Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nlReviews

: 20.054Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

755 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.054 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 apr. 2022
 
Levering niet in het tijdsbestek zoals deze op de site en in de mail aangegeven was, vandaar maar 4 sterren. Zelf moeten mailen over de leveringstijd waaruit bleek dat niet alles voorradig was. Hierop werd snel oplossingsgericht gehandeld, en was de service uitstekend. Vervolgens een snelle levering, en snelle creditering van de niet te leveren producten. Pluspunten: -> Goede service / oplossingsgericht -> Snelle creditering -> Na contact snelle verzending Minpunt: -> Bij langere levertijd wordt dit niet op tijd gecommuniceerd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 sep. 2022
 
het bestellen ging goed maar de levering was n drama ,ik ontving meldingen van post nl dat de spullen op 3 en 8 September bezorgd zouden worden en daar ben ik voor thuis gebleven ok al was het n brievenbuspakje in de namiddag ontving ik van beide de melding dat de pakjes waren afgeleverd ,dus niet en een bericht naar klusspullen gestuurd en het uitgelegd dat ik moest wachten enzo tot op heden heb ik nog niets ontvangen dus heb ik op 8 September bij Electrototaalmarkt de 4 aansluitblokjes besteld en op 9 September ontvangen en goedkoper €.13,47 incl btw en verzendkosten . Ik heb grote vraagtekens bij deze toko maar ik kom daar niet meer en zal het ook bij niemand aanbevelen ,bestellen en betalen gaan perfect ,maar je moet je zelf afvragen of je het ooit ontvangt of je betaalde geld terug krijgt ,je zou bijna gaan denken dat het een markplaats toko is waar iedereen voor waasschuwd
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(538)
(26)
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Levering was netjes verpakt, bovendien had ik het snel binnen. Tevens een scherpe prijs! Helaas zijn de bezorgkosten omhoog geschoten (maar dat ligt helaas bij de bezorgdiensten). Goede zaken verder!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Er was bij post.nl iets mis gegaan bij track & tracé. Klusspullen heeft mij bij navraag direct geholpen om uit te zoeken of de retourzending correct was ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Makkelijk bestel proces en snelle levering. Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Antenne versterker voldoet volledig aan verwachtingen en werd zeer goed verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel, eenvoudig, duidelijk en komen afspraken na, net zo als de vorige keren, altijd weer ;-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Bestelling en levering is vlot en correct verlopen. Prijs artikel concurerent.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Supersnelle levering en zeer scherpe prijs voor het artikel dat ik nodig had!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Bestelling keurig en snel geleverd. Niets meer te wensen. Een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Prima en eerlijk bezorgd in plaats van we troffen jullie niet thuis….
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Alles is goed en snel geleverd. Ben erg blij met de bestelling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Snelle levering. Alles volgens verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Goed assortiment en s;Elle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
 
Snel geleverd. Voordelige prijzen .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
Uit voorraad snel verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle en juiste levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
leuk contact met Farah
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
doen wat gezegd wordt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
 
Top bedrijf! Al jaren
Beoordeling melden