tevu.nl- Logo - Beoordelingen

tevu.nl
Beoordelingen:

160 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.830 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Beter : klant zelf laten tekenen. Er was al getekend voordat ik de deur los kon maken. Zag later op de mail dat er getekend was maar niet door ons!!!!
AB
a b.
Twello

Meest relevante negatieve beoordeling

18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tevu.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
KJ
K.Jacobs J.
Kees Jacobs Transport
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JE
Jan E.
Utrecht
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 weken geleden bestelling geplaatst, betaald en tot op heden geen levering of feedback ontvangen
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Dus waar hebben jullie het over?
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Telkens als ik een artikel gekocht heb is het de week erop of de volgende maand in de aanbieding

Telkens als ik een artikel gekocht heb is
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveren . Nog niks ontvangen
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Brengen wat er besteld is
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
bellen niet terug!!!!!
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leverdatum nakomen
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden