hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nlReviews

: 92.822Goed

4,39

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

2.050 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

92.822 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Alles ging eigenlijk wel redelijk. Het kiezen van een voucher was alleen wat verwarrend omdat de prijs dan steeds veranderde maar dat kwam omdat je ze niet kon gezamenlijk kon gebruiken. Wat ik ook jammer vind is dat de vouchers een korte tijd bruikbaar zijn. Zo vaak bestel ik niet bij hunkemőller, ook omdat ik het financieel niet breed heb! Overigens klopt de maattabel ook niet want volgens die tabel zou ik maat XXL moeten hebben maar heb nu geruild voor maat L.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jun. 2022
Ik heb mijn bestelling gepast in de winkel in Heerlen in het Coriocenter. Het was te klein en vroeg dus mijn geld terug. Dat kon niet werd mij medegedeeld. Dan wil ik iets anders voor dat geld kopen zei ik toen. Dat kon ook niet werd mij weer meegedeeld! Er werd gezegd dat ik, het pakketje naar een DHL servicepunt moeste brengen. Ik vroeg aan de verkoopster of zij wist waar dat het dichtstbijzijnde service was. Er werd gewoon gezegd dat weet ik niet! Toen ik, bij het servicepunt aankwam werd mij gezegd dat hun helemaal geen bestellingen van Hunkemöller aan namen. Dus daar ben ik dus helemaal voor niets heen gelopen! Ik koop dus echt nooit meer iets bij Hunkemöller in Heerlen! Wat een onvriendelijk en onbehulpzaam personeel daar in Heerlen! Ik was er overging op zaterdag 4 juni jl. Groet, een zeer ontevreden klant! Miranda Mullers
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(78)
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Ze hebben verkeerde bh opgestuurd ( dus absoluut niet wat ik besteld heb). Op de pakbon stond wel de juiste bh. Heb teruggestuurd, en nu lijk ik geen geld terug te krijgen! Heel erg slecht!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Het is altijd slordig wanneer personeel lachend over ditjes en datjes zit te praten en ik als klant moet wachten tot ze hiermee klaar waren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De voorraad klopt nooit. Er blijkt altijd iets toch niet op voorraad, waardoor je nooit de volledige bestelling ontvangt. Dat wordt dan wel verrekend en terug gestort, maar het is echt iedere keer zo, erg irritant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Jammer, dat de bestelling niet goed gecontroleerd wordt voordat dit wordt verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
van t v.
Kunden dienst is katastrofe. Nicht erreichbar. Es wird mir geen goedschrift voor mijn puntenuitbetaald die ik bei een volgende bestelling kan inzetten.Ik heeb al over 7000 punten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Ik vind het jammer dat Hunkemöller een steeds beperkende keuze geeft in de grote maten (100 H) Eerder kon ik nog kleurtjes krijgen en sport bh’s. Nu is het zwart en wit, that’s it.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Personeels in de winkels zijn meestal niet vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
De kleur van top en broek zijn niet hetzelfde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Ik ontvang een berichtje dat mijn bestelling onderweg is een vermoedelijk binnen drie dagen wel in winkel ligt om op te halen. En dan ik bericht krijg als het aankomt in de winkel .. Maar tot op heden geen afhaal bericht (nu ruim een week verder )
Beoordeling melden