hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.475 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.400 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(279)
(43)
Resetten
NM
Natasja M.
Den Haag
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede informatie

Informatie was netjes en up-to-date. Alles via website prima Personeel in winkel (bij ophalen) mag wel wat vriendelijker - zodra besef is dat het een online bestelling is (en misschien ook wel omdat het niet een heel grote bestelling was) slaat het humeur volledig om tot bijna onvriendelijk. Jammer
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er stond een onervaren dame in de winkel en dat ben ik niet gewend, dat zorgde voor wat onwetendheid. Uiteindelijk prima verlopen, maar normaal verloopt het wat soepeler.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles was op tijd, goede service.

Alles was op tijd, mail communicatie is goed. Service van Lisa in filiaal Huizen was errug goed.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel waardebonnen maar mag deze niet in combinatie gebruiken
Beoordeling melden
MV
Ma V.
Someren
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Deze keer was de verzending erg snel
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De website is gewoon duidelijk
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk bestellen
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijn personeel

De service was gewoon goed
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GB
Greet B.
Aduard
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste mensen van de DHL hebben het verkeerde sticker op het pakketje geplakt. Waardoor ik een ander pakket kreeg en niet mijn hunkemuller pakketje. DHL kan mij niet hier in helpen wegens ‘ drukte’..
Beoordeling melden
CH
C H.
Weert
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Trage reactie klantenservice

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en hierover een bericht naar de klantenservice gestuurd 3 dgn geleden, maar nog geen reactie gehad.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te late levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

De vragen worden open beantwoord…

De vragen die ik soms heb worden open en eerlijk beantwoord; er wordt niet om sommige intimiteiten heengedraaid.bv de vraag of ik gemakkelijk in een broekje kan komen met mijn hand wordt gewoon beantwoord
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Bestel al mijn lingerie daar omdat ik eindelijk mijn maten en vorm bh's een beetje ken. dus hopelijk houden ze dit assortiment/indeling!
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke verkoopsters. Voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk. Maten bh verschillen. Goede aanbiedingen.
Beoordeling melden