28 mrt 2024
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was.
Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed.
De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft.
Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben.
Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust.
m.vr.gr.
Fam.Broumels uit Roosendaal
Snelle levering en matras is precies wat we hadden verwacht.
26 aug 2024
Op tijd geleverd en dd kwaliteit is goed
Beste Rob,
Dank je voor jouw review.
Jij hebt gekozen voor de Favourite PLUS. Dit is ons steviger pocketvering matras, met 2 verschillende zijdes. Eén zijde heeft een beetje traagschuim in de hoes; de andere zijde heeft koudschuim. Je zou het ook een beetje als zomer- en winterzijde kunnen zien. Maar beide zijdes zijn stevig en toch zacht genoeg door de gebruikte schuimen.
De komende 10 jaar zit jij goed!
Groeten van Matrasaanhuis
prima matras en goede snelle bezorging
19 aug 2024
ZE DOEN WAT ZE BELOVEN
Beste heer/mevrouw Bos,
Wat een leuke reactie. En inderdaad, we proberen onze afspraken na te komen.
U heeft nu twee zachte kussens, type XDream. Dit zijn onze vulbare kussens. En dat zorgt ervoor dat het kussen altijd "past" bij u.
Graag weer tot een volgende keer!
31 aug 2024
22 aug 2024
16 aug 2024
30 jul 2024
Kussen retour
Ik had een langwerpig kussen besteld, echter voor mij was dit kussen te dik.
Gemaild en direct antwoord ontvangen dat ik het kussen retour kon sturen.
Direct terug gestuurd en geld retour ontvangen.
Enige kleine minpuntje is dat ik de retourkosten zelf moest betalen maar aan de andere kant begrijp ik dat ook wel weer. Daardoor kan de productprijs lager blijven want hoeven ze de retourkosten niet door te berekenen aan iedereen.
31 jul 2024
Beste mevrouw C,
U had inderdaad de Bodyroll besteld en wilde deze terugzenden.
Omdat wij nooit extra bezorgkosten rekenen, is het terugzenden wél op rekening van de koper. Indien het lastig is om dit zelf te regelen, bieden wij ook aan om dit namens u te regelen. Maar dan moet u nog steeds de kosten ervan betalen.
Jammer dat de Bodyroll niet naar uw wens was.
Met vriendelijke groet
26 jul 2024
Niets op aan te merken
Ik heb een goede prijs/kwaliteit matras besteld voor de logeerkamer, die werd binnen enkele dagen netjes opgerold en vaccuum verpakt in een doos bezorgd .. dat was het eigenlijk.
30 jul 2024
Hallo Ted,
Jij hebt gekozen voor de Favourite PLUS als matras voor jouw logeerkamer. Een wat steviger matras maar met voldoende comfort door de zachte schuimlagen.
Omdat het een logeermatras betreft, heb je waarschijnlijk nog niet zelf kunnen ervaren hoe fijn dit matras is. Dus we wachten nog op een beoordeling van een gast?
Bedankt voor jouw aankoop en graag tot ziens.
26 jul 2024
Het contact via email verliep vlekkeloos, nadat wij onze bestelling verkeerd hadden doorgegeven werd het bedrag in mindering gebracht bij IN3
De matras werd tegen betaling opgehaald bij ons thuis
Al met al een goede ervaring en de nieuwe matrassen liggen zeer goed!
31 jul 2024
Beste Arnold,
Fijn te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Je had inderdaad een verkeerde maat besteld, welke wij hebben teruggehaald en vervangen door de juiste maat.
Meestal controleren wij zelf een bestelling op de maatvoeringen, maar jij 3 verschillende matrassen in 3 maten besteld, dus konden wij niet concluderen dat er iets fout zou kunnen zijn.
Gelukkig is het snel opgelost en heb jij nu een heerlijk zachte JOY matras met heel zachte topper Nasa DUO.
Een nog een tweede topper Nasa DUO voor een ander matras.
Wij hopen dat jullie ook de volgende keer voor ons kiezen.
Groetjes van Matrasaanhuis
7 aug 2024
Bodyroll
Ik heb een bodyroll gekocht voor de rugpijn. Ik heb geen pijn meer en kan de hele wereld aan. Superblij mee. 😄
12 aug 2024
Hallo Marian,
Het is fijn te horen dat de Bodyroll zo naar jouw zin is. Waarschijnlijk is het zo dat je een heel andere (betere) slaaphouding kunt aannemen met dit lichaamskussen. Dat hierdoor jouw rugklachten verdwijnen is een pluspunt. Maar.... wij durven nooit te beweren dat rugklachten met de Bodyroll worden opgelost. Wij benoemen alleen de prettige houding die je kunt bereiken met de Bodyroll.
Maar ik vind het wel fijn voor je!
8 aug 2024
vlotte levering, na telefonisch contact zelfs nog een beter matras gekozen.
prima kwaliteit volgens de loges!
12 aug 2024
Beste heer/mevrouw R,
U heeft twee matrassen gekocht, in de serie Favourite Orthopedic. En u heeft het nu zelf gemerkt..... het is onze allemansvriend. Niet te zacht, niet te hard. Comfortabel voor iedereen tot 90 kilo. Perfect voor gasten, maar natuurlijk ook voor uzelf.
En niet onbelangrijk..... wij worden graag betrokken in het keuze-proces, als u het niet zeker weet. Een belletje mag altijd!
5 aug 2024
Snelle le vering en een goede service, ben zelfs nog gebeld over de verzending
7 aug 2024
Dank je voor de 5 sterren voor ons matras Favourite PLUS en de bezorging. Dat is een mooie opsteker.
De Favourite PLUS is de steviger versie van de Favourite. Deze zit tussen medium en stevig in. Voor iedereen die een steviger matras wensen maar met ruim voldoende comfort door de zachte koudschuim-lagen en aan één zijde zelfs wat traagschuim in de hoes. Lekker hoor....
Geniet er maar vele jaren van.