hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.461 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.803 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(257)
(93)
Resetten
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GB
Greet B.
Aduard
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg een tegoedbon maar tijdens retour komden ze in het winkel niet afhandelen! Wat een gedoe voor niks.
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

2 bh’s besteld -slechts 1 geleverd

2 bh’s besteld. Slechts 1 wordt geleverd. Direct gemaild. Tot op heden geen reactie.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind t triest dat je word opgescherpt met tegoedbon
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat goed beviel was de ruime keuze en makkelijke manier van online bestellen. Wat ik jammer vindt is dat iedere slip en bh aan een apart plastic haakje hangt, wat ik vervolgens direct bij het vuil gooi. Ik snap dat die gebruikt worden voor in de winkel, maar voor online bestellingen hoeft dat er niet bijgeleverd te worden. Misschien even lastig in het productieproces, maar uiteindelijk wel beter voor het milieu!
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling afgehaald in de winkel. Gelukkig online besteld ivm eventueel retourneren. Bij aankoop in de winkel zou ik anders geen recht hebben op mijn geld terug begreep ik van medewerkster. Alleen een tegoedbon. Dit vind ik eerlijk gezegd niet meer van deze tijd. Het zal mij in de toekomst beletten om een artikel in de winkel te kopen. Met vriendelijke groet.
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling top, winkel helaas gesloten bij ophalen

De bestelling plaatsen ging makkelijk. Echter met het ophalen van de Click & Collect bestelling bleek de winkel ineens gesloten te zijn, terwijl deze volgens de website en de openingstijden op het raam open moest zijn. Is te verklaren vanwege de storm, maar had hier graag over geïnformeerd willen worden of het terug willen zien op de site.
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellen gaat makkelijk en bestelling ligt snel klaar in de winkel. Ik ben inmiddels bij verschillende winkels geweest ( Haarlem, Maarssen en Zevenaar ) vind wel dat het in de winkels wat op een andere toon ( lees : vriendelijker ) zou mogen, personeel is vaak wat onbeschoft / stug / mopperig / ruzieënd.
Beoordeling melden
KB
K B.
Soest
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
het pakket was er vlug de bestelde artikelen werden vlug geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. alleen jammer dat er zoveel plastic bij was alles was per stuk en ook nog aan een hangertje geleverd en verpakt. kan volgens mij bij elkaar in 1 verpakking zonder hangertje. denk aan de afvalberg
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hunkemoller heeft mooie producten en goede (web) service, levering is prima evenals retouren. Sommige producten zijn heel mooi echter als je ze aantrekt valt het niet altijd evengoed / even mooi. Groot aanbod waarin je uiteindelijk altijd wel iets vindt.
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne kwaliteit. De klantenservice enorm goed bereikbaar en behulpzaam niet langer verstrikt tussen bh-bandjes , hangertjes en etiketjes verdwaald zoekend naar de juiste maat , zoals op zaterdagmiddag in de stad . Heerlijk comfort !
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het betreft personeel in de winkel. Er was 1 verkoopster in de hele winkel en die was bezig met een klant en liet mijn gewoon zeker 10 minuten wachten. Dit was niet zo netjes toen ze kwam helpen was ik bennen 5 minuten weg.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde artikel is super. De maat, het materiaal, niks op aan te merken. De medewerkster van de winkel had zeker wat vriendelijker mogen zijn! Er kon geen lachje vanaf, en iemand aankijken was ook moeilijk blijkbaar.
Beoordeling melden
JH
J H.
Lisserbroek
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service.

Ik heb in de webshop besteld maar bij levering stond een goedkopere prijs op het kaartje. Ik ben naar de winkel in Lisse teruggegaan en kreeg het verschil zonder problemen terug. Ook de korting kreeg ik gewoon. Top!
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

De vragen worden open beantwoord…

De vragen die ik soms heb worden open en eerlijk beantwoord; er wordt niet om sommige intimiteiten heengedraaid.bv de vraag of ik gemakkelijk in een broekje kan komen met mijn hand wordt gewoon beantwoord
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er stond een onervaren dame in de winkel en dat ben ik niet gewend, dat zorgde voor wat onwetendheid. Uiteindelijk prima verlopen, maar normaal verloopt het wat soepeler.
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Berichtgeving

Ik krijg niet altijd een bericht als het pakket ook daadwerkelijk in de winkel is. Dit keer toevallig wel. Wel altijd een bericht als het pakket naar de winkel toe gaat.
Beoordeling melden