vulpesgoods.com- Logo - Beoordelingen

vulpesgoods.com
Beoordelingen:

652 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden686 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kocht dit tablet voor me zoontje! Hij was opslag verkocht en ging meteen aan de slag! Pluspunten bij dit tablet het heeft een ingebouwde beschermhoes! Kinderslot⭐ Leer apps voor kinderen ⭐ En youtube voor kids⭐ Dus je hoeft in principe niks te downloaden! Alles staat erop⭐ Het scheelt mij ook tijd en energie💪 Dus me zoontje kon al gelijk leren en spelletjes spelen,maar ook gelijk op youtube🥰 Scherm vindt ik persoonlijk ideaal voor me kleine. Precies goed. Niet te groot of te klein👍 En er zit ook tasje bij zodat je het overal mee kan nemen en een touch pen🤗 Super bedankt VulpesGoods voor jullie service👍👍👍👍👍 P.s kreeg me bestelling volgende dag al thuis! Dus ze zijn zeker betrouwbaar💯 Ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen 🙌

de meest kritische beoordeling

5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het design is mooi en het zit op zich comfortabel aan de borst. Maar ik mors met geen enkele borstkolf zoveel als met deze. Het uitkappen is super omslachtig en werkt echt niet zoals het moet. Mijn dochtertje ligt op de NICU (voor 11 weken) en het enige wat ik echt voor haar kan doen, is voldoende melk kolven. Ik maak nog maar net voldoende aan om haar volledig te kunnen voeden, dus je kan verstaan dat een tiental milliliter elke keer bij het uitkappen, per borst, morsen, zeer frusterend is. Met de hormonenrollercoaster die aan de gang is, heeft dit zelfs al meerdere keren tot tranen geleid. Het afwassen is ook echt veel meer werk als de niet-draadloze kolven die ik gebruik. Samen met het gesukkel met uitkappen zorgt dit ervoor dat het kolven met deze borstkolf nog tijdsintensiever wordt dan de andere kolven die ik gebruik. De app werkt ook niet naar behoren. Soms valt de connectie ineens weg, terwijl mijn gsm naast me ligt en stopt de borstkolf en dus ook de timer. Het invullen van de hoeveelheid aan het einde van de kolfsessie wordt soms niet gevraagd. Ik begrijp niet waarom. Kortom: mooie kolf en er wordt veel beloofd, maar qua functionaliteit kan het een pak beter!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vulpesgoods.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(486)
(121)
Resetten
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Absoluut aanrader !

Borstkolven van Vulpes Goods zijn echt één perfecte match voor mij en hun klantenservice is gewoon op andere level, uitstekend goed!
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Wat een super leuke review heb je voor ons geschreven. Wat een mooie complimenten! Hier doen we het voor😊
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

super winkel

Mijn bestelling bleef langer onderweg ondanks de directe verzending van vulpesgoods.com. Ik werd opgebeld en direct zou een nieuw product worden verzonden. Ik was echt verbaast van zo een service, ik heb nog eventjes gewacht en door aandringen van vulpesgoods kreeg ik de dag nadien mijn aankoop !! Bedankt 100 % te betrouwen !! Kurt ( wondelgem-Belgie)
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Onze excuses voor de vertraging, we vinden het heel erg vervelend dat het iets langer duurde dan u van ons gewend bent. We zijn blij dat het alsnog bij u terecht kwam!😁
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product goed maar werkt niet bij onze hond

Product helpt jammer genoeg niet bij onze hond maar dit ligt aan onze hond, zeker niet aan het toestel, wel zeer goede en vlotte service, retour goed en vlug afgehandeld, zeer goede service en helpen zoeken naar oplossing, dikke duim voor vulpes
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Foutje van mij. Bedankt.

Door mijn eigen domme fout 2x hetzelfde ontvangen. Een teruggestuurd op hun advies op hun manier. Zelfs mailtje ontvangen dat het geretourneerde ontvangen was. Kunnen veel onlinediensten iets van leren. Beter kan het niet denk ik.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een mooie kachel ventilator. Werkt goed. Ben benieuwd hoelang deze meegaat. Erbij een temperatuurmeter. Handig om te weten hoe je deze bevestigd. Wil eigenlijk geen gat in de pijp maken. Is meter met magneetje ook mogelijk?
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top product

De fleswarmer is fijn in gebruik en erg handig dat hij opgeladen kan worden via usb. Meerdere standen, fijn! Alleen: Als je de fles niet keihard aandraait op de adapter, lekt het alsnog. Verder erg tevreden!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en makkelijk te gebruiken. Voldoet aan de beschrijving. Helaas na het installeren binnen 1 dag nog wel een keer kat uitwerpselen in de tuin, vandaar geen 5 sterren. Hopelijk was dat de enige keer
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het produceert bij mij meer melk dan de medela flex, maar schoonmaken is echt vermoeiend.. ik doe hem nu 2 x op n dag schoonmaken, haal de motor eraf en zet hem in de koelkast
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig product

's middags besteld , de dag erna al ontvangen. wat een geweldig product. mijn boomertje heeft hem anderhalve dag omgehad en toen was het overmatig blaffen al afgelopen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

100 punten.

Alles verlopen zoals het eigenlijk overal zou moeten gaan. Zowel retourzending als de niet geretourneerde zending. Hier is geen verbetering nodig dacht ik. Houden zo.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
heel correct en snel antwoord via mail het produkt ziet er mooi afgewerkt uit of de muggenlamp echt werkt moeten we nog afwachten
Beoordeling melden
LG
Lotte G.
Hilvarenbeek
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verzending en alles daar omheen is top. Alleen kan ik nog geen beoordeling geven over het apparaat, daarvoor is de tijd te kort
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed.

Wat mij bevalt us de prijs en en gemak van bestellen. Wat beter kan is de snelheid van verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Bedankt voor je review en feedback, Bennie!😄
IV
Ingrid V.
Dronten
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goedkoop. Ook gebeld voor informatie en netjes te woord gestaan. Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Superfijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Heel veel plezier met je aankoop😃
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

bereik van de katteschrik

info staat niet op de site bij artikel, uiteindelijk de juiste info ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Dank voor je review. We gaan daar mee aan de slag! 😁
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Nog af Wachten verlopig werkt het Gemakkelijk installeerd
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Bedankt! 😁
CV
C V.
Leeuwarden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Moet alleen nog zien, of het antiblafhuisje werkt.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle complete levering , goed passend in de motoruimte
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Superfijn om te lezen dat je er blij mee bent 😊
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel aan de telefoon en snelle service.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
9 dagen geleden
Bedankt voor de mooie complimenten👍
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vlot bezorgd en artikel voldoed aan de…

Vlot bezorgd en artikel voldoed aan de verwachtingen.
Beoordeling melden