Klanten zijn zeer te spreken over het comfort van de stoelen, zelfs bij langdurig gebruik, wat positieve effecten heeft op de rug en zithouding. De bouwkwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen worden veelvuldig geprezen. Daarnaast wordt het design als mooi en stijlvol ervaren, passend bij verschillende interieurs. De meeste klanten vinden de montage eenvoudig dankzij duidelijke instructies en zijn tevreden over de snelle en correcte levering. Ook de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, snel en oplossingsgericht beschreven. Verder worden de vele verstelmogelijkheden van de stoelen gewaardeerd en vinden sommige klanten juist door de verschillende maten een passende oplossing voor hun lengte. Sommige klanten ervaren echter problemen met schroeven of gereedschap tijdens de montage. Daarnaast zijn er af en toe klachten over vertragingen bij de levering en voelt niet iedereen zich optimaal geholpen door de klantenservice. Ook wordt er soms meer instelbaarheid gewenst voor de armleuningen of hoofdsteun, en vinden vooral lange of korte mensen de stoelmaten niet altijd geschikt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDiablo Chairs
Dit is al mijn derde stoel Player One
De kwaliteit van de afwerking van de tafel is gewoonweg prachtig.
X One king size
Producten ok, levering zwak
top
Voor deze prijs 10/10.
Eenmaal gemonteerd - kan niet worden gedemonteerd.
Ik ben uiterst tevreden
Super klantenservice
Kwaliteit bij aanraking
Ik beveel van harte aan, ik heb een stoel gekocht...
Verjaardagscadeau
Geweldig bedrijf 11/10!
De stoel die ik zocht! :)
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Cross-market beoordelingen
Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.Beoordeling in Nederland
Diablo Chairs
- diablochairs.com/nl