Back Market Nederland

3.353 reviews in totaal   579 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de staat en kwaliteit van de geleverde producten, die vaak als nieuw worden ervaren. De snelle levering wordt vaak geprezen en veel klanten waarderen de scherpe prijzen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, met name bij retouren en garantie, wordt gewaardeerd. De verpakking wordt meestal als professioneel en netjes beoordeeld. Enkele klanten melden echter problemen met de bezorgdienst of de verpakking en vinden dat er soms meer bescherming of informatie bij mocht zitten. Er zijn wat klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice. Daarnaast ervaren sommige klanten problemen met toestelinstellingen of de beschikbaarheid van de Nederlandse taal, wat bij internationale leveringen tot verwarring kan leiden.

ReviewsBack Market Nederland

Top telefoon voor een prima prijs.

Er is veel keuze uit merken en toestellen. Er staat duidelijk bij vermeld hoe de kwaliteit van de telefoon die je aan het bekijken bent is. Je kan dus zelf kiezen of je iets meer wil betalen vanwege een betere kwaliteit of juist niet. De bestelling is snel verzonden en geleverd. Telefoon ziet er ontzettend goed uit. Je zou niet denken dat deze eerder gebruikt is geweest. Enige minpuntje was dat het toetsel nog in het frans ingesteld was waardoor ik hem naar fabrieksinstellingen heb terug moeten zetten om hem naar wens te installeren.

Geld terug na probleem

Ik had een telefoon gekocht bij back market en na een half jaar kreeg ik problemen met de nfc sensor waardoor ik onder andere niet meer contactloos kon betalen Ik heb na overleg met back market de telefoon teruggestuurd voor reparatie dit viel nog in de garantie binnen een dag na ontvangst door de reparateur kreeg ik te horen dat reparatie niet mogelijk was en ik mijn aankoop bedrag terug kreeg De volgende dag stond het bedrag op mijn rekening zonder gedoe Ik ben dus dik tevreden over dit bedrijf
Twee dagen eerder geleverd ondanks leverings problemen vanuit het adres dat voorzien was. Mobiel S24 ziet er prachtig uit en werkt ook perfect. Voor mij is dit de derde maal dat ik zaken doe met Back Market en zeker niet de laatste keer. Erg tevreden en blij zowel met het toestel als met de prijs.

Op zoek naar een veel te dure GPU: Back Market to the rescue!

Ik wilde mijn RTX 1080 upgraden en vond deze site die een RTX 4080 Super Special Edition te koop had - Refurbished voor een prima prijsje. Bestellen en betalen ging makkelijk, het pakketje kwam een paar dagen later aan (ergens uit Oost-Europa?). Was keurig verpakt, goed te volgen. De installatie was eenvoudig, al had ik wel een andere stroomkabel nodig. Alles wat ik nodig had stond op bijgeleverde papieren, maar ik had het aardig gevonden als ze er een stroomkabel bij hadden gedaan. Achteraf is niet iedere PSU hetzelfde en om de kosten laag te gouden snap ik dat, maar toch: zet dat er even bij, dan kan de klant zich daarop voorbereiden. Uiteindelijk het goede kabeltje besteld, geïnstalleerd en speel nu alles op Ultra. Wát een prachtig ding. Deze site staat nu in mijn bookmarks!

Exact als beschreven, top!

Exact als beschreven, macbook was zo goed als nieuw. 1 dag levering, geleverd in een nieuwe oem doos. Enige punt van verbetering zou zijn meer vulling aan zijkanten etc, er was weinig tot geen vulmateriaal in de doos waardoor hij wat los in de doos zat maar conditie uitstekend toen ik hem uitpakte.

