lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.373 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51.824 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
(4193)
(871)
Resetten
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, wel allemaal los in een doos zonder bescherming. Jammer dat het vliegtuig al binnen 3 uur kapot was.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Simpel en effectief

Simpel te bestellen en een afhaaladres op te geven. Ontvangen in een degelijke doos. Ja en de prijsstelling is OK.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top-shop...

Snelle levering, goede artikels, correcte prijzen!!! Zoekfactor heel accuraat, altijd fijn bij Lobbes te shoppen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles super, schnelle Lieferung in guter Verpackung. Mein Kind ist glücklich und ich auch. Gerne wieder.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben jaren klant en nog geen 1 keer een slechte ervaring gehad. Mooie aanbod van speelgoed.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top klantenservice! Er was iets mis met de bestelling, maar dat is heel netjes opgelost.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving en foto’s van producten. Groot assortiment en prima prijzen.
Beoordeling melden
AV
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Na een dag al in huis!

Snelle levering van uitstekende producten. Een groot assortiment om uit te kiezen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
3 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent over ons assortiment!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne overzichtelijke webshop, en 's el in de afhandeling om je keuze op te halen.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Breed assortiment, goede prijzen

Goed assortiment, 1 winkel en serieuze prijzen. Geen scalpers zoals bij bol.com.
Beoordeling melden
KV
Krista V.
Aarschot
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel, correct, prima service

Snelle levering, met zorg verpakt. Ik ben heel erg tevreden over de service.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snel in de bestelling Fijn om een rekening te kunne ontvangen
Beoordeling melden
EJ
Elly J.
bij NIjmegen
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lobbes is prims

Lobbes is een betrouwbare webshop. Ik kan niets negatiefs opschrijven.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke en originele producten. Kwaliteit goed genoeg. Snelle levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jestem bardzo zadowolona z produktu. Latwy montaż samolotu. Polecam
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Unkompliziertes bestellen....schnelle…

Unkompliziertes bestellen....schnelle Lieferung.....Vielen Dank.....
Beoordeling melden
JK
Jan K.
Hamburg
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed, denk ik

Kan ik slecht beschrijven: liep gewoon goed zoals je het verwacht.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het mooie speelgoed in een aantrekkelijke doos
Beoordeling melden
BW
Berry W.
Andelst
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Weer verrast door lobbes, alles gaat zo goed, ben zeer tevreden!!
Beoordeling melden
HV
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie kwaliteit van de producten. Veel keuze
Beoordeling melden