fotobehangshopz.nl

5.866 reviews in totaal   280 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van het behang en de afdrukken. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Leveringen verlopen doorgaans snel, vlot en goed verpakt. Het behang is meestal eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies. Ook de communicatie wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren, zowel via mail als telefonisch. De kleuren worden meestal als mooi en levendig omschreven. Enkele klanten melden echter dat de kleuren van het behang afwijken van hun verwachting.

Reviewsfotobehangshopz.nl

Mooi behang, goede service

Van de ruime keuze op de site, goede informatie tijdens het bestellen tot een snelle bezorging was alles goed geregeld. Behang is goede kwaliteit en zit er mooi uit op de wand!
Mooie kwaliteit papier, sterk en goed te verwerken. Ondanks de melding dat mijn upload een slechte kwaliteit fotobehang zou opleveren was ik zeer tevreden. Ik weet niet of het technisch mogelijk is maar het zou mooi wezen als de randen van het behang ook gekleurd worden dan ben je van de witte naden af die mogelijk ontstaan bij het niet 100% stuik lijmen.

Antwoord van fotobehangshopz.nl

Hai, Dank u voor deze review. Zijn we erg blij mee te lezen. De gehele afmeting wordt uit 1 stuk geproduceerd. De ondergrond is licht van kleur. Naderhand worden de banen op maat gesneden. Naar wens van de klant is dit in verschillende breedtes mogelijk. De productie / het verfbad is dan al geweest / gedroogd. Shirley Fotobehangshopz

snell en professionel en goede kwaliteit

snelle professionele antworden, snelle verwerking en vriendelijke begeleiding, binnen weinig dagen goed verpakt geleverd, goede kwaliteit behangpapier, daarom makkelijk te behangen. alles top!
Snel geleverd en met hun behang service zit het ook nog eens prachtig aan onze muur
Prima kwaliteit behang. Mooie print uitstekende kwaliteit. Uitleg was niet juist. We kregen uitleg op papier van cirkel behang. Dat was niet juist
Een eigenfoto afgedrukt op behang. Prima kwaliteit van de foto en snelle levering

Een topper onder de bahng

Zondag besteld, woensdag al thuis. Kwaliteit is super. Geen kans op scheuren. Makkelijk in gebruik. Omdat papier stevig en dikker is dan ander behang, is het makkelijk te schuiven ofwel herstel als afwijkt. Wij waren in een non van this klaar. Zijn al aan het bekijken welke fotobehang wij voor de slaapkamer gaan kiezen.

Antwoord van fotobehangshopz.nl

Prachtig resultaat! Bedankt voor deze review. We zien uw volgende bestelling graag tegemoet. Groet, Shirley Fotobehangshopz

Fantastisch

Heel eenvoudig te bestellen. Prima bezorging. Goed bereikbaar telefonisch. Betaalbaar. Echt heel erg goed!!!
Mooie overzicht foto van mijn treinbaan
Prima mooi behang en stevig Mooie print en geeft niet af bij het verwijderen van de lijm resten Als je dat met een schone uitgeknepen vochtige spons verwijderd Al met al een prima product Wat zeer goed behangen kan worden ook zonder veel ervaring Beetje ervaring is wel handig Maar er is ook een instructie video en beschrijving bij het product Tot slot het is een mooie verbetering van de ruimte 🙏👍🙂

Top service!!!

Behang is snel geleverd, daar echt een dikke duim voor, ik had twee verschillende printen besteld . 1 is echt top de ander is wazig en heeft rare vlekken bij lichtinval tussen de bomen. Alsof het druppels zijn. Ik snap dat het enigszins onscherp kan zijn. Maar ook van een afstand ziet het er gek uit. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Heb ik keurig een reactie opgekregen of ik fotos wilde sturen. Na een aantal keer heen en weer gemaild te hebben zijn wij toch tot een oplossing gekomen. ondanks dat het eigenlijk ook mijn eigen fout is geweest. Het bleek dat ik precies het gedeelde van de foto had gekozen waar de focus niet lag ik had eigenlijk gebruik moeten maken van de gratis sample of even misschien een mail moeten sturen met de vraag of de gekozen selectie wel scherp is in de foto. dus ondanks mijn fout ben ik top geholpen. en ben ik blij met de oplossing die geboden is.

Antwoord van fotobehangshopz.nl

Hai, Dank je voor jouw complimenten! We doen er graag veel aan om onze klanten én van dienst te zijn én het mooist mogelijke resultaat te bieden. Shirley Fotobehangshopz

Super mooi en makkelijk behang!

Heel mooi, kwalitatief behang! Levering ging vlot en het aanbrengen van dit behang is goed te doen (ook zonder ervaring), omdat het zo sterk is en je het nog gemakkelijk kunt verplaatsen.
Ik ben super blij met mijn behangcirkel!

Super tevreden!

Zojuist get behang geplaatst, erg blij met de kwaliteit! Levering was overigens erg vlot! Aan de schuine muur nog een mooi 3d effect kunnen creëren met het overige behang.

ABSOLUUT ZEER PROFESSIONEEL BEDRIJF MET ZEER GOEDE KWALITEIT

TEN EERSTE ZEER GOEDE SERVICE EN NAUWKEURIGE CONTROLE IVM SCHERPTE EN AANTAL PIXELS EIGEN UPLOAD FOTO Deze firma maakt werkelijk werk voor goede kwaliteit te bieden en het behang is tevens zeer hoogwaardig. Hier bestel ik zeker graag opnieuw. Levering, opvolging en betaling ook excellent. TOP BEDRIJF !!!!!

Antwoord van fotobehangshopz.nl

Hallo, Dank u wel voor uw lovende woorden. Daar doen we het voor en ik breng de complimenten graag over. Shirley Fotobehangshopz

Foto netjes/ krimp wel

Foto netjes. Geen korrels op foto zichtbaar. Maar krimpt! En extra materialen zet bij aangeschaft. Niet compleet dus moest alsnog naar de winkel voor " plak gereedschap " te halen.
Het is zo gemakkelijk en het zie er perfect uit
super
Goed klantenservice en neem denken dank je wel hier voor