hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.461 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.803 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(257)
(93)
Resetten
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MJ
Mirjam J.
Apeldoorn
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HB
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BW
Bertie W.
Haarlem
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MT
marie t.
Krimpen aan de Lek
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

2 artikelen besteld 1gekregen

2 artikelen besteld, bestelling was niet compleet er ontbrak 1 artikel. Volgens de verkoopster moest ik zelf met de klantenservice bellen, dit heb ik geweigerd omdat zij de artikelen aan mij verkocht hebben. Ik ben van mening dat zij dit moeten oplossen. In de winkel was het artikel dat ontbrak wel op voorraad maar mochten ze niet meegeven want dan klopte hun voorraad niet meer.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het pakje nooit gekregen. Ik ben al in de winkel geweest en diverse keren gebeld. Hoop dat het er morgen is. Ik had het in de winkel laten aankomen. Het zou daar zijn, maar het werd nergens gevonden.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al meerdere malen contact gezocht met Hunkemöller maar geen reactie. Bestellingen die verkeerd retour worden aangegeven of niet aankomen. Zeer ontevreden over de service.
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online WITTE strings besteld. Opgehaald in de winkel in Breda. Bij thuiskomst bleken het gebroken witte strings te zijn. Dit staat natuurlijk niet mooi bij een WITTE bh
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er word gezegd dat mijn pakketje binnen 1 2 dagen bezorgt word maar na een week is het er nog niet
Beoordeling melden