lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl

5.368 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.758 beoordelingen in totaal

4 okt 2023
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

5 feb 2024
De kwaliteit van de artikelen is erg slecht. Ik had voor een feestje wat spullen besteld.. De bestelling kwam snel binnen. Maar daana begon het. De kartonnentjes in de labyrinten waren gebobbeld. Dit aangegeven. Heel snel nieuwe toegestuurd. Maar helaas, dit was dezelfde slechte kwaliteit. De labyrinten opengewrikt. Helaas breken dan van de meeste de pinnentjes. De kartonnen inlays zijn gewoon te groot. Dus na ze recht gemaakt te hebben er een stukje afknippen en weer dicht. De laatste niet meer open durven maken, anders had ik er tekort. Op de dag van het feestje wilde ik de ballonnen opblazen. De blauwe metallic zaten al aan elkaar gekleefd. Losgemaakt en blazen maar. Maar dan blijkt dat ze helemaal verteerd zijn. De tuitjes gaan eraf en er springen spontaan gaten in. Hiervan ga ik het geld nog terugkrijgen als het goed is. Maar ik had uiteraard liever ballonnen gehad die goed waren…. Voor mij geen Lobbes meer helaas!

Beoordelingen voor lobbes.nl

Meest recente eerst
Kan nog niks zeggen over het produkt. Me kleinzoon krijgt deze met sinterklaas Maar op de doos te zien gaat hij er veel plezier mee krijgen
Antwoord van lobbes.nl
Ah wat leuk! Veel plezier!
Het zou fijn zijn wanneer jullie een showroom in Ede zouden hebben.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je feedback! We hebben momenteel inderdaad geen fysieke showroom. We zullen je mening hierover meenemen!
24 aug 2024

de kwaliteit van de ballen

de kwaliteit van de speel ballen is uitermate slecht, ze waren binnen 1 week stuk.
26 aug 2024
Goedemiddag, wat vervelend dat het artikel niet naar wens is en je de kwaliteit als slecht hebt ervaren. We hanteren een retour termijn van binnen 30 dagen kan je gratis je artikelen retour sturen. Je krijgt het geld dan weer terug gestort. Voel je vrij hier gebruik van te maken.
24 aug 2024

Koordjes geven bij nat worden verschrikkelijk af!

De uitleg hoe je precies moet knopen is niet erg duidelijk, dat is nog voor verbetering vatbaar. En wat écht als waarschuwing op de doos én in de beschrijving moet staan: als de armbandjes nat worden geven ze verschrikkelijk af. Daar was ik absoluut nietblij mee! Of de vlekken in de was eruit gaan moet ik nog zien …
26 aug 2024
Goedemiddag, wat vervelend dat je tegen zulke problemen met aangelopen. Ik zie dat er via de mail al contact loopt, daarin zullen we een passende oplossing aanbieden.
22 aug 2024
Snelle levering! Dat is top. Kwaliteit is slecht....maar daar is de prijs ook naar;)
23 aug 2024
Wat fijn de je enthousiast bent over de levering van je bestelling, dat is goed om te horen! Jammer dat je niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit van de artikelen. Als een artikel niet naar wens is kan je deze binnen 30 dagen gratis retourneren en krijg je het geld terug. Wel weer goed om te horen is dat je de prijs kwaliteit verhouding wel kan waarderen.
19 aug 2024
Zaten stickers op de mijlpaalblokken. Toen ik ze eraf haalde zag je duidelijk waar de stickers zaten.
21 aug 2024
Wat vervelend dat de stickers zulke plekken achterlaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je mag je artikelen retoursturen naar ons en dan krijg je het geld weer terug. In ieder geval onze excuses voor het ongemak.
16 aug 2024
best oke netjes verzonden enkel was er 1 artikel anders dan beschreven en stuurde ik hiervoor en was de uitleg dat dit de nieuwe versie was en ze geen oude zoals op de foto meer hadden / en dat ik het wel kon retourneren maar dat dat de enige oplossing was , de meeste webshobs proberen. op de 1 of andere manier andere compensaties aan te bieden maar lobbes niet dat vond ik wel spijtig
16 aug 2024
Fijn dat je tevreden bent over je bestelling! Vervelend dat je niet tevreden bent over de manier hoe wij het probleem hebben aangepakt! Excuses daarvoor! Hopelijk zien we je nog een keer terug! Fijne dag!
8 aug 2024
ander artikel gestuurd dan de website.
8 aug 2024
Wat vervelend dat je niet het juiste artikel opgestuurd hebt gekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, excuses daarvoor. Je mag altijd contact met ons op nemen om het artikel om te ruilen of retour sturen via onze website.
5 aug 2024
Heb een product niet aan gekregen de rest was ok
6 aug 2024
Bedankt voor je feedback! Als er iets niet goed is met je bestelling, mag je altijd contact opnemen via onze chat, mailen naar info@lobbes.nl of bellen naar onze klantenservice. Dan kunnen we het probleem voor je oplossen. Fijn dat de rest van je bestelling wel goed was!
1 aug 2024
25 jul 2024

Ja ach

Snel verzonden, heel slecht verpakt.
25 jul 2024
Wat vervelend dat de artikelen slecht verpakt waren, excuses hiervoor. Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan kan je ons altijd mailen naar info@lobbes.nl
23 jul 2024
11 jul 2024
de kwaliteit van het speelgoed is matig. zo ontbraken er op een paar waterpistooltjes een dopje of zaten er vlekjes of beschadigingen op.
15 jul 2024
Wat vervelend dat de kwaliteit van het speelgoed je niet bevalt. We hanteren een retour termijn van 30 dagen, je kan dan gratis retourneren waar je niet tevreden over bent.
5 jul 2024

Prijzen plus verzendkosten ….

Prijzen plus verzendkosten ….. had achteraf beter naar de action kunnen gaan voor grabbelton spullen .
11 jul 2024
Vervelend dat je niet tevreden bent, je kunt nog je artikelen gratis retour sturen binnen 30 dagen. Deze zou je dan eventueel nog kunnen wisselen voor de grabbelton spullen.
GT
Gea T.
Hasselt
4 jul 2024

Te grote doos

We hadden iets kleins besteld en dat kwam aan in de hele grote doos, Misschien een idee om ook kleien doosje in een kleine verpakking te versturen?
11 jul 2024
Wat vervelend dat het mis is gegaan met de verpakking van jouw bestelling. We proberen er in de meeste gevallen rekening mee te houden. Helaas lukt dit niet altijd. Excuus voor het ongemak, en bedankt voor je feedback!
28 jun 2024
Ik had kleine zeemeerminnen besteld, waarvan bij eentje de staart was af gebroken. Een email gestuurd plus foto’s. De enige reactie was een verzendbericht voor een nieuwe set. Stuur even een mailtje terug met: “ Wat vervelend ,mevrouw ! We sturen een nieuwe set naar u op. Excuses voor het ongemak. Dat geeft de klant een beter gevoel en u een veel betere beoordeling.
3 jul 2024
Bedankt voor je review! Dit had inderdaad moeten gebeuren, excuses dat je geen mail van ons hebt ontvangen over het ontbrekende artikel en om te bevestigingen dat er iets nieuws je kant op komt. We zullen dit in het vervolg anders doen. Nog veel plezier met je bestelling in ieder geval!
20 jun 2024

Goede service, kwaliteit produkt mindet

Leek een prachtig produkt, maar kwaliteit kunststof was minder goed ( m.i.)
24 jun 2024
Wat vervelend dat de kwaliteit van het artikel niet was naar verwachting. Tot 30 dagen kan je het retourneren en krijg je je geld terug.