tevu.nl- Logo - Beoordelingen

tevu.nl
Beoordelingen:

160 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.818 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Beter : klant zelf laten tekenen. Er was al getekend voordat ik de deur los kon maken. Zag later op de mail dat er getekend was maar niet door ons!!!!
AB
a b.
Twello

Meest relevante negatieve beoordeling

18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tevu.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HW
Henk W.
Winterswijk
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct
Beoordeling melden
DV
Dirk v.
Westbroek
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service!!
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zou niet weten
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van tevu.nl
29 aug 2023
Hartelijk dank voor je recensie. We zijn blij te horen dat je levering snel bij je was. In ons bedrijf streven we naar uitzonderlijke service en tevredenheid. Wij waarderen uw positieve feedback en danken je dat je de tijd hebet genomen om deze met ons te delen.
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
👍
Beoordeling melden
KJ
K.Jacobs J.
Kees Jacobs Transport
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NG
N G.
Meerkerk
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden