Isolatiewereld.nl- Logo - Beoordelingen

Isolatiewereld.nlReviews

: 34Uitstekend

5,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Isolatiewereld.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Isolatiewereld.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Isolatiewereld.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Isolatiewereld.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Isolatiewereld.nl

2 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

34 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Isolatiewereld.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
Geïmporteerd
10 jan. 2022
Echt goedkoop en een heel groot assortiment. Daarnaast weten ze veel en zijn ze goed bereikbaar op de app en chat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
klantvriendelijk; heeft goede tips en denkt mee in oplossingen
Beoordeling melden
Geïmporteerd
16 dec. 2021
Correcte levering en keurige communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
Beoordeling melden