hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.417 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.610 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(260)
(56)
Resetten
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
FV
Femke v.
Vorden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Website schiet op diverse punten tekort

Ik kon de cadeaukaart niet gebruiken terwijl deze wel geaccepteerd wordt bij Hunkemöller. Zonder cadeaukaart besteld en toen kreeg ik geen email bevestiging en bleek de dag erna dat mijn bestelling uit het systeem was gehaald. In totaal drie keer contact gehad met klantenservice! Betaling wel heel snel retour. Uiteindelijk heeft de winkel het besteld mét gebruik de cadeaukaart en die waren eerlijk gezegd net zo verbaasd als ik over de gebrekkige gang van zaken. Klantenservice wel goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam. Ervaring met filiaal heel fijn! Online zal ik niet snel meer doen bij Hunkemöller.
Beoordeling melden
2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
als je iets koop in de winkel ga je mooi de deur uit, artikelen mooi verpakt in een mooie tas, nu iets online gekocht en gaan ophalen in de winkel. nu had ik een keuze voor een tas tegen betaling. Dit heb ik niet gedaan en liep ik naar buiten met div. doorzichtige verpakkingen. Echt een tegenvaller!! Vond het eigenlijk voor schandaal lopen met div Bh's in de binnenstad in een doorzichtige verpakking. Ook online aankopen die in de winkel worden ingepakt zouden dezelfde behandeling moet krijgen als aankomen in de winkel vind ik
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service mwah

Jullie klantenbestand. Al jaren ben ik klant en koop best veel maar omdat ik mijn klantenkaart niet zo snel kan vinden maar een nieuwe gemaakt en weer problemen want wordt niet ‘herkend’. Ook het artikel is vaak uitverkocht zowel in de winkel als online. Bij de kassa maar 1 kassa. Bij drukte of storing of what ever sta je in de rij. Heb je een 2e kassa dan loopt het. Ik probeer het nog 1 keer en als het dan nog niet goed loopt ga ik naar een andere en ben je een trouwe betrouwbare klant kwijt
Beoordeling melden
JH
Jan H.
Den Haag
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
- Ik ben al jaren bezig om het nummer van het ledenpasje op de website te veranderen zodat het gelijk is aan het nummer op mijn pasje.(het pasje is ooit na verlies vervangen). Ik krijg nu geen passionpoints. Het filiaal in Den haag-centrum en de helpdesk konden me niet helpen. - De levering van bestelde artikelen is snel. - In de winkel is het personeel manvriendelijk i.t.t de website. Er zijn ook mannen die graag damesslipjes dragen.
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat goed beviel was de ruime keuze en makkelijke manier van online bestellen. Wat ik jammer vindt is dat iedere slip en bh aan een apart plastic haakje hangt, wat ik vervolgens direct bij het vuil gooi. Ik snap dat die gebruikt worden voor in de winkel, maar voor online bestellingen hoeft dat er niet bijgeleverd te worden. Misschien even lastig in het productieproces, maar uiteindelijk wel beter voor het milieu!
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb ene artikel besteld voor levering in de winkel maar daar hadden ze de helft van de gegevens niet ingevuld na 10 dagen wachten krijg je dan te horen dat ze de bestelling maar geannuleerd hebben heb het artikel zelf besteld en toen ging het goed maar nu alweer 10 dagen aan het wachten tot ik mijn geld terug heb top service jullie personeel kan nog niet eens een bestelling plaatsen
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling afgehaald in de winkel. Gelukkig online besteld ivm eventueel retourneren. Bij aankoop in de winkel zou ik anders geen recht hebben op mijn geld terug begreep ik van medewerkster. Alleen een tegoedbon. Dit vind ik eerlijk gezegd niet meer van deze tijd. Het zal mij in de toekomst beletten om een artikel in de winkel te kopen. Met vriendelijke groet.
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Saaie kleuren BH’s voor oudere dames

De service van de medewerkerschap uitstekend, de winkel ziet er aantrekkelijk uit, de prijzen vind ik prima. Jammer genoeg zijn de BH’s voor oudere dames vaak uitsluitend in de saaie kleuren zwart, wit en huidskleur te krijgen. Alleen on-line vind ik nog wel eens iets in rood of blauw. Heel jammer, ook oudere dames vinden het leuk om kleurige lingerie te kunnen dragen!
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling top, winkel helaas gesloten bij ophalen

De bestelling plaatsen ging makkelijk. Echter met het ophalen van de Click & Collect bestelling bleek de winkel ineens gesloten te zijn, terwijl deze volgens de website en de openingstijden op het raam open moest zijn. Is te verklaren vanwege de storm, maar had hier graag over geïnformeerd willen worden of het terug willen zien op de site.
Beoordeling melden
15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het ophalen in de winkel is fijn, zo kon ik het in mijn eigen tijd ophalen en hoef je niet thuis te zijn voor de postbezorging. Ophalen in de winkel zelf was ook goed geregeld, alleen hadden ze wel aan kunnen geven in de mail dat je bij de kleedkamers moet zijn ipv de kassa. Verder erg tevreden, pakketje was ook snel geleverd in de winkel.
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellen gaat makkelijk en bestelling ligt snel klaar in de winkel. Ik ben inmiddels bij verschillende winkels geweest ( Haarlem, Maarssen en Zevenaar ) vind wel dat het in de winkels wat op een andere toon ( lees : vriendelijker ) zou mogen, personeel is vaak wat onbeschoft / stug / mopperig / ruzieënd.
Beoordeling melden