matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.215 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(125)
(18)
Resetten
TK
Tirza K.
Hilversum
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

De eerste bestelling die ik had geplaatst was niet helemaal correct. Ik ben toen gebeld en met hun hulp een nieuwe bestelling geplaatst. Service en kennis is top. En mijn matras ligt heerlijk!!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste familie Klein, Bedankt voor deze mooie review! U heeft bij ons gekozen voor de American Special matras. Dit geweldige matras is extra hoog (25 cm) en voorzien van een geweldige Bamboe tijk. Ook onze maatwerk matrassen leveren wij binnen 2-3 weken aan huis. We willen u nog veel plezier wensen met uw nieuwe matras! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld even gebeld geen probleem retour code gekregen en de juiste maat was al onderweg
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Jan, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Niet alleen onze producten, maar ook onze service willen we graag hoog houden. We doen dagelijks ons best om iedere klant te helpen. Een foutje is menselijk en kan gebeuren. Hier hebben wij als bedrijf altijd enrom veel begrip voor. We hopen dat de juist Bodyroll naar wens is en u weer geweldig slaapt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
top service, er werd nog even nagebeld om dmv vragenlijst nog te checken of het om de juiste matras gaat
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
2 dagen geleden
Beste Daina, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Dat klopt inderdaad. In dit geval heb je gekozen voor een incourante maat. We checken voor de zekerheid dan altijd even of dit de juiste afmeting is. Je hebt bij ons gekozen voor het pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Een medium/soft matras geschikt voor iedere bodem. We wensen je nog veel genoegen met je aankoop! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het duurde erg lang voor het matras kwam maar de kwaliteit is wel uitstekend
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Miranda, Bedankt voor het plaatsen van je review! Dat klopt. Jouw zending heeft was wat langer onderweg omdat we géén voorraad meer hadden. Hier moesten we even op wachten. Nogmaals onze excuses hiervoor! Je hebt gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Een topper met een kern van twee verschillende schuimsoorten, koudschuim én traagschuim. Onze topdekmatras maakt je bestaande bed/matras zachter. We hopen dat de topdekmatras Nasa Duo naar wens ligt. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal, daar lijkt het in ieder geval op. Ben er nu erg blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Marja, Bedankt voor het plaatsen van een review! Je hebt bij ons gekozen voor de American Special maatwerk matrassen. Dit is één van onze beste matrassen in het assortiment. Vanwege de holle pocketvering, koudschuim lagen en een afritsbare hoes van bamboe, ventileert en ondersteund dit matras als één van de beste matrassen. We wensen u nog veel genoegen met de American Special matrassen. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer goede matras zoals in de beschrijving. Snelle levering,
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
2 dagen geleden
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor de pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Een oerdegelijk matras gemaakt van pocketveringen én koudschuim. Dus een uitstekende ventilatie! Voor dit type matras geldt (in iedere afmeting) Vandaag besteld vóór 13:00 uur = morgen in huis. Veel plezier met je nieuwe matras! Matrasaanhuis.nl
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Produkt beviel niet, na returzenden, direct geld terug
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Nelly, Bedankt voor uw beoordeling! Dat klopt. U had bij ons gekozen voor het zit- en leeskussen. Dit zijn stevige drie-hoekskussen om nog éven een boekje te lezen of tv te kijken in bed. Jammer dat dit kussen niet naar wens is. We hopen dat u alsnog elders het juiste zitkussen heeft gevonden. Jammer dat dit product niet naar wens was, maar we hopen dat we als bedrijf een goede impressie hebben achtergelaten. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
BB
Bert B.
Opheusden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Bert, Je hebt bij ons gekozen voor de Merino wollen onderdeken. Deze onderdekens ofwel covers, houden we standaard op voorraad in ons assortiment. Merino wol staat bekend vanwege haar zéér goede ventilatie eigenschappen en comfort. Nogmaals dank voor het plaatsen van uw beoordeling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Henk, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee! De Joy Orthopedic is uw keuze geworden. Dit is onze binnenvering Bonell matras met een afwerking van koudschuim. Ook in de niet gangbare afmetingen houden wij deze matrassen op voorraad. Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = de volgende dag in huis. Graag tot de volgende keer! Matrasaanhuis.nl
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Marijke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor de pocketvering matras type Favourite Orthopedic. Een medium/zachte pocketveer matras met koudschuim als afwerking. Wist je dat we ook hoeslaken en moltons voor matrassen in ons assortiment hebben? Je vindt deze onder het kopje beddengoed. We wensen je nog veel slaapplezier op de Favourite Orthopedic matras. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Jan, Bedankt voor de 5 sterren! Je hebt bij ons gekozen voor de JOY orthopedic matras. Een medium/zachte bonell binnenvering met koudschuim als afwerklaag. De JOY matrassen houden we standaard op voorraad in verschillende afmetingen. Voor dit type matras geldt: op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = de volgende dag in huis! We wensen je nog veel plezier met de JOY Orthopedic matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste familie Woltering, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras type Oslo. Deze topper is voorzien van een kern van koudschuim en heeft een zéér goede ventilatie. Ook in de niet gangbare maten, houden wij deze topper op voorraad. We hopen u graag weer te zien in onze webhop. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 dagen geleden
Beste Ger, Bedankt voor je bestelling en voor het plaatsen van de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Deze geweldige topper heeft een kern van twee verschillende schuimsoorten. Koudschuim en traagschuim. Traagschuim voor een weldadig zacht gevoel van comfort én koudschuim voor extra ventilatie. We wensen je nog veel genoegen met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende klantenservice!

