Back Market Nederland- Logo - Beoordelingen

Back Market Nederland
Beoordelingen:

657 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.500 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is een prachtige telefoon die nauwelijks van nieuw te onderscheiden valt. Mijn oude telefoon begon kuren te vertonen zoals trage response en soms problemen bij het opladen, dus ben ik er erg blij mee. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de levering door FedEx. De levering van mijn vorige bestelling door DHL verliep vlekkeloos doordat die kon worden afgeleverd bij een servicepunt en ik niet als alleenstaande thuis hoefde te blijven om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen. Voor deze bestelling heb ik 2 dagen thuis moeten blijven en daar was ik dan weer niet zo heel erg blij mee. In eerste instantie zou de bestelling op 11/12 voor 12 uur worden afgeleverd. Dat tijdstip werd echter niet gehaald. Vervolgens zou de levering plaats vinden op dezelfde dag voor het einde van de dag, maar ook dat heeft FedEx niet waar weten te maken. Ook de derde poging de volgende dag voor 12 uur ging de mist in, pas bij de vierde poging laat in de middag is de telefoon uiteindelijk geleverd.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aanbod op de website was Samsung Galaxy S22+ 5G Phantom black. Product wat is geleverd is Samsung Galaxy S22 5G Phantom black. Telefoon werd in een doosje, met hieromheen bubbel plastic en daaromheen een plastic zakje, naar mij verzonden. Er werd echter voor de retour procedure van mij gevraagd om het product in een stevige doos met allerlei extra bescherming te verpakken en te verzenden. Daarnaast moest ik rondom foto's van het product maken en toezenden om te bewijzen dat het in goede staat verkeerde. Blijkbaar is het minder belangrijk bij Backmarket om te eisen van de verkoper om bij aankoop vooraf aan de verzending foto's te maken en de telefoon goed beschermd te verpakken en aldus te bewijzen aan de koper dat het juiste product op veilige manier wordt verstuurd. Retour procedure en communicatie verliep overigens wel soepel en vriendelijk.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Back Market Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te mooi om waar te zijn, maar ‘t was het wel!

Ik wilde een juicer kopen en vond precies het model dat ik wilde bij Back Market. Product zou nieuw zijn maar de doos zou beschadigd zijn. Vanwege de prijs was ik erg sceptisch maar omdat ik achteraf kon betalen toch maar gedaan. En daar ben ik enorm blij mee. De juicer was hagelnieuw en de doos ook. Alleen het piepschuim was wat beschadigd. Het scheelde enorm met de normale verkoopprijs en ik had hem minstens zo snel binnen. Binnen twee dagen! Kan alleen maar tevreden zijn dus een dikke 5 sterren.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles is gewoon goed geregeld en naar het zin!

in het bijzonder? ik heb eigenlijk een hele lijst wat heel goed beviel en weer bevalt. Al diverse keren hier besteld....ok...een keuzemaken, super makkelijk, zeer schappelijke prijzen, de snelheid van verzenden is zeer snel, de kwaliteit van het geleverde is gewoon uitstekend, zelfs hoe het verpakt is is super. Niets op aan te merken, keer op keer zeer tevreden!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

iPad in betere staat dan verwacht

iPad in betere staat, cosmetisch als technisch, dan aan de hand van beschrijving - goed - verwacht. Zeer snelle en keurige levering.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Galaxy S21 FE geen 8 Gb RAM maar 6Gb

Galaxy S21 FE geadverteerd als hebbende 8Gb RAM geheugen blijkt 6 Gb te zijn.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid afhandelen en versturen. Kwaliteit zoals opgegeven. Ga zo door...
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal niks mis mee

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en Stuk goedkoper.
Beoordeling melden
SF
S.M.P. f.
Rotterdam
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima tot nu toe. Product zag er als nieuw uit
Beoordeling melden
MD
marcel D.
heerlen
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
KOMPLEET 100 % oke , snelle levering super service
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldig wat top produkten echt top aanrader
Beoordeling melden
JD
Jan D.
Buizingen
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
apparaat in goede staat en vlugge levering
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed uitziend toestel,geen krasje te zien.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en goed werkende producten
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles werd correct behandeld
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en optijd geleverd
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
product als omschreven
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden