veelliefs.nl- Logo - Beoordelingen

veelliefs.nl

276 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.723 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
veelliefs.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

18 aug. 2023
Ik bestel graag cadeautjes hier, de prijs is aangenaam, je mag er altijd een leuk kaartje bij doen, het is goed ingepakt en de verzending is geheel naar wens in te vullen. Helaas heb ik de afgelopen 2x de pech gehad dat mijn bestelling niet is geleverd, of veel te laat is geleverd. Echter als je contact op neemt met de klantenservice word je vrijwel direct beantwoord en word er gezorgt voor een passende oplossing!

de meest kritische beoordeling

17 mei 2023
Door PostNL kwam het pakketje 4 dagen later aan, heel jammer want ik wilde het graag hebben voor moederdag. Daarnaast had ik bij mijn bestelling gevraagd of er een briefje bij kon met: Openen op moederdag. Dit dat er helaas niet bij. Ook had ik de Crunchy choco's cappuccino besteld, maar mijn moeder ontving de witte, bruine en donkere chocolade variant. De wereld vergaat er niet over, maar gewoon een beetje jammer.

Beoordelingen voor veelliefs.nl

Altijd goed

Al meerdere malen besteld via deze site. Het ziet er altijd netjes uit en wordt op tijd geleverd. Topsite en ik blijf er zeker bestellen voor het net een keer iets anders geven.
19 nov. 2023
Post nl. liet de bezorging afweten. Veel💖Liefs, zorgde voor een andere bezorger en liet een nieuw gratis pakketje lekkers bij onze kleinzoon bezorgen. Super service.
23 nov. 2023

Goeie inhoud en geen bezorgkosten

Zo fijn dat pakketjes inclusief bezorging zijn en daardoor ook betaalbaar. Wordt altijd erg leuk ontvangen en heerlijke keuzes!
8 nov. 2023

Snelle reactie!

Het bestelde pakketje kwam niet aan, PostNL was het kwijt, en VeelLiefs stuurde direct een nieuw dat gelukkig wel aan kwam.
YV
Yolande v.
Middelharnis
13 nov. 2023
Fantastische website Heel veel lekkere cadeaus waar je uit kan kiezen Leuke betaalbare prijzen inclusief verzendkosten
10 nov. 2023
Helaas ging bezorging niet goed! Veel liefs heeft er alles aan gedaan ik alsnog te bezorgen! Top

Leuke en betaalbaar

Leuke en betaalbare cadeautje via de post. Altijd leuke reacties als je iets heb verstuurd.
10 nov. 2023
Heel leuk om iemand cadeau te doen. Bezorging altijd prima ik ben dik tevreden
Snelle en veelal gratis levering en producten voor een normale prijs
Zoals afgesproken en optijd bezorgd. Was een leuk pakje.
20 nov. 2023

Zorgeloos

Geen problemen met bestellen, bezorgen en goede prijs
18 nov. 2023
Ziet er leuk uit en is betaalbaar, dus aanrader
Super tevreden. Pakketje op tijd geleverd
19 nov. 2023
Leuke dingen en een hele goede service!
Alles duidelijk en goede communicatie
Fantastische communicatie en hulp.
Alles kwam precies op tijd
was heel snel geleverd.
16 nov. 2023