Camerashop24.nl- Logo - Beoordelingen

Camerashop24.nl
Beoordelingen:

67 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden343 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 jul 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Camerashop24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering van Camerashop24. Product in goede orde ontvangen. Duidelijke handleiding voor installeren van de IP Camera. Zeer tevreden, heb zelfs nog een 2e IP Camera besteld. Productomschrijving op de site van Camerashop24 erg goed. Je weet precies wat je gaat krijgen en wat je eventueel nodig hebt.

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering later als vermeld aangekomen. Voor 15.oo uur besteld dag erna binnen bij mij 3e dag binnen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Camerashop24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BS
Bert S.
Liempde
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte camera, snel geleverd, eenvoudig te installeren. Top.
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
4 apr 2024
Fijn te horen, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling. Hier doen wij het voor.
RV
Ron v.
Breda
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Word goed geholpen en naar oplossingen gezocht
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
28 mrt 2024
Dank u wel voor uw compliment !
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
26 mrt 2024
Dank u wel ! Wij willen tevreden klanten. Hier doen wij het voor.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
2 dagen geleden
Dank u wel voor uw 4 sterren beoordeling. veel plezier met uw camera
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
4 apr 2024
Dank u wel voor uw beoordeling! wij zijn hier blij mee.
KV
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vertrouwd!

Snelle, professionele en vertrouwde levering
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
29 feb 2024
Dank u wel voor uw compliment! Wij zijn hier erg blij mee
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewenste type stekkers

Mijn gewenste type stekkers hadden ze
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
19 mrt 2024
Dank u wel voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
29 feb 2024
Wij vinden een goed advies en goede support zeer belangrijk, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling!
EB
erik B.
Lelystad
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KV
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Redelijke prijzen en "snelle" levering. Echter, NIET veroorzaakt door Camerashop.nl, de levering kwam een week later door verkeerde sortering bij transporteur.
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
23 jan 2024
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. En zeer sympathiek om de fout van post.nl ons niet aan te rekenen. Wij vinden een snelle levering inderdaad zeer belangrijk
KV
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al meerdere keren hier iets besteld. Werkelijk voortreffelijk. Op vragen direct antwoord. Levering compleet en snel. Prijzen in verhouding met kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
31 jan 2024
Super! Wij zijn blij met u als klant
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon super tevreden

Super vriendelijk persoon in de winkel, maar ook niets te klagen bij online bestellingen. gewoon 5 sterren elke keer maar weer
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
12 feb 2024
Supervriendelijk, dank je wel :)
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima snoer

Een verlengsnoer van 3 meter, niet meer en niet minder
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending van het gevraagde artikel
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
9 feb 2024
Top! dank u wel. We blijven ons beste doen
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bedrijf doet echt moeite voor de klanten
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 feb 2024
Wat een fijne reactie geeft u, dank u wel !
HG
Han G.
Nijmegen
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg snelle en complete levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 feb 2024
Dank u wel, we blijven ons best doen.
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geleverde spullen.
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
24 jan 2024
Dank u wel! Veel plezier met uw aankoop
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ging alles goed
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
31 jan 2024
Dank u wel! en fijn dat u tevreden bent. veel plezier met het product
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reactief en snel
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
23 jan 2024
Wij zijn zeer blij met deze 5 sterren beoordeling! Dank u wel en veel plezier met het product
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden