smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.936 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.037 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

Resetten
De gleuf waar het tablet in valt is niet diep en stevig genoeg, het tablet heeft te weinig houvast en glijdt door.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Trudy, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de groeven om je tablet neer te zetten niet diep genoeg zijn, waardoor de tablet niet goed blijft staan. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
Het hoesje is niet bruikbaar op een MagSafe houder ondanks dat dat wel zo vermeld staat bij de specificaties
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Christel, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is over de hoes welke je besteld hebt. Ik heb het voor je nagekeken en zie inderdaad dat er staat aangegeven dat het product geschikt is voor Magsafe. Heb je bij de voor- en nadelen ook de volgende tekst zien staan: "Enkel de backcover ondersteunt MagSafe, dus je moet de backcover uit de bookcase halen voordat je MagSafe kunt gebruiken." Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl

Bar slecht

De stickers van het hoesje lieten al na een paar dagen los, het hoesje ging al kapot na ongeveer twee weken
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Maaike, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de hoes al zo snel kapot is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je ons een foto kan sturen van de hoes hoe deze er nu uitziet en we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl

Slechte kwaliteit

Product is een sticker die na 1 dag gebruik al.los gaat zitten op het meebestelde telefoonhoesje.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de hoes zo snel stuk is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb gezien dat je hierover contact met mijn collega hebt gehad en zij je een passende oplossing aan heeft geboden. Jammer dat je hier geen gebruik van wenst te maken. Mocht je van gedachte veranderen blijft het aanbod staan en mag je alsnog op het bericht van mijn collega reageren, zodat we het voor je in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
Levering goed geleverd. Alleen extra betaald voor snelle levering. Maar duurde nog 3 dagen
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Jos, Bedankt voor je review. Wanneer je voor de Premiumlevering kiest doen wij ons best je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Helaas kan er bij de post vertraging oplopen en hebben wij hier geen invloed op. Excuses voor het ongemak! Ik wil je wel graag een passende oplossing bieden en heb je daarom een mail gestuurd. Ik verneem graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon van Smartphonehoesjes.nl
Als ik 0 sterren zou geven zou ik dat doen. Bestelde en betaalde product nooit ontvangen.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je je bestelling niet hebt ontvangen! Helaas kan het voorkomen dat de post vertraging oploopt of dat deze verloren raakt, maar dit lossen we graag voor je op! Ik zie dat je inmiddels ook contact met ons hebt opgenomen en dat we je een nieuwe bestelling hebben toegestuurd. Deze zal spoedig mogelijk jouw kant op komen. Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Sharon van Smartphonehoesjes.nl
16 okt 2024
Hoesje was te groot voor mijn telefoon en niet mooi bedrukt. Echt een miskoop helaas.
17 okt 2024
Beste Claudia, Bedankt voor je review. Wat jammer de hoes te groot is voor je toestel en je hem niet mooi bedrukt vindt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we aan de hand van de foto en het modelnummer uit kunnen zoeken wat er mis is gegaan en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl

