smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.936 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.037 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

Resetten
8 okt 2024
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je beoordeling. Ik ga voor 100% klanttevredenheid en verneem daarom graag hoe we dit in de toekomst eventueel kunnen verbeteren. Mocht het om een probleem op klacht gaan, dan verneem ik dit ook graag, zodat ik je kan voorzien van een passende oplossing. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon Smartphonehoesjes.nl
6 okt 2024
8 okt 2024
6 okt 2024
7 okt 2024
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling.. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag waar wij in kunnen verbeteren en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je de volgende keer volledig tevreden bent. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of een klacht betreffen, bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
5 okt 2024
7 okt 2024
Beste Bert, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag waar wij in kunnen verbeteren en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je de volgende keer volledig tevreden bent. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of een klacht betreffen, bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
7 okt 2024
Beste Adrie, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag wat de reden is dat je ons met 1 ster beoordeeld hebt en waar wij in kunnen verbeteren om je de volgende keer naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of klacht betreffen bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
7 okt 2024
Beste Bart, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag waar wij in kunnen verbeteren en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je de volgende keer volledig tevreden bent. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of een klacht betreffen, bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
7 okt 2024
Beste Leon, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Daar je geen bericht achter hebt gelaten heb ik je een mail gestuurd met de vraag waar wij in kunnen verbeteren en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je de volgende keer volledig tevreden bent. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of een klacht betreffen, bieden we je graag een passende oplossing aan. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
4 okt 2024
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent! Helaas zie ik verder geen toelichting in jouw review. Zou je ons willen laten weten waarom je niet tevreden bent? Ik heb je hiervoor een e-mail gestuurd. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Cindy van Smartphonehoesjes.nl
6 sep 2024

Hoesje werkt averechts

Ik heb de imoshion Stand Backcover voor de iPhone 15 Pro Max - Transparant gekocht. Meest waardeloze hoesje dat ik ooit gehad heb. Ik heb dit hoesje aangeschaft vanwege de standaard, die heel handig is. Alleen bied het kennelijk minder bescherming aan je telefoon, want als je telefoon van een kleine hoogte valt op de plek waar de ijzeren standaard geinstalleerd is, dan krijg je een grote barst die toevallig precies daar onder de rand van het standaard ijzertje begint. Dus als je een hoesje zoekt die je gloednieuwe dure iphone 15 pro max goed beschermt, zou ik deze zeker niet halen. Verder goeie en snelle afleverservice, alleen probeerde de klantenservice me ernstig tegen te werken om een review achter laten, want mijn ervaring ‘valt niet onder de reviewvoorwarden’. Nou iedereen koopt alleen maar een hoesje om je telefoon te beschermen, en als de standaard van je hoesje je telefoon juist barst dan zou je hem ook niet kopen, dus hierbij me recensie.
9 sep 2024
Beste Julian, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te zien dat je niet tevreden bent. Ik heb het contact nagelezen en gezien dat de schade welke ontstaan is komt door een val. Daar we geen garantie bieden op valschade vinden we het erg jammer je niet verder te kunnen helpen. We hebben je wel een tegemoetkoming aangeboden daar we het erg vervelend voor je vinden. Mocht je hier gebruik van willen maken mag je het ons altijd laten weten, zodat we het voor je in orde kunnen maken. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afleverservice. Jammer dat er onduidelijkheid is over het achterlaten van een review. Het staat je altijd vrij een review te plaatsen. Ik heb je productreview even nagekeken, deze voldoet aan de voorwaarden en is geplaatst. Het kan zijn dat de medewerker welke je gesproken hebt je reviews niet kon zien en daarom aan heeft gegeven dat het geplaast wordt indien het aan de voorwaarden voldoet. Er zijn namelijk wel regels aan de productreviews, daar deze getoond worden onder de producten en hulpvol dienen te zijn wanneer iemand twijfelt tussen bijvoorbeeld 2 hoezen. Zo worden reviews met ongepast taalgebruik, persoonlijke gegevens, commerciële inhoud en uitlatingen over onderwerpen die niets te maken hebben met het product niet weergegeven. Echter was dit bij jou niet van toepassing en is je review terug te zien bij het product. Naast de productreviews vragen we ook beoordelingen uit bij onafhankelijke sites, zoals deze. Hier kun je alles aangeven over jouw bestelervaring, maar ook hier moet het wel netjes gehouden worden. Bij ongepast gedrag kan het zijn dat een medewerker van de betreffende site vraagt om de review aan te passen of kan deze door de medewerkers verwijderd worden. Hier hebben wij geen invloed op, daar deze sites echt onafhankelijk zijn. Bij jou is dit zeker niet van toepassing en ik vind het jammer dat er onduidelijkheid is geweest over het plaatsen van een review. Wij ontvangen reviews juist graag, zodat we de informatie mee kunnen nemen om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
27 sep 2024

