De reviews voor www.zolemba.nl/nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de professionele afwerking. Ook wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, wat bijdraagt aan het vertrouwen in de winkel. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie gedurende het hele proces. Het bestelproces wordt als makkelijk, overzichtelijk en efficiënt omschreven. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele klachten over vertragingen bij de levering.
Reviews voor zolemba.nl/nl
Alles zoals wordt gezegd dat het is, snelle levering, goede verpakking en onbeschadigd. Het
Goedemorgen,
Bedankt voor uw uitgebreide 5 sterren review!
Nita - Zolemba
super goed contact bij aanvraag en afhandeling en bezorging
Goedemiddag,
Bedankt voor uw uitgebreide 5 sterren review!
Nita - Zolemba
Jullie reageren altijd snel.
Jullie helpen mij altijd snel.
Jullie zorgen dat wij het altijd zsm krijgen.
Jullie geven altijd optijd aan dat het anders wordt dan gevraagd. bv hoeveelheid op rol.
Jullie communiceren netjes met mij.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!
Fijn om te horen dat je onze snelle reacties, duidelijke communicatie en het meedenken bij aanpassingen waardeert. We doen er alles aan om het zo goed en soepel mogelijk voor je te regelen!
- Team Zolemba
Unbeatable
Altijd op tijd !
Super reactief !
Soms moeilijk om het juiste materiaal te kiezen omdat er zoveel keuze is.
Uit ervaring weten we dat volgende settings het beste werken voor onze bierblikjes van 33cl en onze labeler.
PP Wit - Permanent (volgende bestelling bestel ik zeker Gerecycleerd materiaal als test, keep you posted al ben ik ervan overtuigd dat de kwaliteit top zal zijn.
afmeting voor de maximum oppervlakte: 205X86 mm
Stansuitnsnijding zorgt ervoor dat er geen lijmresten in de labeler blijven hangen ! echt een aanrader ! Vooral bij transparante labels, bij digitale uitsnijding hadden we veel problemen. De Sandtouch afwerking is ook beter (dieper, meer uitgesproken) bij de stansuitsnijding. Wel pas vanaf 3000 exemplaar bestelbaar (helemaal begrijpbaar als je iets van de drukwereld kent)
Unbeatable price voor oplages tussen 500 en 50000 (zelfs met 10 verschillende designs in jouw bestelling :) )
Upload tool zou iets reactiever kunnen zijn...tip: bij een bestelling met meerdere designs kan je beter bestand per bestand uploaden.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levertijd, kwaliteit én onze service.
Dank ook voor je handige tips en inzichten, zeker waardevol voor ons en andere klanten. We kijken uit naar je test met het gerecycleerd materiaal!
vlot contact en snelle service
Prima service en oplossing
Er was een probleem, maar de service achteraf maakte veel goed. Daarom 4 sterren.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat onze service na een probleem goed is geweest.
snelle levering fijne produkten
Goedemiddag,
Bedankt voor uw uitgebreide 4 sterren review!
vlekkeloos
Nita - Zolemba
Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en snel geleverd!
Nita - Zolemba
kwaliteit goed levering volgens afspraak
Goedemorgen,
Prima
Netjes overzichtelijk verzorgt
Goedemiddag,
Bedankt voor uw 4 sterren review!
- Zolemba
Flexibiliteit om bestanden zo nodig nog even aan te passen door hun backoffice, snelle levering en tot nu toe altijd etiketten met 100% kwaliteit geleverd.
Snel betrouwbare service
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Dank voor de 5 sterren review!
- Team Zolemba