362 reviews in totaal   124 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

362 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2019

maeshillscollection.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de uitstekende kwaliteit van de producten en hun functionaliteit. Ook de verpakking wordt vaak als netjes en stevig omschreven. De service wordt als vriendelijk, professioneel en klantgericht ervaren, en de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid en snelle respons. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst, en een enkeling mist informatie over de status van de bestelling.

Reviewsmaeshillscollection.com/nl

Inklapbare Rollator

Ben zeer content met het bestelde artikel, ziet er zeer goed uit en is makkelijk te monteren.

Helemaal top!

Alles verliep volgens afspraak. Dat maakt Maes & Hills erg betrouwbaar.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze service als betrouwbaar heeft ervaren. Daar doen wij het iedere dag voor. Wij wensen u veel plezier met de Castelijn & Beerens Carisma laptoptas. We hopen dat u er jarenlang met veel plezier gebruik van zal maken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maes & Hills
Mooie stevige en ruime schooltas

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Eastpak Day Pak'r Pro. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe rugzak en hopen dat u er jarenlang met plezier gebruik van zult maken. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de byACRE Carbon Ultralight rollator. Wij wensen u veel comfort en plezier met uw nieuwe rollator en hopen dat u er nog lange tijd met veel plezier gebruik van zult maken. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Goede prijs en snelle levering !

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u heeft gekozen voor de Eastpak Transit'R Plus Large in de kleur Tarp Black 2. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe reiskoffer en dat deze u tijdens vele reizen optimaal van dienst zal zijn. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Maes & Hills Collection. Wij wensen u veel mooie en zorgeloze reizen toe en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Snelle levering. Tas is prachtig en stevig ingepakt.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u nog veel plezier met uw The Chesterfield Brand Jamaica rugzak! Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe The Chesterfield Brand Berlin shopper en hopen u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Goede tassen, als delevering van de bestelling iets langer duurt, deklant even op de hoogte stellen.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Castelijn & Beerens laptoptas. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw positieve viersterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Bold Banana rugzak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u heel veel plezier met uw Socha tas en bijpassende portemonnee in Croco Black. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u heel veel gemak en plezier met uw Playmarket Go Up Premium boodschappentrolley in de kleur blauw. Met vriendelijke groet, Maes & Hills Collection

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Burkely Cool Colbie Workbag in de kleur cognac. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tas en hopen dat u er jarenlang met plezier gebruik van zult maken. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection
snel product ontvangen. dankjewel

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw Carlett Lett 900 en dat deze u bij al uw boodschappen en uitstapjes optimaal ondersteunt. Veel gebruiksgemak gewenst en graag tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Maes & Hills Collection
Keurig verpakt ontvangen. Een prima tas waar de kleindochter heel blij mee is.
Tevreden over het product

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Dank u wel voor uw fantastische vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe The Chesterfield Brand Riga crossbody tas en onze service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u nog jarenlang kunt genieten van deze stijlvolle en praktische leren tas. Graag verwelkomen wij u in de toekomst opnieuw bij Maes & Hills Collection. Met vriendelijke groet, Maes & Hills Collection Klantenservice

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met uw Castelijn & Beerens Verona laptoptas in de kleur Mocca. Wij wensen u heel veel plezier van deze stijlvolle leren tas en hopen dat u er jarenlang met plezier gebruik van zult maken. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Goede service en snelle levering!

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Dat waarderen wij enorm. Wij wensen u heel veel plezier met uw Beagles Travel 3-delige hardcase kofferset en hopen dat de koffers u op vele mooie reizen zullen vergezellen. Graag tot een volgende keer bij Maes & Hills! Met vriendelijke groet, Maes & Hills

De leveringstijd was langer dan aangegeven

De leveringstijd was wel langer dan aangegeven op de website. Uiteindelijk 6 werkdagen geduurd en daardoor te laat met het verjaardagscadeau. Maar mijn vraag hierover werd binnen 15 minuten beantwoord en dat wekte vertrouwen.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 4-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u heeft gekozen voor twee Micmacbags tassen. Wij hopen dat u jarenlang veel plezier beleeft aan uw nieuwe tassen en dat ze u dagelijks met veel gemak en stijl zullen vergezellen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Maes & Hills Collection. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

maeshillscollection.com/nl

Stijlvolle tassen, rugzakken en trolleys voor werk, reizen of dagelijks gebruik – functioneel design ontmoet alledaagse elegantie bij Maes & Hills.