Klanten zijn over het algemeen te spreken over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de ruime keuze aan kleuren die vaak goed overeenkomen met de verwachting. Ook wordt de klantenservice regelmatig als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertraagde of niet geleverde bestellingen, klachten over afnemende productkwaliteit zoals haar dat uitvalt of snel klit, en kleuren die soms afwijken van de verwachting of niet overeenkomen met de kleurcode. Daarnaast wordt de klantenservice soms als niet responsief of onduidelijk ervaren en is er onduidelijkheid of onjuiste informatie rondom de voorraadstatus van producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsGreat Hair Extensions - greathairextensions.nl
Heel snel geleverd. Mooie kleur en goede kwaliteit. Ik had de wax extensions besteld in het zilver en ook de verwijder vloeistof. Die heb ik ook uitgeprobeerd en dat werkt heel snel en goed.
Super goed haar ik heb zelf dik haar dus ik doe 2 matten op elkaar en iedereen denkt dat het mijn eigen haar is
Echt super
Haren klitten snel. Kwaliteit is niet meer van een aantal jaren geleden
De Kleur,!
Extensions Niet meer de zelfde kwaliteit
De extensions zijn de laatste tijd.
De bontjes verschillend Soms erg groot.
En het de na laatste x valt het haar erg uit
Haar vind ik
Minder
Snel bezorgd. Producten zijn super in het gebruik
Top
Super snel verzonden, mooie kwaliteit en kleurd extensions (Great Hair invisible tapes kleur 2002)
Extensions vielen na de eerste keer wassen meteen er uit