puzzleYOU NL

17.738 reviews in totaal   1.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de hoge kwaliteit van de puzzels, waarbij vooral de stevige stukjes, heldere kleuren en scherpe afdrukken worden geprezen. De service wordt als uitstekend ervaren, met snelle en kosteloze oplossingen bij problemen of vervangingen. Daarnaast wordt de verpakking als netjes en professioneel beoordeeld en waarderen klanten het ruime aanbod en de mogelijkheden om te personaliseren. Ook het bestelproces en de ontwerpinterface worden doorgaans als eenvoudig en gebruiksvriendelijk gezien. Toch zijn er enkele punten van kritiek. Er zijn regelmatig klachten over bezorgproblemen met externe vervoerders. Sommige klanten geven aan dat ze graag nog meer keuze zouden willen in kleuren, indelingen of productdetails. Ook zijn er enkele suggesties gedaan om het bestelproces en de ontwerpinterface verder te verbeteren.

ReviewspuzzleYOU NL

TOP SITE !! Aanrader

Ik heb nu al meerdere puzzels laten maken met eigen fotoa kwaliteit is top en sommige waren zelf binnen 1 week al in hujs... ik ben echt heel tevreden
Advent puzzel is een super kado! Mooi verpakt, stevige puzzelstukjes. Kado gedaan aan de oma’s en opa’s met leuke familiefoto’s. Wellicht een tip: plaats op de beschermende witte laag over de puzzelkokertjes een tekst/sticker dat die laag verwijderd moet worden en de doos niet omgedraaid moet worden….dat is een van onze ontvangers toch gelukt namelijk. Weg idee van een dagelijkse puzzel, maar een grote hoop met puzzelstukjes.

Levering eerder dan verwacht en kwaliteit in orde!

Levering eerder dan verwacht, kwaliteit in orde. Prijs iets aan de hoge kant, maar er wordt wel kwaliteit geleverd op het moment dat afgesproken is (of eerder).
Ben heel blij met de puzzels, zien er mooi uit. Ze kwamen helaas 1 dag later dan was afgesproken maar gelukkig nog net op tijd om kado te geven Vr gr Els

Adventskalenderpuzzel

Ik heb gekozen voor de adventskalenderpuzzel met een en puzzelframe. De ontvangers zijn erg blij met het cadeau en tot vandaag ziet de foto er ook mooi en scherp uit. Voor het hele resultaat zullen we moeten wachten tot 24 december. Het ontvangen van het pakket gaf wel wat irritaties. Ik moest ervoor thuis zijn, omdat het pakket een handtekening nodig had. Dus op de bevestigde dag was ik thuis, aan het werk in de woonkamer. Toen kreeg ik mail dat ik niet aanwezig was op het moment van bezorging. De nieuwe datum, was ik weer thuis. Weer geen bezorging. Toen kwam er een datum waarop ik niet kon, dus online een ander moment gekozen. Op de dag dat ik niet kon, hebben ze het toch geprobeerd stond er in de mail. De dag waarop ik het had aangegeven is het uiteindelijk gelukt. Wonderbaarlijk kreeg ik het pakket met een gat in de doos in mijn handen gedrukt en heb ik geen handtekening hoeven zetten. Gelukkig was het cadeau aan de binnenkant niet beschadigd. De bezorging staat denk ik los van het product, daar ben ik erg tevreden over. Misschien is een andere samenwerking nodig als dit meer voorkomt.
Mooie puzzel, snelle levering. Waarom dan geen vijf? De interface om de puzzel te maken kan nog wat beter en prijs is niet aan de boven marge. Voor de rest volledig tevreden.
Mooie en kwalitatief goed puzzel. De doos was helaas beschadigd door de transporteur, puzzleYou zorgde voor de afhandeling en een nieuwe doos. Het kan altijd mis gaan, dit keer zelfs buiten toedoen van puzzleYou, maar als je het dan goed oplost is dat erg fijn. Door puzzleYou kan je met een gerust hart je eigen puzzel laten maken.
Snelle service en mooie stevige puzzelstukjes. Een heel leuk persoonlijk kado geworden

Goede kwaliteit

Voor mijn slechter ziende vader een puzzel laten maken met xl stukjes. Na jaren heeft hij het puzzelen weer opgepakt , want hij vindt niets zo leuk dan fotopuzzels van zijn kleinkinderen te maken. Mooi product, goed verpakt, snel in huis.

Snel geleverd, goede kwaliteit en precies zoals de preview.

De puzzel was precies zoals in de preview was aangegeven, snel verzonden, top!
Hele mooie lijst is het. Het enige minpuntje is dat deze lijst niet in meedere kleuren verkrijgbaar is.
De puzzles werden snel bezorgd, ze zien er ook elke keer weer keurig verzorgd uit.
Goede service, leuk product. Snelle vervanging toen het pakketje beschadigd aankwam.

Beschadigde puzzeldoos meteen vervangen

Mijn puzzeldoos was beschadigd en na een mailtje was er binnen een week een andere puzzel binnen. Zeer goede service!!

Origineel cadeau

Super leuk cadeau om te geven en de levering is ook fantastisch snel.
Ik heb er al veel mensen blij mee gemaakt en mezelf. Het is goede uitleg alleen de bezorging is minder maar dat ligt niet aan jullie.
Prima kwaliteit en levering en bezorging zoals toegezegd. De Smart sorted versie helpt/motiveert mensen die een vorm van dementie hebben heel goed om toch met focus ergens mee bezig te zijn! In 1 woord SUPER !!
Leuke fotopuzzel met mooie tekst erbij kunnen maken. Snelle levering. Mooi bijzonder verjaardagscadeau.
De puzzels zien er prachtig uit. Is hij gemaakt en klaar. Is het een plaatje. Snelle verzending na dat het besteld is. Alle lof.
Mooie afwerking duidelijk beeld. Jammer dat de vervoerder zo onduidelijk was bij levering