smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.936 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.037 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

Resetten
2 dec 2023
Niet goed aangegeven Slecht matriaal
6 dec 2023
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je iets niet goed vindt aangegeven bij de bestelling en je niet tevreden bent over het materiaal van de hoes. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je aan kunt geven wat er precies aan de hand is en we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
18 jun 2024
Waardeloze kwaliteit van het hoesje
2 jul 2024
Beste Truus, Bedankt voor je review. Wat jammer dat de hoes niet de gewenste kwaliteit had. Goed van je dat je het retour hebt gemeld, zodat we na ontvangst de gewenste retouractie voor je uit hebben kunnen voeren. Mocht je graag advies wensen over een alternatief product wil ik je vragen contact met ons op te nemen en je wensen betreft een hoes door te geven. Hierbij kun je denken aan de soort hoes, een bepaalde kleur, het aantal passen dat je in de hoes wenst te steken etc. We helpen je hier graag mee. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
11 jun 2024
stuur de exacte maat, niet ongeveer
25 jun 2024
Beste Wim, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het product wat je ontvangen hebt niet goed past in combinatie met jouw toestel. Ik zoek graag voor je uit wat er mis is gelopen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we het voor je uit kunnen zoeken en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
16 mei 2024
verkeerd bezorgt dus niet ontvangen
17 mei 2024
Beste Lian, Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om een review te plaatsen. Wat vervelend dat je je bestelling verkeerd bezorgd is. Dat is niet de bedoeling. Uiteraard wil ik dit graag met je oplossen. Ik heb je daarom een mail gestuurd, zou je hier op willen reageren? Ik zie je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Lydia Smartphonehoesjes.nl
16 apr 2024
Voldeed niet aan de verwachtingen
16 apr 2024
Beste Anneke, Bedankt voor je review. Jammer dat het product niet aan je verwachting voldeed. Goed van je dat je het retour gemeld hebt en aan hebt gegeven wat je anders verwacht had. We hebben het inmiddels retour verwerkt en je gewenste retouractie uitgevoerd. Mocht je graag wensen dat we met je meekijken naar een alternatief product kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, zodat we je van advies kunnen voorzien of je vragen betreft een hoes kunnen beantwoorden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
9 jan 2024

Ik heb nog steeds niets intvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen
12 jan 2024
Beste Nele, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat jij je bestelling nooit hebt gekregen. Dat is heel vervelend! Ik zie dat je reeds contact met ons hebt. Wij hebben je gisteren een e-mail gestuurd en wachten op je antwoord. Zodra wij reactie van je hebben gekregen, kunnen wij je verder van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Cindy van Smartphonehoesjes.nl
29 nov 2023
Niet ontvangen wat ik besteld had.
5 dec 2023
Goedemiddag Henk, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je een ander product ontvangen hebt, dat is niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we het tot op de bodem voor je uit kunnen zoeken en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
10 nov 2023
Ik heb nog steeds niets ontvangen
14 nov 2023
Beste Caroline, Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Fijn dat je de moeite hiervoor hebt genomen. Ik vind het super vervelend om te lezen dat je deze bestelling nog steeds niet hebt gekregen. Ik heb het voor je nagekeken, maar ik zie dat deze bestelling geannuleerd is omdat de betaling niet is afgerond. Hiervan heb je ook een e-mail gekregen. Mocht het bedrag toch zijn afgeschreven van je rekening, zou ik je willen vragen om te reageren op de mail die ik je heb gestuurd, zodat wij het met je op kunnen lossen! Met vriendelijke groet, Cindy van Smartphonehoesjes.nl
25 jun 2024
Bestelling is nog niet aangekomen
9 jul 2024
Beste Marc, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt. Welllicht is er iets mis gegaan bij de post, want je had de bestellling al wel in huis moeten hebben. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens met je kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
10 apr 2024
Bestelling is nog niet toegekomen
10 apr 2024
Beste Arnaud, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag wat de reden is dat je ons met 1 ster beoordeeld hebt en waar wij in kunnen verbeteren. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of klacht betreffen bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
6 apr 2024
Dinsdag besteld nog niet binnen.
8 apr 2024
Beste Hendrikus, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je bestelling nog niet is geleverd. Gezien er een kleine verwarring is over het ordernummer heb ik je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we het uit kunnen zoeken en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
8 dec 2023
Hoesje was al kapot bij aankomst
11 dec 2023
Beste Antonius, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit is voorgevallen, onze excuses hiervoor. Fijn dat je een foto mee hebt gestuurd, zodat ik je meteen per mail de keuze heb kunnen geven uit 2 oplossingen. Graag wil ik je vragen op mijn mail te reageren, zodat we het zo snel mogelijk met je op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
15 mei 2024
geen hoesje ontvangentot hiertoe
16 mei 2024
Beste Magda, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt, dat los ik graag met je op. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
12 feb 2024
Heb mijn pakje nooit ontvangen .
13 feb 2024
Beste Stephanie, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt! Ik zie dat er een opmerkelijk adres is ingevuld bij je bestelling. Ik heb je hier over een mail gestuurd, zou je hierop willen reageren? Dan lossen wij het graag verder met je op! Met vriendelijke groet, Lydia Smartphonehoesjes.nl
21 jan 2024
Product is beschadigd toegekomen
22 jan 2024
Beste Dieter, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de hoes beschadigd is. Heel goed dat je contact met ons op hebt genomen. Ik zie dat mijn collega al op je mail geantwoord heeft met een passende oplossing. Zou je ons willen laten weten of deze oplossing gewenst is, zodat we het voor je in orde kunnen maken? Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
5 feb 2024
Ons hoesje was na dag 2 al stuk
7 feb 2024
Beste Noor, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen! Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je naar aanleiding van de foto een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
28 jan 2024
Hoesje was na 2 dagen al stuk.
31 jan 2024
Beste Louise, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het hoesje na twee dagen al stuk is gegaan. Dat hoort natuurlijk niet. Omdat ik onder dit ordernummer geen besteld hoesje zie, heb ik je een e-mal gestuurd. Ik zie hierop graag je reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Cindy van Smartphonehoesjes.nl
20 jan 2024
Heb nog steeds niets ontvangen!
22 jan 2024
Beste Nancy, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je bestelling niet op tijd ontvangen hebt. Wellicht is er iets mis gegaan bij de post, want de bestelling had er inmiddels echt wel moeten zijn. Goed dat je contact met ons opgenomen hebt, zodat we de adresgegevens hebben kunnen controleren en je een nieuwe bestelling toe hebben kunnen sturen. Hopelijk zul je de nieuwe bestelling snel ontvangen, zodat je het product in gebruik kunt nemen. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
WT
Willem T.
Driehuis
21 dec 2023
Onhandige positie van de vouwen
27 dec 2023
Beste meneer Thieme, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de hoes. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je een verdere uitleg kunt geven, we met je mee kunnen kijken naar een alternatief en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
15 dec 2023
niet ontvangen waar ik om vroeg
18 dec 2023
Goedemorgen Bennie, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een verkeerd product ontvangen hebt, onze excuses hiervoor. Als zoiets gebeurd is het altijd verstandig even contact met ons op te nemen, zodat we het met je op kunnen lossen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je aan kunt geven wat je ontvangen hebt en wij je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl