www.zolemba.nl/nl

1.669 reviews in totaal

1.669 beoordelingen sinds 17 dec 2024

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle levering, de uitstekende service en de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van het personeel. Ook de duidelijke en tijdige communicatie wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt vrijwel altijd positief beoordeeld, waarbij betrouwbaarheid en een goede staat bij levering worden benadrukt. Daarnaast wordt het bestelproces als eenvoudig en soepel ervaren, mede door de handige tools en de overzichtelijke website. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen gemeld, zoals vertraagde zendingen, problemen met het oplossen van klachten en in sommige gevallen slechte of onduidelijke communicatie.

Reviewswww.zolemba.nl/nl

Niet gekregen wat ik verwachte had te maken met wikkeling type, onduidelijk bij het bestellen wat breedte hoogte van de rol is of hoogte breedte. Na mailverkeer is me dit duidelijk geworden en schijnt het ook aangepast is bij bestellen. Verder geen suggestie gehad voor omruiling goede rol. Gaat maar om 1 rolletje maar...... toch.
Er ging veel mis met onze bestelling. C.p. was de heer N.H. Er waren 18 e-mails nodig maar de Zolemba computer bleef 'nee' zeggen. Het ontwerp van een van de bestelde etiketten werd steeds afgewezen terwijl de ontwerper duidelijk stelde dat aan alle gestelde technische eisen was voldaan. Het bleef muurvast zitten. Zelf hebben we 18 e-mails moeten versturen en alsmaar gebeurde er niks. Op maandag 8 juni ben ik boos geworden en heb een laatste nogal kille e-mail verstuurd naar Zolemba. Een paar uur later kreeg ik een e-mail van een collega van N.H. en binnen een uur was de drukopdracht geregeld. N.H. bleek op vakantie te zijn. Ineens liep alles perfect. Voor die actie willen wij wel 5 sterren geven, de voorgeschiedenis was hopeloos slecht. De vertraging was lastig omdat je geen wijn kunt verkopen zonder etikettten. Goede communicatie is een essentie die deze keer nogal ontbrak.

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Beste Dala Wijngaard de Reeborghesch, U heeft helemaal gelijk dat dit communicatief beter en efficiënter had gekund. Onze excuses hiervoor! Soms als er te veel schijven zijn (ontwerper, gebruiker en producer) is het lastig om iedereen op de zelfde pagina te krijgen. Gelukkig is dit alsnog goedgekomen! We gaan ons best doen om in het vervolg duidelijker en vooral korter van stof te zijn! Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Richard
Zou niet weten wat beter kan , is/was weer zoals gebruikelijk prima geregeld. Want vertraging door DHL kan ik en wil ik niet jullie de schuld van geven. Gewoon zo doorgaan !

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Super om te horen dat je blij bent met onze prijzen en ons assortiment. We vinden het belangrijk om goede etiketten voor een scherpe prijs snel te leveren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bram van Zolemba

Vandaag bestellen , morgen in huis.

Besteld en weer snel in huis. Je zit geen dag zonder verzendlabels. In topdrukte fijne service.

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Nita - Team Zolemba
goed product en snelle levering

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Tidora - Team Zolemba

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We waarderen het enorm en zien je graag terug bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Jaap

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Hartelijk bedankt voor de mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Tidora

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor uw 4-sterrenreview! Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen voorzien van onze producten! Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Jaap

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor je review en bestelling! We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Nita - Team Zolemba

Snel en behulpzaam!

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u onze snelle en behulpzame service waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en uw jarenlange loyaliteit! Met vriendelijke groet, Tidora - Team Zolemba

Snel geleverd

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn dat u tevreden bent met onze snelle levertijd. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Nita

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Zolemba- Nita

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Nita

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Snelle levering! Goed geholpen aan de telefoon en de order de volgende dag al in huis.

Antwoord van www.zolemba.nl/nl

Bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te horen dat u de levering snel vond, hopelijk zien we u snel weer voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Nita

Wij zijn Zolemba, producent van bedrukte en onbedrukte etiketten. Wij besparen je tijd, geld en gedoe. Met ruim 40 collega’s werken we dagelijks hard om meer dan 90.000 klanten in Europa te voorzien v...