lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.680 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden50.670 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
(4464)
(905)
Resetten
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
hele leuke artikelen voor een mooie prijs. ik heb nu gezellige knutselmiddagen met mijn kleindochter.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
6 feb 2024
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de producten. Heel veel knutselplezier met je kleindochter gewenst!
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke omschrijving en alles compleet (grotere bestelling met losse aantallen).
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke artikelen en snel verzonden. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden via mail. Helemaal prima
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service en snelle levering, alleen zonde dat mijn kleine bestelling in zo'n grote doos kwam.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede shop

Goede beschrijvingen, goede prijs, snelle levering. De proefmonsters maken leuke filmpjes.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
8 feb 2024
Bedankt voor je leuke review. Leuk om te horen dat je onze filmpjes van proefmonsters bekijkt :)
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tout est parfait. La voiture est superbe, de très bonne qualité et reçue très rapidement.
Beoordeling melden
KH
Kimberly H.
Lochristi
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte levering

Na bestelling altijd een vlotte levering en netjes verpakt. Bedankt hiervoor Lobbes!
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, snelle levering, product zoals op de foto en goed beschermd ingepakt
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede website en snelle bezorging. En niet te vergeten goede prijzen voor artikelen
Beoordeling melden
BH
Brenda H.
Barger-compascuum
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie producten. Heb er een mooie traktatie van kunnen maken
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel gebroken ik de verpakking, prima retour aangemeld en nieuwe ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
16 feb 2024
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het gebroken artikel heb kunnen omruilen.
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle levering. Goede kwaliteit producten. Product zoals op de foto te zien.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Steeds correcte en snelle leveringen. Geleverd in een kindvriendelijke doos.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het assortiment, de snelle levering, de overzichtelijkheid van de website
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima communicatie met koper, product netjes verpakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit en leuke producten voor een mooi prijsje
Beoordeling melden
EK
E. K.
Appingedam
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kindvriendelijke producten. Veel keuze, zorgvuldige en snelle levering.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plezierig dat de bestelling op zo'n korte termijn afgeleverd kon worden
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Van bestelling t/m uitvoering perfect verlopen en goed gecommuniceerd.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Parfait

Livraison rapide et emballage sympa pour les enfants. Prix attractif.
Beoordeling melden