Beschermend maar stoffig

Helaas blijft er stof van kleding etc op het hoesje plakken. Beschermend wel goed.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je hoesje je telefoon wel goed beschermd! Het kan bij sommige materialen inderdaad wel zo zijn dat deze stof aantrekken. Ik wil dit graag samen met je oplossen en heb je daarom een mail gestuurd. Ik verneem graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon van Smartphonehoesjes.nl
Na 1maand is het materiaal al kapot. Nepleder pelt af en sluit zeer moeilijk.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Cindy, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je hoes al na 1 maand begint los te laten! Dat is uiteraard niet de bedoeling en ik kijk dan ook graag met je mee om je een passende oplossing te kunnen bieden. Om die reden heb ik je mail gestuurd om verder met je in contact te komen. Ik verneem graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon van Smartphonehoesjes.nl
6 okt 2024
ik heb het gsmhoesje pas en de kleur gaat nu al van het hoesje af. erg jammer
8 okt 2024
Beste Petra, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te vernemen dat je hoesje al zo snel verkleurd is. Uiteraard is het niet de bedoeling dat dit zo snel gebeurd en wil ik je graag een passende oplossing aanbieden. Om die reden heb ik contact met je opgenomen en zie ik je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sharon Smartphonehoesjes.nl
BT
Ben T.
Almere
Snoertjes voor de iPhone welke ik besteld heb zijn van slechte kwaliteit
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Ben, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de bestelde kabels. In de aangegeven bestelling heb je echter geen kabels besteld, maar een ander product. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren. We horen graag om welke bestelling het precies gaat, wat er met de kabels aan de hand is en bieden je aan de hand hiervan uiteraard een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
al 2 weken aan wachten op mijn bestelling en heb ondertss elders gekocht
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Dave, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik heb gezien dat je hierover contact met mijn collega hebt gehad en het voor je is opgelost. We hopen je in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
9 okt 2024
Het ringetje breekt na verloop van tijd. Ben nu aan mijn 4e bandje bezig.
10 okt 2024
Beste meneer Freriks, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat het ringetje van de horloge steeds breekt en je nu met je vierde exemplaar bezig bent. Echter heb je in de aangegeven bestelling een ander product besteld en kan ik op je mailadres geen bestelling vinden van een horlogebandje. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je het juiste ordernummer aan ons door kunt geven en indien de bestelling bij ons geplaatst is we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Mocht je de bestelling niet bij ons geplaatst hebben raad ik je aan contact met de verkoper op te nemen, zodat zij je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
14 okt 2024
Hoesje is niet zoals op foto, na 2 dagen begon het leer al te lossen.
15 okt 2024
Beste Wesley, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de hoes al zo snel kapot is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Goed van je dat je meteen een foto mee hebt gestuurd, zo kan ik het probleem meteen bekijken en je een passende oplossing aanbieden. Ik heb je een mail gestuurd, zou je hierop willen reageren? We lossen het graag met je op. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
Ik heb dit 30 september besteld en nog steeds niet ontvangen
15 okt 2024
Beste François, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik verwacht dat er iets mis is gegaan bij de post, want jouw bestelling had eigenlijk al geleverd moeten zijn. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
13 okt 2024
Nieuw beschermglas van ipad na 2 dagen reeds gebarsten )-:
14 okt 2024
Beste Krist, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je screenprotector na twee dagen is gebarsten. De functie van een screenprotector is het beschermen van je scherm. Wanneer een toestel valt of stoot kan de screenprotector hierbij zelf wel kapot gaan of barsten. Eigenlijk heeft het product dan wel zijn werk gedaan daar het scherm van je toestel nog heel is. Uiteraard begrijp ik dat het vervelend is. Vandaar dat ik je een mail gestuurd heb. Graag wil ik je vragen hierop te reageren, zodat ik je een passende oplossing aan kan bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
17 okt 2024
Bestelt op 03/10/24 nog vandaag niets gekregen op17/10/24
18 okt 2024
Beste Ronny, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik vind het super vervelend om te lezen dat jij je bestelling niet hebt gekregen. Graag los ik het voor je op. Ik heb je een mail gestuurd om jou verder te helpen. Zou je hierop willen reageren? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Cindy van Smartphonehoesjes.nl
Het hoesje past niet bij het model Samsung S21 FE
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Samuel, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat er onduidelijk is over de hoes welke je besteld hebt. Ik zie dat je een hoes hebt besteld voor de Samsung Galaxy S21 terwijl je in het bezit bent van een Samsung Galaxy S21 FE. Dit betreft een andere model met een ander formaat vandaar dat het niet past. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je kunnen voorzien van een link waar je de juiste producten voor jouw toestel kunt vinden en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
4 okt 2024
Ik heb mijn hoesje nog steeds niet ontvangen!
7 okt 2024
Beste Leen, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen. Er is vast iets mis gegaan bij de post, want je had je bestelling eigenlijk allang in huis moeten hebben. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
Pakketje retour gestuurd nooit terug betaald
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Nick, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat er sprake is van onduidelijkheid betreft je retour. Ik heb het voor je nagekeken en heb gezien dat je bij het retourmelden hebt gekozen voor een giftcard en niet voor geld terug. Daar het aankoopbedrag aan de giftcard gekoppeld is en je deze kunt gebruiken op een nieuwe bestelling heb je geen creditering ontvangen. Ik heb je hier nog een mail over gestuurd om het een en ander te verduidelijken en de giftcard code nogmaals aan je door te geven. Mocht je hier vragen over hebben wil ik je vragen op mijn mail te reageren, zodat we alle onduidelijkheden uit de wereld kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl