eurocoinhouse.com

16.824 reviews in totaal   1.292 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de uitstekende kwaliteit van de munten en producten, en de nette, veilige verpakking van bestellingen. Het bedrijf wordt als betrouwbaar en eerlijk ervaren, wat bijdraagt aan een positief gevoel bij een aankoop. Ook de gunstige en redelijke prijzen worden gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, correct en oplossingsgericht beoordeeld. Daarnaast wordt het bestelproces en de website als makkelijk en duidelijk ervaren. Sommige klanten merken op dat leveringen soms langer duren dan beloofd of verwacht. Er zijn ook klanten die vinden dat de verzendkosten of bepaalde munten wat aan de dure kant zijn. Daarnaast wordt af en toe aangegeven dat de respons op e-mails of telefonisch contact sneller mag en zien enkelen kleine verbeterpunten in de verpakking.

Reviewseurocoinhouse.com

corecte en vlugge levering. doe zo voort . Groetjes Isidoor

Prettig om zaken mee te doen

Afspraken zijn nagekomen. Alleen jammer dat er niet gecommuniceerd was dat hun voorraad niet compleet was waardoor de levering langer duurde dan voorzien was. Was dit verteld dan was de laatste ster ook uitgedeeld.

Eerste contact met Eurocoinhouse met hindernissen.

Dit was mijn eerste klantcontact met Eurocoinhouse. Als verzamelaar vergelijk ik regelmatig een vijftal muntleveranciers en deze keer viel mijn keuze op Eurocoinhouse vanwege mijn specifieke wensen. Het bestelproces verliep bijzonder vlot maar daarna bleef het geruime tijd stil over de levering van de munten. Nog contact via de website en telefonisch leverde een reactie op. Wellicht had dit te maken met de vakantieperiode, maar daarvan kon ik geen info vinden op de website. Na 2,5 ontving ik alsnog mijn bestelling, die overigens keurig verpakt was.
Ik ben al jaren klant, steeds onberispelijke service, zeer aan te bevelen
Bestelling Nr order 100098020 was vlug geleverd. Maar de bestelling op 02 april met als Nr order 10098357 is nog niet geleverd.
P O
Paul O.
Dworp Begie
Verloren zending toch opgelost. Munten terug opgestuurd gekregen en volgende bestelling zal aangetekend Verzonden worden. Top
Spijtig dat sommige munten zo duur zijn. Ik heb al veel besteld bij jullie,kan ik dan soms geen korting krijgen bij volgende bestelling? Grt
J S
jenny s.
Omdat het fijn werken is met die firma, wat ze zeggen doen ze ook, en de munten zijn altijd, goed verpakt, en komen op de aangeklikte dag ook toe. Groetjes
Wel een paar minpuntjes. Het duurde vrij lang voor de munt kwam. Telefonisch contact bleek onmogelijk en de mail werd niet beantwoord.
eigenlijk niets, alles verloopt perfect !
Niks verbeteren zo door gaan alles correct afgehandeld
A S
Ad S.
Bij aflevering van de artikelen door de DPD deze in het vervolg graag helemaal bezorgen in de brievenbus en niet voor 80 procent er buiten ik kan dit per foto aangeven.
A S
Ad S.
Goede levering en snelle afhandeling
Heel fijn om zaken met hen te doen
J R
J. R.
Communiceert duidelijk, reageert op tijd en adequaat. Foutjes worden god hersteld. Kwaliteit prima.
Snelle en degelijke levering
Snelle aflevering en de juiste bestelde munten. Betrouwbare service.
Makkelijke website en nauwkeurige verpakking/verzending
Beloven dat is belangrijk, op tijd leveren is belangrijk. Het enige min puntje is de verpakking. De plakband maak de rekening stuk. Ga zo door.
P D
p.j d.