Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nl
Beoordelingen:

809 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.913 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Klusspullen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling, 2 EcoDim.01. RLC dimmers en bijpassend raamwerk met enkele ledlampjes, was zorgvuldig verpakt en zeer snel ontvangen. Besteld, volgende dag ontvangen !! In mijn geval was alles simpel en snel geïnstalleerd. Bij deze dimmers is het mogelijk zowel fase aan - als afsnijding te kiezen, en dimmen ze terug tot 0 watt. Dit laatste vind ik achteraf wat lastig, omdat ik bij inschakelen toch een hele kleine lichtopbrengst wil zien. Maar dan draai ik gewoon terug tot deze positie, en schakel dan uit, dus geen punt. Wel vond ik het lastig dat op de leds van Philips (G9 4Watt) niet vermeld staat of het fase aan- of af snijding is. Kon hierover ook niets terug vinden. Kortom raad ik klusspullen zeker aan, en zal hier zeker in de toekomst meer bestellen. Prijstechnisch één van de goedkoopste.
RV

de meest kritische beoordeling

21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product was ruim op voorraad. Het bestelproces ging snel maar de levering verliep niet zoals beloofd. Ondanks dat ik bestelde om 15u30 (op een werkdag) is de levering pas de volgende dag laat ingepakt en dus later verstuurd. Daarnaast werd er bezorgd via DPD, een erg onbetrouwbare partner in België waardoor het 5 dagen duurde voor ik de spullen ontving, terwijl er op de site staat "voor 23u besteld, volgende dag in huis"
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(596)
(13)
Resetten
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdelen schakelaars apart te koop , bvb enkel centraal plaat zonder de basis schakelaar daar deze soms niet nodig is . Ook niet onbelangrijk is de heel scherpe prijs … Track and tracé en Levering kan iets beter … Ik zal zeker bij jullie bestellen in de toekomst als ik nog wat nodig heb !!! Aanrader website !!!! Doe zo voort u verdiend een dikke pluim
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

super klantvriendelijk

bij mijn eerste bestelling ontbraken artikkels wegens geen voorraad , die werden een paar dagen later geleverd , bij het nakijken van die volledige bestelling ontbrak ik 1 artikel , heb dat gemeld en werd ook een paar dagen later nageleverd , dat noem ik eens SUPER KLANTVRIENDELIJK , dank u wel
Beoordeling melden
RH
Rutger H.
Amsterdam
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aluminium deurroosters voor een topprijs

Aluminium deurroosters besteld 2 stuks voor ongeveer de prijs van 1 bij alle andere aanbieders. Product zelf perfect en precies hetzelfde als een veel duurdere die ik eerder elders ook had gekocht.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reactie

De 1e bestelling raakte zoek bij PostNL. Begripvolle communicatie. Er werd direct gezorgd voor verzending van een ander product.
Beoordeling melden
PV
piet v.
belgien
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling. Enkele dagen geleverd door de boerenblokkades maar post.nl heeft zijn best gedaan en rond 21h nog geleverd.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, wel jammer van de hoge verzendkosten (kunnen ze niets aan doen, maar toch)
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering conform de aangegeven leverduur. De bestelling goed verpakt ontvangen.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service is goed, geen moeilijk gedoe over retourneren. Veel keuze in kwaliteit!
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld , betaald , en ontvangen. Wat kan je nog beter doen ? Alles in orde.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf, zeer goede klantenservice. Zou het iedereen aanraden.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Bestelling 2 dagen later netjes verpakt ontvangen. Prima geregeld.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en ontvangen wat er besteld is, zoals het hoort.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding, en levering ook goed
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Van bestelling tot betaling en levering; alles goed
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

AAA+++++

Super prijzen, en zeer snelle levering. AAA+++++
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over de service en levering. 10/10
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product en goed verpakt!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect de verpakking en verzending
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed product, zoals omschreven
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
voldeed aan de beschrijving, snelle levering.
Beoordeling melden