28 feb. 2023
Als liefhebbers van pocketveren en traagschuim kwamen we uit bij matrasaanhuis.nl. Geweldig wat de site aan (technische) informatie geeft. Met deze informatie kwamen we uit op de Monaco matras. De laatste vragen per telefoon (direct bereikbaar) gaven hetzelfde advies voor de Monaco. Omdat we nog twijfelden welke hardheid we moesten kiezen hebben we in de showroom dit kunnen vergelijken. Fijn dat daar alle tijd voor was. We zijn zeer tevreden, matrasaanhuis.nl met de o.a. de Monaco is een aanrader!
Verrassend 5 ster Matras aan Huis. DHL bezorging minpunt
Tel klantenservice: Uitstekend transparant en persoonlijk advies met antwoord op al mijn vragen. Vooral geen gelikt verkooppraatje.
Mijn gewenste matras voor 78 kg was een pocketvering buitenmaat 130 x 210 cm./ Medium. Deze bleek zowaar op voorraad te zijn en te bezorgen binnen 1-2 dg via DHL.
Lig/slaapcomfort: Uitstekend vanaf dag 1 !!! Gewenning was niet nodig in mijn geval (makkelijke slaper)
Prijs/ kwaliteit: Voor nu prima kwaliteit en aanmerkelijk goedkoper ( 289,euro)
dan andere aanbieders.
Helaas 1 ster minder voor een volstrekt onbetrouwbare bezorging /cq klantenservice van DHL
18 aug. 2023
18 aug. 2023
Beste familie Molendijk,
Hartelijk bedankt voor de 4 sterren beoordeling, hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee!
U had gekozen voor de Favourite Plus. Ons luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag.
We wensen u nog heel veel genoegen met het product.
10 jul. 2023
De maten 160 x 190 cm kloppen niet helemaal, het is smaller en wel wat langer, dat is toch een beetje jammer, ook de 2 lagen verschuiven tov mekaar. 3 jaar geleden kocht ik in Aldi ook een wollen topper van 90 x 200 voor amper 50 euro en deze past perfect, verschuift niets en is tot op de dag van vandaag nog steeds perfect. Ik hoop dat deze topper van 160 x 190 cm minstens even lang kan meegaan aangezien de prijs in verhouding toch wel wat duurder was...?
19 jul. 2023
Beste Saskia,
Je hebt bij ons een Merino Wollen Dekje gekocht. Deze 3 cm hoge écht wollen topper heeft een bovenlaag van 100% wol en een onderlaag van katoen. Deze zijn niet aan elkaar gestikt zodat de ventilatie optimaal is. De vorm is nooit 100%, want natuurlijke en flexibele materialen. Maar.... wij hebben nog nooit een Merino Topper terugontvangen omdat deze vervormt. Ik denk dat het bij u ook goed blijft.
Geniet van het natuurlijke gevoel van het wol, en ik hoop dat u ook heeft gemerkt dat het wol zó zacht is, dat je deze niet voelt.
Wij zijn zeker trots op deze wollen onderdeken.
Groetjes van Matrasaanhuis
13 jun. 2023
19 jun. 2023
Beste familie Baars,
Hartelijk bedankt voor de 4 sterren beoordeling.
Gelukkig staan mijn collega's telefonisch altijd klaar voor alle klantvragen. Fijn dat het goed is gegaan.
U had gekozen voor de matras type Joy. Een zeer comfortabel matras met Bonell binnenvering en koudschuim. In vele maten op voorraad en voor 13:00 besteld is de volgende werkdag in huis!
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
9 jun. 2023
19 jun. 2023
Beste familie Tomassen,
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en de 4 sterren beoordeling.
U had gekozen voor de Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en zacht bovenlaag. Een heerlijk matras gemaakt van een combinatie van 7 zone-pocketvering en koudschuim. In vele maten op voorraad!
Nogmaals bedankt voor de bestelling en wellicht tot de volgende keer.
3 jun. 2023
7 jun. 2023
Beste familie Bouwman,
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en de positieve beoordeling.
U had gekozen voor de Favourite Orthopedic en de Holland Special. We hopen dat alles goed naar wens is en wellicht tot de volgende bestelling :)
26 mei 2023
De service en snelle bezorging is een pluspunt. Hoe het matras slaapt weet ik nog niet. Vandaar 4 sterren.
