Kellys-expat-shopping.nl
Beoordelingen:

416 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.563 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer service on phone was great. Delivery was great and quick, order arrived a day before estimated delivery date. I am super pleased with the service and the items ordered, price of items also great. And I would definitely purchase same items again now that I know where to purchase the items I bought. Happy and satisfied customer. This website is a must to visit and purchase British items at a very good price 👍🏽

de meest kritische beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kellys-expat-shopping.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Engeland dichtbij

Heerlijke producten en snelle bezorging. Alleen jammer dat niet alle producten op voorraad waren, die ik had willen bestellen. Het zou ook fijn zijn, als bv toastbrood geleverd kon worden. Al dan niet in diepvriesvorm. Dat geldt ook voor gekoelde zaken.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Assortiment en levering

Fijn dat Kelly's assortiment ook te koop is. Veel kan je momenteel al kopen in de supermarkt maar het gaat net om de speciale dingen en daarmee maakt zij het onderscheid. Verder is de levering snel en goed verpakt.
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, snel geleverd, zeer goed verpakt en heel veel lekkere en leuke dingen.alleen jammer dat ze geen gekoelde en diepvries producten versturen.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt top! Niet duur, snelle verzending! Echt heel fijn, enige minpuntje.. niet alles is op voorraad (veel is uitverkocht).
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en bij vragen krijg je ook snel en netjes bericht terug!! Super! Ga snel weer bestellen.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets besteld, snel geleverd. Wel raar dat als je in de winkel afhaald, je 5 euro moet betalen aan kosten.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische webshop!

Heel goede website, makkelijk bestellen, heel correcte communicatie, heel snelle en verzorgde levering.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en een goede prijs De bezorging van DHL vind ik niet goed, beter Post.nl lijkt me
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Redelijk geprijsd, goed ingepakt zonder 'te' veel plastiek en snel geleverd. Tevreden dus!
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Snel verzonden, alles was goed verpakt met een duidelijk pakbon! Voor herhaling vatbaar
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Got what we ordered. Can’t find it elsewhere.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Goed geholpen. Vriendelijk
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed ingepakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
GS
Gerda S.
Doetinchem
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles heel zorgvuldig verpakt!
Beoordeling melden
GH
gilles h.
den haag
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs geleverd goed verpakt!!
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel leveren aussie vegemite
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden