Weer met veel plezier mooie winterpyjama gekocht via internet. Dit doe ik al jaren voor mijn kleindochter. De kwaliteit is nl bij Hunkemoller erg goed. Ze moeten op een gegeven moment alleen weg omdat ze eruit groeit en dus niet omdat het is versleten. Omdat de nieuwe pyjama een schot in de roos was wilde ze heel graag nog een 2e en het toeval was dat de pyjama in 2 kleuren leverbaar was. Oma dus ook nog de andere kleur bestelt. Helaas bleek na de bestelling en betaling dat het bovenstuk toch niet meer leverbaar was en kon alleen de broek geleverd worden. Het betaalde bedrag van het bovenstuk werd meteen teruggeboekt maar aan een halve pyjama heeft mijn kleindochter natuurlijk niets. De klantenservice kon niets betekenen want Op=Op en het zou ook niet meer opnieuw komen. De broek kon natuurlijk gewoon terug en dan zou ik het geld terugkrijgen. Toen toch maar even contact gezocht met een fysieke winkel en die heeft er voor gezorgd dat ze toch nog ergens uit een filiaal het bovenstuk konden leveren. Kortom fijn meegedacht met de klant, een prima service en een dubbel blije kleindochter.
Had verschillende lingerie set besteld. Laten bezorgen in de winkel in Veenendaal. Na het passen, kwan ik erachter dat een set helemaal niet paste. Ook had ik slips retour gegeven die niet goed waren. Ik heb in de winkel wel een extra BH gekocht. Het gekke was dat mijn retour geld op mijn rekening zou worden gestort en dat ik de nieuwe BH weer moest afrekenen. Ik vroeg of dit niet verrekend kon worden, maar dat kon volgens de verkoopsters niet. Nu zag ik dat ik maar € 42,74 terug heb gekregen i.p.v. € 47,50. Ze hebben gewoon de klanten korting er vanaf getrokken, terwijl ik voor € 72,50 heb gekocht!
Zeer slechte zaak!!
Ik kwam in de winkel en ze zeiden meteen dat ze alleen de omtrek van de rug meten en niet de cups. Ik had online een BH gezien en wilde die graag passen. Ze vroegen hoe die BH eruit zag, maar dat was kattig te omschrijven. Ben zelf de winkel doorgelopen om te kijken, maar ze hadden alleen beugel bh's. Op mijn vraag of ze ook zonder beugels hadden wezen ze naar de muur waar er naar twee hingen. Ze namen niet de moeite om naar de site te gaan welke BH ik bedoelde. Echt slechte verkoopsters. Er waren twee verkoopsters, de één rond de 30 jaar en de andere rond de 60 jaar. Echt een slechte ervaring. Ben de winkel maar uitgelopen. Ik had advies nodig omdat ik geopereerd ben aan mijn rechterborst, maar ik had er geen vertrouwen meer in!
28 jun 2024
Prima lingerie
Hunkemöller heeft een groot assortiment. De sale die ze hebben is ook vrij uitgebreid. De kwaliteit van de items zijn erg goed.
Er kunnen dingen nog wel wat beter. Meerdere bestellingen toevoegen in 1 pakket met het retouren. Deze optie mis ik. Daardoor ben ik dubbel geld kwijt. Ook kan ik in de winkel waar ik graag zou willen retouren, niet retouren. Dus dat is ook een verbeterpunt. Verder is de klantenservice een 6/7 kan beter. De klantenservice kan heel meedenkend zijn en de andere keer mag je het zelf uitzoeken.
19 nov 2023
Service mwah
Jullie klantenbestand. Al jaren ben ik klant en koop best veel maar omdat ik mijn klantenkaart niet zo snel kan vinden maar een nieuwe gemaakt en weer problemen want wordt niet ‘herkend’. Ook het artikel is vaak uitverkocht zowel in de winkel als online. Bij de kassa maar 1 kassa. Bij drukte of storing of what ever sta je in de rij. Heb je een 2e kassa dan loopt het. Ik probeer het nog 1 keer en als het dan nog niet goed loopt ga ik naar een andere en ben je een trouwe betrouwbare klant kwijt
9 nov 2023
Wat goed beviel was de ruime keuze en makkelijke manier van online bestellen. Wat ik jammer vindt is dat iedere slip en bh aan een apart plastic haakje hangt, wat ik vervolgens direct bij het vuil gooi. Ik snap dat die gebruikt worden voor in de winkel, maar voor online bestellingen hoeft dat er niet bijgeleverd te worden. Misschien even lastig in het productieproces, maar uiteindelijk wel beter voor het milieu!
31 dec 2023
Lees gewoon maar
Ik vind het vreemd dat ik geen bevestiging per mail heb gehad van mijn bestelling, waardoor ik telkens moest inloggen op de site.
