vegaoo.nl- Logo - Beoordelingen

vegaoo.nl
Beoordelingen:

211 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.456 beoordelingen in totaal  

4,07
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had slecht voorgevoel na wat negatieve reviews over retour afhandeling ,maar prijskwaliteitsverhouding , levering en pasvorm was precies wat ik had gehoopt,perfect!!Dus heb mijn piratenpak niet hoeven te retourneren en mooi op tijd geleverd voor themafeestje.Binnen enkele dagen thuis geleverd.!!!!Top

de meest kritische beoordeling

12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een artikel besteld wat volgens jullie website niet retour gestuurd kan worden, aangezien het als ondergoed wordt beschouwd. Het betreft een maillot, waarvan de verpakking nog ongeopend is. Ik vind het dan ook zeer spijtig dat ik dit altikel niet kan retourneren. Ik heb het toch retour gestuurd en hoop dat het als zodanig verwerkt kan worden
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vegaoo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede site

Overzicht site is goed, verzending zeer snel, beschrijving van sommige producten niet goed te beoordelen op aanwezige informatie
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd als beloofd. Spullen zoals op de foto.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product zoals verwacht
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

veel te late levering

Ons pakket werd nog steeds niet geleverd. We zijn bijna twee weken na voorziene leverdatum. Als je de klantendienst of het postpunt contacteert, blijft het onduidelijk. We werden niet geholpen!
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
2 dagen geleden
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet op tijd!!! Mijn kind is zonder kleren gebleven uiteraard zal ik nooit meer iets bestellen daar. Hopelijk krijg ik mijn geld snel terug
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
13 dagen geleden
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakketjes worden niet verzonden naar je. Wanneer je een belletje doet word er door een engelse persoon opgenomen en die kan je niet helpen.
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
13 dagen geleden
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
PL
Peter L.
Genk - Belgien
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
teleurstellende kwaliteit..... hemd ???? pantalon ???? de bijbestelde handschoenen waren in orde...
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
11 dagen geleden
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel was helemaal niks
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
27 mei 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en een mooi pak!!!!
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling ging snel
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kleding koste bijna 45 euro . Helaas was te klein . Er zou die maat M/L zijn maar lijk op S/M . Daarna in zelfde dag heb ik return en moet ik 8 euro extra betalen voor terug zending
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
25 apr 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de maatvoering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede ervaring, snel verzonden en zoontje heel blij met het Mario kostuum
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

Snelle levering en hele mooie outfit, goede kwaliteit en net zoals op de foto!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn mooi de levering was optijd en het zat goed verpakt
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle levering en past perfect.
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er top uit en snel bezorgd
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering 👌👌👌
Beoordeling melden