809 reviews in totaal   159 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

809 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 jul 2021

keepershandschoenen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De communicatie wordt meestal als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren. Het ruime assortiment en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Ook zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de producten en het snelle oplossen van problemen. Toch zijn er enkele klachten over defecten of de duurzaamheid van producten. Sommige klanten ontvingen geen reactie op hun communicatieverzoeken en negatieve ervaringen met de afhandeling van problemen komen soms voor.

ReviewsKeepershandschoenen.nl

Darde maat goed was en snel geleverd . Mij kleinzoon was er blij mee
Duidelijk en snelle levering
Snelle verzending, en mooi gepersonaliseerd product geleverd
Snelle service
I am from South Africa and wanted to order goalkeeper gloves for my 15 year old son while at a tournament in Rotterdam. I bought and paid for the gloves on your site but they weren’t delivered. The call centre line was never answered when I called and I received no responses to my emails or Facebook messages. I subsequently left the Netherlands a week later with no goalkeeper gloves. Very disappointing for myself and my son!
Geweldig mooi
Snelle goede levering.
Prima, mijn zoon is heel blij 🤩✅⚽️
Snelle levering. Handschoenen bleken te klein te zijn, ondanks de maat die ik altijd van Uhlsport bestel.

Antwoord van Keepershandschoenen.nl

Hi! Bedankt voor uw feedback! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent met Keepershandschoenen! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Ben Klantenservice www.keepershandschoenen.nl info@keepershandschoenen.nl
W V
Willem v.
Goede maat en goed beweegbasr in en top de knie heup bescherming

Antwoord van Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl is jouw trouwe partner op het gebied van voetbal, en dan zijn we vooral specialist voor de keeper. Wij bieden jou een compleet assortiment aan keepers- en voetbalkleding. Door o...