Camerashop24.nl- Logo - Beoordelingen

Camerashop24.nl
Beoordelingen:

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden367 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering van Camerashop24. Product in goede orde ontvangen. Duidelijke handleiding voor installeren van de IP Camera. Zeer tevreden, heb zelfs nog een 2e IP Camera besteld. Productomschrijving op de site van Camerashop24 erg goed. Je weet precies wat je gaat krijgen en wat je eventueel nodig hebt.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering later als vermeld aangekomen. Voor 15.oo uur besteld dag erna binnen bij mij 3e dag binnen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Camerashop24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het verkeerde product ontvangen, deze was goedkoper dan wat ik betaald heb en uiteindelijk wel het verschil terug gekregen maar niet netjes om een goedkoper product te sturen zonder enig overleg
Beoordeling melden
DR
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Sticker camerabeveiliging

Als particulier geen stickers gekregen om in de ruimte te hangen die melding heeft dat er camera bbewaking is. Als bedrijf wel. Misschien altijd sticker bij leveren.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

eerst het verkeerde binnen gekregen, vervolgens heb ik een mailtje gestuurd naar hun en voordat ik het wist had ik het bestelde in de bus. Goede service
Beoordeling melden
JV
John V.
Hellevoetsluis
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Al jaren 100% tevreden

Ik maar ook familie kennissen buren en vrienden kopen al jaren bij deze shop en altijd 100% tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 dagen geleden
Dank je wel voor je 5 sterren beoordeling. We zijn hier zeer blij mee.
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, informatie. Gebeld gelijk juiste informatie toppie
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
28 mei 2024
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service! dank u wel
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke website. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
11 dagen geleden
Fijn te horen dat u tevreden bent over onze ons bedrijf. Dank u wel voor uw vijf sterren beoordeling!
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
4 dagen geleden
Wij zijn zeer blij met deze 5 sterren beoordeling. Zo zien wij dat we op de goede weg zitten qua service naar onze klanten. Dank u wel!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 dagen geleden
Dank u wel met deze vijf sterren beoordeling! veel plezier met uw aankoop!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 dagen geleden
Fijn te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf. veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens.
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
6 jun 2024
Dank u wel voor uw beoordeling, we zijn blij dat u onze service goed beoordeelt.
AF
Ardeel F.
Siem Reap
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
5 jun 2024
Dank u wel, we zijn er heel blij mee.Veel plezier met uw product!
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
30 mei 2024
Dank u wel voor uw vijfsterren beoordeling!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering,en het contact gehad,
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
16 mei 2024
Super! Dank u wel, Veel plezier met het product.
JS
J van S.
Naaldwijk
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
wel iets te duur.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
13 mei 2024
Dank u wel voor uw 5 sterrenbeoordeling
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
23 mei 2024
Dank u wel voor de 5 sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze service.
GM
gerard m.
belgien
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Camerashop24.nl
23 mei 2024
Dank u wel, fijn dat u tevreden bent!