slechte kwaliteit

Ik heb zelf een booktype hoesje ontworpen, bij ontvangst zag het er goed uit en was erg mooi. Na enkele weken gebruiken kwam de flap voor de pasjes steeds lost van de case, en waren de gleuven voor de pasjes al te veel opgerekt waardoor ik mijn pinpas ben verloren omdat deze er gewoon uit kon vallen. Dit had ik helaas te laat door. Normaal gesproken heb ik dit probleem pas na minimaal een half jaar gebruik. Geprobeerd een recensie achter te laten op de site bij het product, maar dit lukte niet. Waardeloze kwaliteit en erg duur.
30 sep 2024
Beste Marjolein, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de vakken voor de passen zo snel uitgerekt zijn, je hierdoor je pinpas verloren bent en het plaatsen van een productreview niet is gelukt via de website. Kun je aangeven hoe je geprobeerd hebt een review te plaatsen bij het product? Productreview worden via de mail uitgevraagd en aan de hand van de link kun je een review schrijven. Deze worden vervolgens gecontroleerd en indien ze aan de voorwaarden voldoen worden deze reviews geplaatst. Op de website zelf is er geen link om een review achter te laten bij een product. Dit heeft als reden dat anders iedereen een productreview achter kan laten, ook klanten die het product niet besteld hebben. Op deze manier krijgt iedereen een uitnodiging om het door hen bestelde product te beoordelen en worden er alleen echte reviews getoond van klanten die het product ook echt in gebruik hebben genomen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je aan de hand van de foto's van de hoes een je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
12 sep 2024

Mooi hoesje maar drama magneetsluiting

Ik heb een gepersonaliseerd hoesje laten maken voor de Samsung a55. Het hoesjes is echt heel mooi geworden, zeer tevreden over het resultaat daarvan. Beter dan verwacht. Echter doet de magneetsluiting het niet, waardoor de extra bescherming voor het scherm (waarvoor ik hem immers had gekocht) wegvalt. Het klepje blijft nauwelijks zitten over je scherm en valt steeds open. Dat is heel jammer en onhandig.
16 sep 2024
Beste Martine, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je de hoes heel erg mooi vindt. Jammer dat de ingebouwde magneetsluiting niet goed werkt. Ik verwacht dat het een productiefout betreft daar we dit niet vaak horen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
MW
Monique W.
SINT-MICHIELSGESTEL
11 sep 2024
Zeer slecht hoesje voor 2e maal Dacht geef het nog een kans de eerste binnen 2 weken binnen kant stuk voor de pasjes.. de 2e de bescherming voor de telefoon helemaal scheef erin geplakt Stond beneden helemaal open Kon je een pen tussen stoppen En week op gewacht Belachelijk om zoiets op te sturen Maar had hem dringend nodig dus niet terug gestuurd en zolang maar gebruikt Weggegooid geld
12 sep 2024
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat dit is voorgevallen, onze excuses hiervoor. Goed van je dat je meteen foto's toegevoegd hebt, zodat ik je meteen een passende oplossing aan kan bieden. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we het zo snel mogelijk met je op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
WV
Wim v.
Vaassen
28 sep 2024

