18 aug. 2023
Ik bestel graag cadeautjes hier, de prijs is aangenaam, je mag er altijd een leuk kaartje bij doen, het is goed ingepakt en de verzending is geheel naar wens in te vullen.
Helaas heb ik de afgelopen 2x de pech gehad dat mijn bestelling niet is geleverd, of veel te laat is geleverd.
Echter als je contact op neemt met de klantenservice word je vrijwel direct beantwoord en word er gezorgt voor een passende oplossing!
Door PostNL kwam het pakketje 4 dagen later aan, heel jammer want ik wilde het graag hebben voor moederdag. Daarnaast had ik bij mijn bestelling gevraagd of er een briefje bij kon met: Openen op moederdag. Dit dat er helaas niet bij. Ook had ik de Crunchy choco's cappuccino besteld, maar mijn moeder ontving de witte, bruine en donkere chocolade variant. De wereld vergaat er niet over, maar gewoon een beetje jammer.
Beoordelingen voor veelliefs.nl
Altijd goed
Al meerdere malen besteld via deze site. Het ziet er altijd netjes uit en wordt op tijd geleverd. Topsite en ik blijf er zeker bestellen voor het net een keer iets anders geven.
19 nov. 2023
Post nl. liet de bezorging afweten. Veel💖Liefs, zorgde voor een andere bezorger en liet een nieuw gratis pakketje lekkers bij onze kleinzoon bezorgen. Super service.
23 nov. 2023
Goeie inhoud en geen bezorgkosten
Zo fijn dat pakketjes inclusief bezorging zijn en daardoor ook betaalbaar. Wordt altijd erg leuk ontvangen en heerlijke keuzes!
8 nov. 2023
Snelle reactie!
Het bestelde pakketje kwam niet aan, PostNL was het kwijt, en VeelLiefs stuurde direct een nieuw dat gelukkig wel aan kwam.
Geïmporteerde beoordelingen