2 jun. 2023
Beste familie Terink,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling!
U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Een heerlijk matras gemaakt van 7 zone-pocketvering en koudschuim afwerking. In verschillende maten op voorraad.
We hopen dat het matras lekker ligt en wellicht tot de volgende keer.
2 mei 2023
5 mei 2023
Beste familie Engbers,
Hartelijk bedankt voor de beoordeling en uw bestelling.
U had gekozen voor de matras type Joy. Een zeer comfortabel matras met bonell binnenvering en koudschuim. Geschikt voor personen met een gewicht tot 90kg. In vele maten op voorraad en voor 13:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Nogmaals bedankt voor de bestelling en wellicht tot de volgende keer.
15 apr. 2023
Beste familie Lourens,
Hartelijk bedankt voor de sterren beoordeling! U had gekozen voor de Topdekmatras Nasa Duo. Een heerlijk oplegmatras met traagschuim + koudschuim. Dit is onze zachtste topdekmatras. In vele maten op voorraad.
TeamMatrasaanhuis.nl
fijn matras voor een redelijke prijs. snelle bezorging.
Beste familie Rottgers,
Hartelijk bedankt voor de positieve reactie.
Uw heeft meerdere producten bij ons besteld en bent inmiddels een vaste klant geworden ;) We hopen dat alles naar wens is en wellicht tot de volgende keer.
3 apr. 2023
Netjes afgeleverd en goede omschrijving
Beste familie Bosch,
Hartelijk bedankt voor de sterren beoordeling en de positieve reactie.
Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. U had gekozen voor de Favourite Plus, onze luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag. Deze hebben we altijd in vele afmetingen op voorraad.
Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
22 mrt. 2023
28 mrt. 2023
Beste familie Roussard,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee!
U had gekozen voor de matras Favourite Plus. Deze hebben we in verschillende afmetingen verkrijgbaar en op voorraad. Voor 13:00 besteld is morgen in huis!
Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
12 mrt. 2023
Goede levering goede kwaliteit matrassen en de herinnering om ze te draaien erg handig
13 mrt. 2023
Beste familie Robins,
Hartelijk bedankt voor je positieve feedback en de sterren beoordeling. We hopen dat de Favourite Orthopedic naar wens is. Deze hebben we op voorraad en voor 13:00 besteld, is de volgende werkdag in huis!
Wellicht tot de volgende bestelling!
5 mrt. 2023
7 mrt. 2023
Beste familie Stijlaart,
Bedankt voor uw review bij Matrasaanhuis.nl! U heeft gekozen voor onze Favourite Orthopedic pocketvering matras met koudschuim. Dit type matras houden we in (bijna) iedere afmeting op voorraad en leveren we snel aan huis!
We zien u graag de volgende keer weer terug in onze webwinkel.
2 feb. 2023
8 feb. 2023
Beste Anneke,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! We hopen dat de matras type Joy goed is bevallen. Een zeer comfortabel matras met Bonell binnenvering en koudschuim. In vele maten verkrijgbaar en op voorraad!
Hopelijk tot de volgende keer.
13 jan. 2023
16 jan. 2023
Beste T,
Bedankt voor de 4 sterren beoordeling! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee.
Uw laatste bestelling was onze Topdekmatras Nasa Duo & de Merino Wol onderdeken. We hopen dat de topdekmatras & de onderdeken naar wens is.
Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling én tot de volgende keer!
30 dec. 2022
3 jan. 2023
Beste familie Meezen,
Hopelijk tot de volgende keer.
Beste familie van der Eerden,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
Jullie hadden voor de American Special gekozen, een luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat én wens gemaakt. We wensen jullie nog veel genoegen met het nieuwe matras. Hopelijk tot de volgende keer!
12 dec. 2022
14 dec. 2022
Beste familie Watermunt,
Bedankt voor het delen van uw beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Een medium/zachte pocketveer matras met een afwerking van koudschuim. Een matras met een uitstekende ventilatie en een afritsbare tijk.
We wensen u nog veel genoegen met uw matras!
9 dec. 2022
14 dec. 2022
Beste Loes,
Bedankt voor uw beoordeling van de Favourite Orthopedic matras! U heeft het matras nu ongeveer één maand in bezit. We hopen dat alles naar wens is verlopen.
Geïmporteerde beoordelingen