Nice product!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Back Market. De levering was verrassend snel, vooral omdat het pakket uit Frankrijk kwam. De iPad was bijna als nieuw verpakt, echt vergelijkbaar met originele verpakking. Het apparaat zelf is volledig nieuw, zonder enige sporen van gebruik. Alles werkt perfect: hij is snel, soepel en de kwaliteit is precies wat je van Apple verwacht. Wat mij het meest positief verraste, is de prijs. Ik heb ongeveer de helft betaald van de nieuwprijs en zo’n 30% minder dan bij andere aanbieders. Voor deze kwaliteit is dat echt een topdeal. Ik kan Back Market absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betaalbare elektronica. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer tevreden

Zeer snelle nette levering. Werd tijdens verzending goed op hoogte gehouden. Mobiel zag er perfect uit. Betaling middels ideal werd telkens afgebroken, lukt niet. Daarom met creditcard moeten betalen. Voor vragen niet telefonisch bereikbaar.
Mn refurbisched Samsung S-25 Ultra bij Back Market gekocht omdat ik het duurzamer vindt, en om gewenste vernieuwingen zoveel mogelijk dus 2e hands aan te schaffen. En het scheelt ook nog de nodige poen! En wat betrect leveringssnelheid Top.

Super blij met mijn iPhone 17!

Super blij met mijn iPhone 17. Kwam snel binnen en ik kreeg een hele nieuwe gesealde telefoon binnen! Alleen de buitenverpakking was helemaal open dus verzending was iets minder maar over de telefoon echt meer dan tevreden! Ik zou hier zeker weer bestellen
Ik heb een gereviseerde iPhone gekocht, maar hij ziet eruit als nieuw, of zelfs prachtig en van topkwaliteit. Ik heb al overal wel eens iets gekocht, maar deze site is fantastisch, ik raad hem zeker aan.
Snelle levering, vond het wel een beetje een nadeel dat ik wel een snoertje erbij kreeg en geen iets om in het stopcontact te stoppen. Verder tevreden
Supertevreden met mijn telefoon en tablet. Je kunt niet alle instellingen omzetten naar nl maar ja niet zo'n probleem. Ze zien er allebei als nieuw uit.

Zeer tevreden met bestelling

Het bestellen en de ontvangst verliepen vlot en probleemloos. Ik ben zeer tevreden met de refurbished Samsung smartphone. Netjes verpakt en in zeer nette staat, als nieuw.

Voldoet altijd aan de verwachtingen

Ik heb al verschillende maken besteld, en wij of 6 telefoons voor diverse mensen. Het is eigenlijk nooit tegengevallen op één keer na, toen was de Nederlandse taal niet beschikbaar. Voor de rest altijd tijdige levering, voldoet ook uiterlijk aan de verwachtingen.

Verzending via ups was een…ramp

Verzending via ups was een verschrikking. Deze vervoerder weigert af te leveren in Zaandijk. Mijn pakje lag ergens in West-Knollendam, zo’n 10 km verderop! Geweldige klanten service dus maar niet heus. Heb Backmarket al geadviseerd per KPN te verzenden deze weet Zaandijk wel te vinden.
Vlekkeloze iPhone 15 Plus, prima afhandeling, zeer tevreden over de ervaring om voor een refurbished iPhone te kiezen.
I .
Ivan ..

Prima

Het geleverde artikel was hetgeen ik besteld had, en de afwerking was zelfs beter dan ik verwacht had. Het toestel was ook snel geleverd en het werkt prima. Ik ben tevreden.
Gekregen wat ik besteld had. En dat zonder problemen, het product verkeerd in een uitstekende staat en werkt zoals het zou moeten.

Snel en goed

Snel, goede producten. Doe. Wat er wordt beloofd, product gekocht met label "uitstekend" kwam nieuw in de doos aan. Top!

De producten zien eruit als nieuw terwijl ze hergebruikt zijn en gerepareerd zijn maar dat kun je niet zien. Het lijkt net of je een nieuw product hebt gekocht spiksplinternieuw. Het is gewoon geweldig wat ik al zeg. Het lijkt net of je een nieuw product koopt. Ik heb de iPad Pro 2021/5 generatie gekocht en die bevalt me prima. Ik zou Back Market dan iedereen aan willen bevelen. Groetjes van Jessica van Berkel uit Utrecht