Tweede puntje is dat hij mijn wachtwoord niet op slaat, dus ik moet telkens opnieuw wachtwoord invullen.
Derde punt is dat mijn bestelling gisteren geleverd is in de winkel en ik hier pas om 17:43 bericht van kreeg. Nu kan ik pas ivm werk 3 Jan mijn bestelling halen.
18 apr 2024
Te gek voor woorden
Ben 3x in korte tijd bij Hunkemöller geweest. En alle keren werd er een andere bh maat gemeten. Variërend van 100D, 95G tot 85d. De tweede keer wist de medewerker niet hoe te meten en sprak niet eens Nederlands. Best vervelend zowel voor haar als voor de klant.
10 jun 2024
De verzending verloopt goed, de hunkemöller is betrouwbaar en ze hebben altijd leuke dingen.
Alleen had ik een cadeaubon van €25,- die ik niet heb kunnen gebruiken, omdat de site bij afrekening aangaf dat de bon al gebruikt was. Het lukte me ook niet om te bellen, waardoor de cadeaubon nu verlopen is, wel verspilling in de geval.
Informatie was netjes en up-to-date.
Alles via website prima
Personeel in winkel (bij ophalen) mag wel wat vriendelijker - zodra besef is dat het een online bestelling is (en misschien ook wel omdat het niet een heel grote bestelling was) slaat het humeur volledig om tot bijna onvriendelijk. Jammer
het pakket was er vlug
de bestelde artikelen werden vlug geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.
alleen jammer dat er zoveel plastic bij was
alles was per stuk en ook nog aan een hangertje geleverd en verpakt.
kan volgens mij bij elkaar in 1 verpakking zonder hangertje.
denk aan de afvalberg
Voordat ik de bestelling ontving werden er al excuses gemaakt voor de late verzending. Wat ik minder vond is dat ik ipv een fleecebroek twee Hoodies ontving. Ik kon het niet ruilen in de winkel dus heb ik allebei teruggegeven. Kan geen foto’s toevoegen want ze liggen alweer in de winkel.
13 feb 2024
Zelfde model zelfde kleur zelfde maat en toch verschillend qua maat.
Zelfde model zelfde kleur zelfde maat. Het is haast onmogelijk om je bestellingen online te doen. Nu terug geweest naar de winkel en daar aan het passen geweest. En ja het zelfde model maar toch verschillende maten nodig. Er is geen consistentie in de maten.
28 nov 2023
Snelle levering en fijne kwaliteit.
De klantenservice enorm goed bereikbaar en behulpzaam
niet langer verstrikt tussen bh-bandjes , hangertjes en etiketjes
verdwaald zoekend naar de juiste maat , zoals op zaterdagmiddag
in de stad . Heerlijk comfort !
12 jun 2024
Goed geholpen on winkel
Waarom bij ruiling in de winkel geen geld retour. Soms is de ene bh goedkoper dan de andere. Ik heb nu twee mooie passende bh’s gescoord en dat is voor Hunkermoller toch het belangrijkste en dan kom je weer terug. Vr.gr. Heilke
Ik had 2 bh’s besteld, deze kwamen in een doorzichtig tasje, medewerkster was niet erg klantvriendelijk.
Ik kreeg ook geen tasje eromheen ofzo terwijl ik aangaf dat ik t niet prettig vond om zo in de stad rond te lopen.
31 dec 2023
De vragen worden open beantwoord…
De vragen die ik soms heb worden open en eerlijk beantwoord; er wordt niet om sommige intimiteiten heengedraaid.bv de vraag of ik gemakkelijk in een broekje kan komen met mijn hand wordt gewoon beantwoord
3 dec 2023
1-2 dagen levertijd is niet gehaald. Week geleden besteld en nog niet binnen. Ligt waarschijnlijk aan bezorgdienst. Gebeld naar Hunkemöller maar lang in de wacht gestaan en er niet doorheen gekomen.
17 dec 2023
Ophalen bestelling…
Vorige keer werd mijn bestelling netjes ingepakt toen 8k hem op ging halen, maar nu werd de plastic zak uit de doos gehaald en zo overhandigd. Dat inpakken is toch net een beetje meer service
2 apr 2024
Ik heb verzendkosten betaald, maar pakket werd s avonds bij de buren afgegeven terwijl ik thuis was. Contact gehad met DHL, maar mijn klacht werd gewoon afgedaan alsof het normaal is.
4 dec 2023
nakomen wat je beloofd en fatsoenlijk verpakken
nakomen wat je beloofd. Levering duurde 4 dagen in plaats van 2 en bovendien was het product niet verpakt in doos maar open en bloot zichtbaar voor personeel en klanten in de winkel.
3 nov 2023
Medewerkster gesproken over een cadeaubon die door een storing onterecht afgeschreven werd! Ik kon moeilijk met haar communiceren! Uiteindelijk door een collega alles goed opgelost!