vegaoo.nl

6.719 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid, stiptheid en betrouwbaarheid van de levering wanneer deze goed verloopt. Ook wordt de klantenservice regelmatig als behulpzaam en snel ervaren. Daarnaast vinden sommige klanten de prijs gunstig. Tegelijkertijd zijn er klachten over de kwaliteit van de producten, die soms teleurstellend wordt bevonden. De klantenservice is in enkele gevallen slecht bereikbaar of onvriendelijk. Het retourproces en retourbeleid worden als onduidelijk, traag of omslachtig ervaren. Verder wordt er regelmatig gemeld dat het ontvangen product niet overeenkomt met de productbeschrijving en klagen klanten over hoge verzendkosten of een slechte prijs-kwaliteitverhouding.

Reviewsvegaoo.nl

bestelling niet ontvangen

Antwoord van vegaoo.nl

Geachte klant, het spijt ons zeer dat u ontevreden bent over de vertraging van de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Levering op tijd, kwaliteit artikelen naar verwachting. Prima
Kwaliteit van de kleding..

Antwoord van vegaoo.nl

Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl

Erg tevreden

Mooi carnavalspak. Levering was precies op tijd.

Echt mooi clownspak

Het product moest uit Frankrijk komen en kwam precies op de afgesproken dag. Heel fijn. Echt mooi clownspak

Besteld en ontvangen

Er was een hoop keus en het bestelde is bezorgd.
Pakje snel thuis en perfecte kwaliteit !
Is de eerste keer dat ik bij jullie besteld en hebt gooie indruk van jullie service. Bedankt👍🏽
Leuke outfits, de kinderen waren er blij mee. Helaas ging 1 zakje van de politie outfit al vrij snel stuk. Maar konden we gelukkig zelf repareren. De verzending ging ook snel
Ik had 1 kostuum die ik had besteld de volgende dag binnen, maar helaas de andere niet. Ik werd erg snel en vriendelijk geholpen, dus ben erg tevreden
Goede klantenservice! Snelle reactie
Snelle levering, duidelijke website
Heel mooi en de maat is juist

Antwoord van vegaoo.nl

Geachte klant, Het spijt ons te horen dat u niet volledig tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl, zodat wij samen de best mogelijke oplossing voor uw situatie kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl