maeshillscollection.com/nlReviews

: 92Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
maeshillscollection.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij maeshillscollection.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
maeshillscollection.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij maeshillscollection.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor maeshillscollection.com/nl

34 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

92 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 dagen geleden
Perfect, Fijne service. Ben gebeld omdat Burkely portemonnee uitverkocht was, refund is binnen 1 dag (=> zeer snel) teruggeboekt. Zelden perfect service meegemaakt. Betrokken, Vriendelijk en Betrouwbaar! Ben niet van reviews schrijven, nu uitzondering gemaakt. Mijn Dank !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 aug. 2022
Las prima revieuws zodoende mijn tas hier op woensdagavond besteld. Die maandag erop nog geen mailtje of belletje mogen ontvangen. Maandags zelf mailtje gestuurd. Werd zelfde dag nog verzonden, toch jammer dat het een week moet duren terwijl er anders beloofd is. Enigszins teleurgesteld in Maes en Hills, maar blij met mijn tas.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor maeshillscollection.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Perfect, Fijne service. Ben gebeld omdat Burkely portemonnee uitverkocht was, refund is binnen 1 dag (=> zeer snel) teruggeboekt. Zelden perfect service meegemaakt. Betrokken, Vriendelijk en Betrouwbaar! Ben niet van reviews schrijven, nu uitzondering gemaakt. Mijn Dank !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Mooie collectie, leuke aanbieding en vlotte verzending. Super blij met mn aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Goede website. Prijzen zijn concurrerend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle verzending. Prachtige tas!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Super snelle levering uit België netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Fijne koop, goede en snelle service! Top!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Mooie site Mooie spullen Goed geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Snelle levering en goede kwaliteit tas
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Goede prijs, snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Las prima revieuws zodoende mijn tas hier op woensdagavond besteld. Die maandag erop nog geen mailtje of belletje mogen ontvangen. Maandags zelf mailtje gestuurd. Werd zelfde dag nog verzonden, toch jammer dat het een week moet duren terwijl er anders beloofd is. Enigszins teleurgesteld in Maes en Hills, maar blij met mijn tas.
Beoordeling melden
Antwoord van maeshillscollection.com/nl
18 aug. 2022
Spijtig dat u zolang heeft moeten wachten op uw tas. België heeft een nationale feestdag op 15 augustus, waardoor vertraging is ontstaan. Het pakket is vervolgens in Nederland afgegeven, doch de levering heeft langer geduurd dan voorzien. Onze excuses hiervoor.
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022 
Mijn bestelling was niet op voorraad. Ik werd keurig gebeld om hierover te overleggen. De geschatte duur klopte. Pakket was goed te volgen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2022
goede service en mooie kortingen en goed verpakt. Als ik volgende keer weer iets zoek kijk ik eerst bij hun.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021 
Netjes verpakt. Iets sneller laten weten wanneer het precies wordt verzonden zou fijn zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mrt. 2022 
Alles goed en snel maar ik heb geen Versendung mail gekregen
Beoordeling melden