lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.680 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden50.670 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
(4464)
(905)
Resetten
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fabricagefout in product, opgelost door snel nieuw product te leveren
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Topbedrijf.

Snelle levering. Goede verpakking. Speelgoed juist zoals beschreven.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over mijn producten die ik besteld heb Vlotte levering
Beoordeling melden
WA
Wendy A.
De Kempen
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking. Aan passen aan de producten Heel vaak te gegroot doos
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
1 feb 2024
Het inpakken van onze artikelen is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij het helaas weleens voorkomt dat de artikelen in een te grote doos worden verzonden. Excuses daarvoor! Momenteel zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces. De verpakkingsgrootte is een belangrijk punt. Bedankt voor de melding in ieder geval, wij zullen dit meenemen in onze verbeteringen!
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling en levering. Leuke verpakking om mee te knutselen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
1 feb 2024
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Je kunt zelfs een cadeaubon winnen als je je creatie met ons deels op Facebook of Instagram. Meer informatie vind je via deze link https://www.lobbes.nl/lobbes/bouwdoos
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld morgen in huis, super netjes verpakt en bezorgd! 👍🏼
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles helemaal in orde! Voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kwam snel, was netjes compact verpakt en het klopte.
Beoordeling melden
KV
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Steeds een vlotte, correcte service

Ondertussen al vele malen besteld bij Lobbes en telkens tevreden.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle bezorging

Snelle bezorging goed ingepakt Product voldoet aan de verwachting
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Goed geprijsde producten. Vragen/ klachten worden snel behandeld.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle bezorging. Leuke cadeautjes voor een klein prijsje.
Beoordeling melden
GM
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Manque information sur suivi sinon rien à dire. Marchandise ok.
Beoordeling melden
JW
John W.
Nederland
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi bedrijf met er veel keus, ook heel aardig personeel : )
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede omschrijving van de spullen. Leuk spul!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
2 dagen geleden
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons! Nog veel plezier met je bestelling!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede snelle service. goede artikelen. ik bestel hier al jaren.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed, snel en voor een bijzondere prijs cadeautjes kunnen kopen
Beoordeling melden
HF
Hilde F.
Erps-Kwerps
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte levering, materiaal van hoge kwaliteit
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service. Heel blij ook met mijn aankopen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
1 feb 2024
Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne shop met speelgoed

Fijne shop met goede producten tegen schappelijke prijzen.
Beoordeling melden