Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de kwaliteit en uitstraling van de tassen en andere producten, en de nette en goede verpakking. Ook wordt de service vaak als behulpzaam, klantgericht en oplossingsgericht omschreven. De communicatie wordt veelal geprezen vanwege duidelijkheid en snelle reacties. Problemen worden meestal snel en effectief opgelost. Er zijn echter ook meerdere opmerkingen over vertraagde of niet geleverde bestellingen. Sommige klanten ervaren een gebrek aan respons van de klantenservice en vinden de communicatie soms onvoldoende bij vertragingen of problemen. Niet elk probleem wordt altijd naar tevredenheid opgelost.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmaeshillscollection.com/nl
Ten eerste snelle levering en een zeer mooie lederen tas gekocht voor een goede prijs. Draagband gesp was defect.
Gebeld naar Maes & Hills waar ik een zeer vriendelijke man aan de lijn kreeg en hij mij op dezelfde dag terug belde om te zeggen dat hij de leverancier benaderd had. En binnen een paar dagen was de nieuwe draagband alweer binnen. Top service en raad aan, om hier een tas te kopen van goede kwaliteit.
Veel keuze, op tijd geleverd, product naar wens
Mooi en handig tasje ,mooi afgewerkt en goede service
Prima snelle verzending
Zaterdag de hele dag gewacht, maar kreeg wel een berichtje over vertraging, maar die zaterdag kwam er niets. Verder hebben jullie mij goed op de hoogte gehouden. 👍
The delivery came through promptly and beautifully packaged. The bag is stunning and exceeded my expectations. Thanks
Verkeerde kleur geleverd
Snelle afhandeling en artikel keurig en snel geleverd.
Keurig verpakt