dierenhuiden-decoraties.nl- Logo - Beoordelingen

dierenhuiden-decoraties.nlReviews

: 162Uitstekend

4,86

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
dierenhuiden-decoraties.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dierenhuiden-decoraties.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
dierenhuiden-decoraties.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dierenhuiden-decoraties.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dierenhuiden-decoraties.nl

49 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

162 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mrt. 2022
Snelle service, na 2 dagen, prachtige kleden al in onze woonkamer. Niet gefokt voor vacht, maar gebruikt uit vleesindustrie, sprak me erg aan.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jul. 2022
contact houden met de klant,Mijn account werkte niet door een schrijffout in mijn emailadres,dus kon ik mijn zending niet volgen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dierenhuiden-decoraties.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(43)
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Supermooi kleed. Precies zoals op de site staat afgebeeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Een prachtige huid nog mooier dan op de foto
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Snelle service, heel vriendelijke hulp. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Niets,alles was piekfijn in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Snelle levering, fijne service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
He
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Fantastique et merveilleux! et rapide
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Vriendelijk aan de telefoon en zeer snelle verzending. Mooie kwaliteit koeienhuid en zeker niet duur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Volgens de foto geleverd en snellen verzending ! Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Vlotte levering en mooi kleed ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Snelle service, na 2 dagen, prachtige kleden al in onze woonkamer. Niet gefokt voor vacht, maar gebruikt uit vleesindustrie, sprak me erg aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Prachtig ingepakt en snel verzonden. Mooie kwaliteit van huid die onmiddellijk plooivrij wordt. Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
goede verzorging betreft transport van het product snelle reactie op mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2022
kwaliteit, lage kost,vlugge levering ... alles perfect verpakt en afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Zeer betrouwbaar doet wat ze beloven Goede kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Snelle en nette levering. Laagdrempelige bereikbaarheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
Snelle levering en mooie kraai, precies zoals op de foto!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 feb. 2022 
Een goeie service, ik raad het iedereen aan, top 👍👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022 
Overzichtelijke site en snelle en goede service.
Beoordeling melden