hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.470 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.401 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(998)
(93)
Resetten
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De website is makkelijk en overzichtelijk. Verder was het ophalen van mijn bestelling in de winkel ook een feestje. De medewerker in Veldhoven was ontzettend vriendelijk en haar enthousiasme is aanstekelijk.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als je van alles de juiste maten hebt, is de site ok. Niet goedkoop, maar kwaliteit van de goederen is redelijk/goed. Ophalen in winkel in Huizen. Kijk, die Lisa, die is goed! Prettig en snel geholpen.
Beoordeling melden
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Order geplaatst en is netjes afgeleverd met de juiste bestelde artikelen. De artikelen zijn van mooie kwaliteit. Dus daarom prima tevreden.
Beoordeling melden
TE
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bijzonder mooie en kwalitatief goed.

Bijzonder mooie en kwalitatief goede artikelen. Makkelijk te vinden en snelle levering
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en vriendelijke klantenservice en top personeel in de winkel
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd. Fijne doos om uit te pakken en her te gebruiken.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spulletjes waarin je je goed en aantrekkelijk voelt.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen voor prima prijs en super snel geleverd
Beoordeling melden
LO
Lya O.
Haarlem
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Graag serie Diva in meerdere kleuren voor maat 75 C
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een erg leuk setje mogen ontvangen
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
prettig personeel en hele fijne webshop.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

De snelle service en leuke aanbiedingen
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen, en goede pasvorm
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

toppie

makkelijk bestellen en snel geleverd
Beoordeling melden
JS
Jankie s.
Veenoord
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

top

alles was goed niks meer aan doen
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en kwalitatief goed en mooi
Beoordeling melden
RR
Riet R.
Hansweert
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen idee voor mij is het okee
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en bezorging
Beoordeling melden