fotobehangshopz.nl- Logo - Beoordelingen

fotobehangshopz.nl
Beoordelingen:

281 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.194 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde het behang donderdag wat later in de middag. Kreeg toen direct een leuke en persoonlijke mail met wat ik verder kon verwachten. En dat mijn behang over 4,5 uur al uit de pers zou rollen! De volgende dag kreeg ik al bericht dat ze het voor verzending hadden aangeboden. En zaterdag had ik het behang al in huis! Inclusief een heldere instructie en fijne tips&trics. Het behang is van een super goede kwaliteit en precies zoals afgebeeld op de website. De kleuren, uitsnede etc. kwamen exact overeen. En dat voor een vriendelijke prijs. Ik ben héél tevreden en raad deze webshop iedereen aan.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte klantenservice. Betreft geen normaal behang, maar een soort printshop, waardoor inmeten vrijwel onmogelijk is. Telefonisch contact gezocht en tot tweemaal toe iemand aan de telefoon gekregen die zowel verveeld als niet behulpzaam was. Vervolgens behang ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op eerder ontvangen staaltjes. Telefonisch kreeg ik hierop de mededeling dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen, waarin staat dat het behang kan afwijken van het staaltje. Wat is in hemelsnaam het nut van een behangstaaltje als het er totaal anders uitziet dan het behang dat je vervolgens krijgt? Tot slot ruikt het behang alsof je een gehele PVC fabriek aan het inhaleren bent. Kortom, niet aan beginnen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotobehangshopz.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie goed maar behang is niet in 2 gelijke banen gesneden. 1 stuk loopt zowel onder als bovenin weg. Jammer nu spleet in de foto.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
14 mei 2024
Vervelend om te zien dat het behang niet geheel aansluit op de muur. We snijden de banen van het behang zelf uit nadat we het hebben geprint, de banen zouden dus op elkaar aan moeten sluiten. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kijken we graag met je mee hoe dit is gebeurd en zouden we het graag op willen lossen! Ons emailadres is info@fotobehangshopz.nl. 😊
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
29 apr 2024
Vervelend om te zien dat je ons 1 ster geeft! Zou je een mailtje willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? We horen graag waarom je deze beoordeling geeft zodat we het met je op kunnen lossen!
SV
Stephano V.
Etten-Leur
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Van begin tot eind super!

Proefdruk besteld en daar waren we al erg over te spreken. Voor een volledige wand besteld en je wordt goed geïnformeerd, het wordt snel en goed afgedrukt en de verzending is vlot. Het behang zit nu op de muur en we zijn zeer super positief over het behang en het eindresultaat. We gaan zeker nog vaker bestellen. Top
Beoordeling melden
HV
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat fijn dat jullie aangeven dat de kwaliteit van de foto niet scherp genoeg is en daarna ook de mogelijkheid geeft om het te kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen we nu genieten van de mooie fotowand.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en duidelijke instructies

Snelle levering, duidelijke instructies hoe het behang netjes op de muur te krijgen. Onze dochter was helemaal onder de indruk van haar nieuwe jungle kamermuur.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alsof je in het bos slaapt.

Alles naar wens, maten klopte, binnen 2 dagen geleverd en goed ontvangen. Heb het op een schuine wand gedaan aan het hoofdeind.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super mooi behangetje.

Mooi geprint behang en snelle levering. Duidelijke instructies op de site.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige print, goede beschrijving er bij. Supersnel verzonden!
Beoordeling melden
LD
Leona d.
Rockanje
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling goed verpakt en verwachten bezorgtijd ook goed.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plakt erg makkelijk. Banen zijn stevig. Gewoon prachtig.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed geïnformeerd via de mail.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit! Vind het wel iets te dik papier
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk besteld, snel geleverd, super service!
Beoordeling melden
BV
Bine v.
Duiven
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Men denkt met je mee en is service gericht 👍
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima gegaan, bestelling, en verzenden
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Prima kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en snelle levering!!!
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie kwaliteit, snel geleverd!
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Behang was goed verpakt.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi stevig behang
Beoordeling melden