Er was iets mis gegaan bij de verzending, maar dat lag aan PostNL zelf. De klantenservice reageerde snel en was heel behulpzaam. Het matras was de extra bezorgtijd ook echt waard. Ligt fantastisch!
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede matrassen

Netjes geleverd door Postnl. Matrassen zijn voor onze B&B besteld. De eerste reacties zijn prima, iedereen heeft heerlijk geslapen!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 apr 2024
Hoi Caroline, Fijn dat jouw klanten hier zo lovend over zijn. En wij snappen dat wel: het matras Favourite heeft niet-voor-niets deze naam. Het is onze allemans-vriend. Niet te hard / niet te zacht. Mooi medium. Hierdoor de gemiddelde "mensch" zich uitstekend vinden in dit matras. De 7-zone pocketvering zorgt voor steun en een juiste verdeling van de krachten over het matras. Het zachtere schuim zorgt voor dat heerlijke comfort. De degelijkheid is ook in orde.... dus we zullen even moeten wachten tot jullie weer nieuwe matrassen nodig hebben..... Graag tot ziens! Team Matrasaanhuis
JK
j k.
kudelstaart
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na een maand er op gelegen te hebben, is het wel even wennen. Maar bevalt nu goed, zeker voor de prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Beste J, Voor bijna alle nieuw te leveren matrassen geldt: het is anders dan je oude matras en dus moet je altijd even wennen aan het nieuwe matras. Daarom hebben wij ook een periode van 2 maanden om te beslissen. Jij hebt gekozen voor de Adry Cool matras met traagschuim. En traagschuim geeft ook een heel specifiek gevoel. Misschien moest daar even aan wennen? Maar de combinatie van een stevige pocketvering en het zachte gevoel van traagschuim wordt alom gewaardeerd. Ik ben blij dat je "even hebt doorgezet" en daardoor dit nu als fijn matras ervaart. Groetjes van Matrasaanhuis
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vakkundig en heel klantvriendelijk

Werden heel vriendelijk geholpen, er werd ook alle tijd voor ons genomen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Beste mevrouw du M, U heeft onze toonzaal bezocht en later nog een extra topdekmatras Oslo bij ons gekocht. En inderdaad....wij nemen graag de tijd voor een goed advies. Liever wat meer tijd vóóraf besteden, dan de moeite en kosten, om áchteraf dingen op te lossen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe topper. Met vriendelijke groet Team Matrasaanhuis
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Een goed produkt snel en goed geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 apr 2024
Beste Bianca, Leuk te horen dat je zo tevreden bent over de topper Nasa Duo. De Nasa heeft twee soorten schuimlagen ( altijd zacht!) waardoor je de topper op 2 wijzes kunt gebruiken. Je hebt de topper nu 4 weken in gebruik, dus zul je waarschijnlijk wel jouw favoriete kant hebben gevonden. Geniet er maar vele jaren van! Groeten van Matrasaanhuis
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een heerlijk topper!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Mona, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Zoals je van ons gewend bent houden wij alles ook écht op voorraad! Je hebt gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Een topdekmatras die uw bestaande matras direct een stuk zachter én comfortabeler maakt! We wensen je nog veel slaapplezier met de nieuwe topdekmatras Nasa Duo! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering en goed verpakt
Beoordeling melden