fotobehangshopz.nl- Logo - Beoordelingen

fotobehangshopz.nl
Beoordelingen:

281 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.194 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde het behang donderdag wat later in de middag. Kreeg toen direct een leuke en persoonlijke mail met wat ik verder kon verwachten. En dat mijn behang over 4,5 uur al uit de pers zou rollen! De volgende dag kreeg ik al bericht dat ze het voor verzending hadden aangeboden. En zaterdag had ik het behang al in huis! Inclusief een heldere instructie en fijne tips&trics. Het behang is van een super goede kwaliteit en precies zoals afgebeeld op de website. De kleuren, uitsnede etc. kwamen exact overeen. En dat voor een vriendelijke prijs. Ik ben héél tevreden en raad deze webshop iedereen aan.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte klantenservice. Betreft geen normaal behang, maar een soort printshop, waardoor inmeten vrijwel onmogelijk is. Telefonisch contact gezocht en tot tweemaal toe iemand aan de telefoon gekregen die zowel verveeld als niet behulpzaam was. Vervolgens behang ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op eerder ontvangen staaltjes. Telefonisch kreeg ik hierop de mededeling dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen, waarin staat dat het behang kan afwijken van het staaltje. Wat is in hemelsnaam het nut van een behangstaaltje als het er totaal anders uitziet dan het behang dat je vervolgens krijgt? Tot slot ruikt het behang alsof je een gehele PVC fabriek aan het inhaleren bent. Kortom, niet aan beginnen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotobehangshopz.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DN
Danny N.
Tongeren
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte klantenservice. Betreft geen normaal behang, maar een soort printshop, waardoor inmeten vrijwel onmogelijk is. Telefonisch contact gezocht en tot tweemaal toe iemand aan de telefoon gekregen die zowel verveeld als niet behulpzaam was. Vervolgens behang ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op eerder ontvangen staaltjes. Telefonisch kreeg ik hierop de mededeling dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen, waarin staat dat het behang kan afwijken van het staaltje. Wat is in hemelsnaam het nut van een behangstaaltje als het er totaal anders uitziet dan het behang dat je vervolgens krijgt? Tot slot ruikt het behang alsof je een gehele PVC fabriek aan het inhaleren bent. Kortom, niet aan beginnen!
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
26 apr 2024
Vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad! Zou je een mailtje willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? We zouden het dan ook graag met je op willen lossen.😊
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foto lage kwaliteit

De foto op het behang is niet van zo'n goede kwaliteit als ik dacht. De pixels zijn wat beperkt, waardoor het beeld niet scherp is. Van veraf zie je dit niet, maar van dichtbij wel. De er bij gekochte nadenroller is van zeer slechte kwaliteit; na 1x rollen viel het uit elkaar. Bezorging is verder prima en snel verlopen.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
26 apr 2024
Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent! Zou je hier een mailtje over willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? Dan zouden we het graag met je op willen lossen😊
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had een bestelling gedaan, maar is niet goed gegaan in hun systeem, dat hoorde ik toen ik hun belde waar mijn behang bleef Misschien een tip naar hun om eerder de klsnt daarover te informeren
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
17 mei 2024
Vervelend om te horen dat het zo is gelopen! Ik zie dat er al wel mailcontact over is geweest en dat het met je is opgelost😊