Ik vind de PanzerGlass CARE Tango Prima

Ik vind de PanzerGlass CARE Tango 2-in-1 een prima hoesje voor mijn iPhone 16. Het buitenste hoesje voelt wat los, maar de magneet houdt alles wel bij elkaar. Het binnenste deel sluit wel goed aan en de iPhone past erin. Handig is dat het hoesje in tweeën gedeeld kan worden. De omslag beschermt ook het scherm, wat ik prettig vind. Ik geef daarom drie sterren.
3 sep 2024
Ik heb een verkeerde toetsenbord besteld, wist niet dat er verschil zat tussen de toetsen. Dus heb de mijne teruggestuurd. Heb daar een mail over gestuurd kreeg ik een simpele mail terug met dat het mijn eigen schuld was en de verzending niet kreeg vergoed. Bestel hier nooit meer…
4 sep 2024
Beste Trang Chau, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Uiteraard is dat niet de bedoeling! Ik wil je dan ook graag tegemoetkomen en je een passende oplossing aanbieden. Ik heb je daarom een mail gestuurd en zie je reactie hierop graag tegemoet. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon Smartphonehoesjes.nl
4 sep 2024
Plastic screenprotector ontvangen voor iPhone 12pro max, totaal niet stevig of beschermend bij een eventuele val. Ik begrijp niet dat dit verkocht wordt. Daarnaast duurde het maar liefst 5 dagen voordat ik het product heb ontvangen. Geen aanrader dus, met name de kwaliteit.
4 sep 2024
Beste Margriet, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de screenprotector die je hebt besteld. Het klopt dat we verschillende screenprotectors in ons assortiment hebben waarbij we voor elke klant een optie proberen te bieden. Hierin kan de screenprotector inderdaad van kwaliteit verschillen. Ik wil je graag verder helpen om tot een passende oplossing te komen en heb je hierom een mail gestuurd. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Sharon Smartphonehoesjes.nl
25 sep 2024
Ik deed mee aan cashback actie. Voldeed compleet aan de voorwaarden. Toch werd in eerste instantie refund geweigerd. Na mijn klacht werd er een “uitzondering “ gemaakt en kreeg ik toch de refund. Raar dat het een “uitzondering “ wordt genoemd.
26 sep 2024
Beste Birgitta, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet tevreden bent nadat we inderdaad een uitzondering voor je gemaakt hebben. Er is vaker meegedaan aan de cashbackactie dan toegestaan en door een uitzondering te maken hoopte we juist dat je tevreden zou zijn over ons. Jammer dat dit niet het geval is. We betreuren dit ten zeerste en hopen je in de toekomst toch vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
5 sep 2024
1001 mails gekregen dat ik niet betaald had, zelf na 2x officiële betaling/en bankrekening,bankafschrift…. Dus; zeer laat mijn gerief gekregen….3weken NADAT het geld op hun reeds stond!!!! Dat was dus mijn laatste bestelling daar!!!
5 sep 2024
Beste Alexandra, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je zo veel betaal herinneringen ontvangen hebt, terwijl je wel hebt betaald. Dat is vervelend om te vernemen. Ik heb het voor je na gekeken, en ik zie dat hier over ook contact is geweest, en dat mijn collega heeft aangegeven dat je de betaal herinneringen mocht negeren. Ik zie namelijk een heel aantal geannuleerde bestellingen staan. Dit kan bijvoorbeeld komen, doordat een betaling in eerste instantie niet lukt, of doordat je vanuit het winkelwagentje bent terug gekeerd naar het hoofdmenu. Het systeem denkt dan dat er een bestelling is geannuleerd, en zodra je de bestelling wel betaald, zal daaraan een nieuw ordernummer gekoppeld staan. Zoals in de betaal herinneringen die je krijgt ook staat aangegeven, mag je deze dan ook negeren, Onze excuses als dit voor jou niet duidelijk is geweest, dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Ook begrijp ik dat je erg lang hebt moeten wachten op jouw bestelling. Het kan voorkomen dat de post vertraging heeft, maar dit is wel erg lang. Fijn dat je je bestelling uiteindelijk wel ontvangen hebt, maar weet dat als dit gebeurt, wij graag voor je klaar staan om je te helpen. Omdat ik het erg vervelend vind dat dit is voorgevallen, heb ik je een mail gestuurd waarin ik je een tegemoetkoming aanbied. Zou je hier op willen reageren? Wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Lydia Smartphonehoesjes.nl
28 sep 2024
Verbeteren: aanbiedingen via de mail zijn op het moment als ik nieuwe hoesjes wil bestellen niet geldig en een dag later krijg ik weer een aanbieding met korting?? dit vind ik erg vervelend en niet klant bindend. Goed: levering.
30 sep 2024
Beste Ron, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. Onze aanbiedingen zijn inderdaad van tijdelijke aard en kortingscodes tot en met een beperkte datum geldig. In de mails wordt aangegeven tot en met wanneer een kortingscode geldig is. Het kan wel eens voorkomen dat wanneer je een bestelling plaatst er de volgende dag een korting gelanceerd wordt. Vaak worden de nieuwsbrieven op maandag verzonden en indien je dan net op zondag een bestelling hebt gedaan kan ik me voorstellen dat je het idee hebt dat je hier net buiten valt. Ik heb je een mail gestuurd met een verdere uitleg hierover en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
MS
1 sep 2024

Retour kosten zijn voor jou!!!

Ik heb een hoesje gehaald. Nadat ik hem op me telefoon heb gezet deden de knopjes het niet van de volume en de home. Het is dus een fabrieksfout geweest. Ik moest hem terug sturen en ook nog de retour kosten zelf betalen.
2 sep 2024
Beste Monique, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat hier sprake is van een misverstand. Ik heb je retouraanvraag nagekeken en gezien dat je als retourreden op hebt gegeven dat het product niet aan je verwachting voldoet. Wanneer dit wordt ingegeven worden er inderdaad retourkosten gerekend, daar het veelal voorkomt dat iemand het product dan toch niet zo mooi vindt, per ongeluk verkeerd besteld heeft etc. Er is ook een retourreden "product beschadigd". Wanneer deze geselecteerd wordt komt de aanvraag apart binnen bij mijn collega's van de afdeling retouren en kunnen zij ervoor zorgen dat je een gratis retourlabel ontvangt. Ik vind het jammer dat dit niet duidelijk was en heb de retourkosten dan ook gecrediteerd. Je zult deze binnen 3 werkdagen terug ontvangen op de rekening waarmee is betaald. Daarnaast heb ik je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl