Klanten zijn positief over de duidelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Ook wordt de klantenservice gewaardeerd vanwege de vriendelijkheid, en zijn er positieve ervaringen met de snelheid en stiptheid van de levering. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding soms als gunstig ervaren. Tegelijkertijd zijn er klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en de geboden oplossingen bij problemen. Het retourproces wordt als omslachtig, niet klantvriendelijk en traag beoordeeld, met extra kosten als aandachtspunt. Ook wordt de productkwaliteit als wisselend ervaren en vinden sommige klanten de prijs te hoog in verhouding tot de geleverde kwaliteit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvegaoo.nl
Snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.
Ik ben erg tevreden goed kwaliteit en ook erg goedkoop door de hoge korting
Belofte
Ik had extra bij betaald zodanig dat ik het pakje zou krijgen op 11/02. Uiteindelijk het pakje pas ontvangen op 12/02.
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Ontvangst te laat met nadien goede en snelle oplossing
Bij ons was er iets bij de verzending mis gegaan, te laat aangekomen. Maar na een bericht te hebben gestuurd heb ik snel bericht gehad, een update gehad en is het probleem snel opgelost, de service is super!
heel gemakkelijk om iets te bestellen en coorecte opvolging van levering tot en met de levering zelf !
Pak was van hele slechte kwaliteit. Maten kwamen niet overeen. Het was ook belachelijk duur voor de kwaliteit die je kreeg.verzening was prima opzich 5 dagen
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Het pakketje kwam een paar dagen later dan was aangegeven….verder alles goed en netjes
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering.. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Niets hoor was prima zo
bestelling niet ontvangen
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u ontevreden bent over de vertraging van de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Levering op tijd, kwaliteit artikelen naar verwachting. Prima
Kwaliteit van de kleding..
Erg tevreden
Mooi carnavalspak.
Levering was precies op tijd.
Echt mooi clownspak
Het product moest uit Frankrijk komen en kwam precies op de afgesproken dag. Heel fijn.
Echt mooi clownspak
Besteld en ontvangen
Er was een hoop keus en het bestelde is bezorgd.