precies zoals ik gehoopt had, stevig en comfortabel! Beetje omslachtig om vanuit België de BTW te recupereren als je een BTW nummer hebt.

Antwoord van Dimehouse

Beste Peter, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse