Klanten zijn positief over de snelheid, stiptheid en betrouwbaarheid van de levering wanneer deze goed verloopt. Ook wordt de klantenservice regelmatig als behulpzaam en snel ervaren. Daarnaast vinden sommige klanten de prijs gunstig. Tegelijkertijd zijn er klachten over de kwaliteit van de producten, die soms teleurstellend wordt bevonden. De klantenservice is in enkele gevallen slecht bereikbaar of onvriendelijk. Het retourproces en retourbeleid worden als onduidelijk, traag of omslachtig ervaren. Verder wordt er regelmatig gemeld dat het ontvangen product niet overeenkomt met de productbeschrijving en klagen klanten over hoge verzendkosten of een slechte prijs-kwaliteitverhouding.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvegaoo.nl
Heb geen retourcode ontvangen toen ik minn pakketje ginf retourneren.
Deze zal mij toegezonden worden, maar is nergens te bekennen.
Prima geleverd, had sneller gekund
Hoge verzendkosten voor iets wat door de brievenbus past (verkleedset).
Dan had het ook eerder geleverd kunnen worden.
Product kwam redelijk snel en is zoals geadverteerd.
De kwaliteit zeer slecht, de pailletjes laten spontaan los, overal liggen deze op de grond.
Heel jammer, de jurk en been stukken zijn heel leuk om te zien, maar het zou niet mogen loslaten.
Ze zijn er opgeplakt.
Ik zal de jurk en toebehoren terugsturen in de maat L, de andere is maat XL en heb ik niet hoeven openen, daar deze te groot is.
Mijn partner had ook een glitter pak gekocht bij u collega feestwinkel en nagenoeg dezelfde prijs, maar deze zijn verwerkt in de stof en laten niet los.
Retourticket zal ik aanvragen.
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Kwaliteit goed maar maat valt wel kleiner uit. Verzenden ook snel. Jammer dat retour niet kosteloos is. Anders hadden we er een omgeruild.
Good product for a low price!
Please just stop with GlS as trasporter . Packagea are getting constant delays without on time update it!
snel geleverd
Alleen dat bestelling hier maar tweedagen later was ik had 19 euro betaald om dag na dien te krijgen
Had een Wario pet en handschoenen bestelt. Het kwam optijd binnen en zag er precies hetzelfde uit zoals geadverteerd was. 👍
Snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.
Ik ben erg tevreden goed kwaliteit en ook erg goedkoop door de hoge korting
Belofte
Ik had extra bij betaald zodanig dat ik het pakje zou krijgen op 11/02. Uiteindelijk het pakje pas ontvangen op 12/02.
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Ontvangst te laat met nadien goede en snelle oplossing
Bij ons was er iets bij de verzending mis gegaan, te laat aangekomen. Maar na een bericht te hebben gestuurd heb ik snel bericht gehad, een update gehad en is het probleem snel opgelost, de service is super!
heel gemakkelijk om iets te bestellen en coorecte opvolging van levering tot en met de levering zelf !
Niets hoor was prima zo
Pak was van hele slechte kwaliteit. Maten kwamen niet overeen. Het was ook belachelijk duur voor de kwaliteit die je kreeg.verzening was prima opzich 5 dagen
Antwoord van vegaoo.nl
Het pakketje kwam een paar dagen later dan was aangegeven….verder alles goed en netjes
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering.. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl