Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

243 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.941 beoordelingen in totaal  

4,07
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gadero.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel telefonisch als via email goed bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag. Er werd proactief een oplossing aangedragen. Kwaliteit product ziet er goed uit, duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Afhalen order verliep vlot, een vriendelijke medewerker wijst je waar de bestelling klaar ligt. Voor afhalen moet je wel rekening houden dat er afhankelijk van wanneer je besteld een aantal dagen tussen zit voor je het af kan halen doordat veel aangeleverd moet worden vanuit Groningen.

de meest kritische beoordeling

23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(62)
(20)
Resetten
8 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zowel goede als mindere punten te benoemen

Bij het aankoopproces verliep alles vlekkeloos. De website is duidelijk en bij afspraak in showroom in Breukelen kregen we de begeleiding en uitleg waar we naar op zoek waren. Erg enthousiast tot dusverre. Na het doen van de bestelling met de klantenservice een leveringsdatum afgesproken. Door transport bedrijf goed op de hoogte gehouden wanneer levering zou komen en die was ook mooi op tijd. Houtwerk was afgezet op de door ons aangewezen locatie. Allemaal erg prettig. De restproducten (schroeven etc) werden niet meegeleverd met die zending maar zouden via postNL op dezelfde dag gepland worden. Daar echter nog niets over gehoord. Na contact met Gedaro bleken enkele producten in nabestellingen te zijn. Hier komen dan ook de verbeteringspunten aan het licht. Ik had het op prijs gesteld als hierover gecommuniceerd zou worden. Gedaro gaf aan contact op te nemen met de leverancier en aan mij te laten weten wanneer ik die producten alsnog kon verwachten (alles was volgens website op voorraad op moment van bestellen). Na 2 dagen niets van ze gehoord te hebben zelf weer erachteraan moeten bellen. De persoon aan de lijn kon toen in enkele ogenblikken achterhalen dat de nalevering nog zeker 2 maanden op zich zou laten wachten. Uiteindelijk besloten die bestelde producten te annuleren en elders te kopen, want ik wilde uiteraard niet 2 maanden wachten voordat ik kon beginnen met leggen. Conclusie verbeterpunten: communicatie na bestelling kan zeker beter Tot slot wil ik nog graag delen dat van de 45 planken die we besteld hadden, 3 planken beschadigd waren, overduidelijk door een heftruck vork. Na contact boden ze de keuze aan de planken te laten retourneren en nieuwe te leveren of 50% korting op de beschadigde planken te geven. Deze meedenkende oplossingen kon ik erg waarderen. Ik kan aanraden bij Gedaro je order te plaatsen, maar leun niet zorgeloos achterover na je bestelling hopende dat het allemaal goed komt. Tip aan Gedaro: verbeter de pro-actieve communicatie in geval van nabestellingen
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul. 2023
Beste Niels, bedankt voor uw uitgebreide feedback en goede beoordeling. Goed om te lezen dat op veel gebieden tevreden bent en wat een prachtig eindresultaat! Daar mag u zeker trots op zijn, het lijkt een heerlijke plek om te genieten van het mooie weer. De minpunten nemen we mee als leerpunten. Wel fijn dat de serviceafdeling samen met u tot een passende oplossing is gekomen. We hopen u terug te zien bij Gadero.
ER
Erik r.
Groningen
14 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Voldoe met makkelijke ruimte voor verbetering

wat beter kan; De houten balken waren niet allemaal even mooi. Veel butsen en scheuren. 1 In 1 zaten allemaal nietjes. Ook jammer dat ze niet even 1 balk wilden zagen, terwijl er een zaagmachine in de hal staat. Nu moest ik voor de deur zelf een balk zagen met eigen meegebrachte zaag. Beetje extra services had wel gekund en iets voorzichtiger met het hout op de heftruck. Wat goed was; goed bereikbaar, redelijke prijs en duidelijk vooraf. Flexibele klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
16 mei 2023
Beste meneer Rasker, bedankt voor uw feedback en beoordeling. De verbeterpunten zullen we intern bespreken samen met de punten waar u beschrijft wat wel goed gegaan is. We hopen u terug te zien bij Gadero!
2 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs/kwaliteit

Redelijk snelle levering, goede prijs. Prachtig IPE hout, van consistente kwaliteit. Voor een deel ontving ik te korte balken. Binnen een week werden de correcte balken alsnog geleverd, dus ervaring met klachtenafhandeling was over het algemeen prima. Puntje van verbetering is wel dat ik zowel bij de initiële bestelling als bij de nalevering werd geïnformeerd over het feit dat ik thuis moest zijn voor het aannemen van de bestelling. Ongeacht of mij dit uitkwam.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun. 2023
Beste meneer Cijvat, bedankt voor uw review en beoordeling. Uw puntje van verbetering nemen we bij het volgende overleg met de desbetreffende afdeling. We helpen u graag nog eens bij Gadero.
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitlevering gaat niet zoals afgesproken

Prima site om te bestellen. Prijs ook prima. Afspraken omtrent levering tot op heden fout en onduidelijk. Levering gebeurd in fase. De ene dag komt bijv EPDM de andere dag de dorpels. Heel vreemd en irritante is dat de data in de track en trace link anders zijn. Zo is het een verassing dat er ineens iemand voor de deur staat. Handig als je dan niet thuis bent. De overige onderdelen vd schuur moeten nog komen. Ik ben benieuwd wanneer…..
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
16 mei 2023
Beste meneer Krukkert, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Ik zie dat de levering niet soepel is verlopen. Ook zie ik dat u wel alles nu heeft ontvangen. Onze excuses voor de rommelige levering, dit is zeker niet de bedoeling! Ondanks dat hopen we u nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed: goede prijzen, gratis bezorgen bij hoeveelheid die is besteld. Producten in allerlei maten te krijgen, goed verpakt pakket. Prettige webshop. Minder: tot de dag voor levering onduidelijk wanneer er een vrachtwagen voor de deur staat. Inschatting tijdstip was totaal niet accuraat (vrachtwagen was er een halve dag eerder dan verwacht). Niet al het hout is 'schoon' (zie foto) en recht.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Rik, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod en onze website. Doordat we gebruik maken van groot transport is het soms lastig om een exact tijdvak te geven omdat er veel factoren zijn waar vertraging door kan ontstaan. Echter is het ook wel eens andersom waardoor de vrachtwagen "wind mee" heeft ;) Natuurlijk begrijpen dat dit voor onze klanten niet altijd handig is. We werken aan het vinden van een manier om onze klanten beter kunnen voorzien van meer informatie hierover. Verder zie ik op de foto dat er lepelsmeer op het hout zit. Lepelsmeer is vet en kunt u verwijderen met een vetoplosser. Dit kan groene zeep zijn maar ook een agressiever schoonmaakmiddel; ontweringswater. Wanneer u niks doet zal de vlek door het vergrijzen van het hout minder opvallen. Mocht u hier vragen over hebben kunt u mailen naar service@gadero.nl
RB
Rick B.
Heerhugowaard
4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd, track en trace van de vracht werkt super goed. Zo hoef je niet onnodig thuis te blijven. Helaas waren enkele IPE hardhout planken krom (banaan). Dus wat extra werk met lijmklemmen om ze wat recht vast te schroeven. Als je zelf planken zou halen zou je daar op letten. Maar hierover geen melding gemaakt, maar vandaar 1 ster minder in kwaliteit product.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun. 2023
Beste meneer Bakker, bedankt voor uw review, beoordeling en foto's. Het is prachtig geworden! Onze excuses dat er kromme planken geleverd zijn. Goed om te lezen dat u deze toch heeft kunnen verwerken. We zien u graag terug bij Gadero!
PP
Pieter P.
Tilburg
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima resultaat

Ze geven veel informatie en de spullen hebben een goede prijs. Alleen bij de levering bleken er twee verschillende partijen hout te zijn. Het merendeels was prima, de rest was van mindere kwaliteit en minder maatvast. De klacht hebben ze goed opgelost. Ik had wel meer werk om tot een goed resultaat te komen, maar het is gelukt! We hebben een mooie schutting!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
26 apr. 2023
Beste meneer Priems, bedankt voor uw review en beoordeling. Goed om te lezen dat na een "mankement" u een goede oplossing aangeboden heeft gekregen. Het is een prachtig resultaat! We hopen u natuurlijk terug te zien bij Gadero.
JV
JP v.
Leerdam
5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De aankoop en de levering was prima, de kwaliteit van de bestelde vlonderplanken ‘ Cumaru ’ was ruim 20% van de partij van minder kwaliteit, ze waren krom of korter dan besteld, zeer jammer ook de bestelde fundering balken waren niet echt recht en een aantal zelfs getordeerd, dat kans dat ik een herhaal aankoop zou doen is niet erg groot
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun. 2023
Beste meneer van Herwijnen, bedankt voor uw feedback en beoordeling. We vinden het jammer dat u geen melding heeft gedaan over de kwaliteit van het geleverde hout. We hadden samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken. Ik heb begrepen dat de vlonder gelegd is. We hopen dat u veel plezier heeft van uw vlonder en hopen u ondanks uw matige gevoel over Gadero, toch terug te zien.
27 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kan (en moet) beter

Kwaliteit van producten is niet best, de prijs wel relatief hoog Producten kwamen deels niet compleet of beschadigd (ontbrekende/beschadigde onderdelen nagestuurd door Gadero/Topdeco Handleidingen die met producten kwamen, zijn slecht (goede handleidingen nagestuurd door Gadero)
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
7 mrt. 2023
Beste meneer Pikulin, bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend dat er materialen misten en beschadigd geleverd zijn bij u. Ik lees dat het goed is opgelost en u nu kunt genieten van uw aankoop. We zien u graag terug bij Gadero.
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Sceptisch door wisselende reviews

Ondanks de wisselende recensies die we gelezen hebben toch besloten om hier onze schutting te bestellen, de levering werd met een week uitgesteld dus wij vermoeden het ergste maar niks is minder waar. Op Hemelvaart werd de bestelling keurig volgens bericht geleverd, top!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
30 mei 2023
Beste mevrouw van Wanrooij, bedankt voor uw feedback en beoordeling van 4 sterren. Goed om te lezen dat uw order volgens afspraak geleverd is. We zien u graag terug bij Gadero!
20 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen bijzonderheden, gewoon goed.

Prettige site, soms een beetje lastig zoeken. Goede communicatie omtrent bezorging. Hout is van redelijke kwaliteit Uitstekende vervoersdienst. De chauffeur heeft zijn uiterste best gedaan om het pakket hout zo dicht mogelijk bij de caravan te plaatsen. Top vervoerder.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
30 mei 2023
Beste meneer Berkhof, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 4 sterren. Ik heb uw bericht doorgestuurd naar het transportbedrijf. Zij, en ook wij zijn blij dat u zo tevreden bent. We hopen u graag in de toekomst nog een van dienst te kunnen zijn.
22 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

betrouwbaar, leveren hun kwalitatieve spullen

Alles is uiteindelijk geleverd, kwam niet op de afgesproken dag. dat was wel vervelend omdat dat niet gecorrespondeerd was. Levering was niet compleet. Via de live chat aangegeven en uitgelegd en de problemen zijn keurig op tijd (2 dagen) afgehandeld en opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jul. 2023
Beste Hans, bedankt voor uw feedback en beoordeling. We zullen dit meenemen om tijdens ons wekelijks overleg te bespreken en in de toekomst te verbeteren. Wel goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost. We helpen u graag nog eens bij Gadero.
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helft hout is beschadigd aangekomen. Scheuren in de planken en kromgetrokken. Geleverde deur ook, heeft al verbogen deurbeslag. Wel wordt er keurig een nieuwe lading opgestuurd. Levertijd is ook niet zoals wordt aangegeven op de website (langer/andere dag).
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
2 jun. 2023
Beste meneer Verweij, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Wat vervelend dat er hout geleverd is met scheuren en krom zijn. Goed om te lezen dat u een goede oplossing heeft ontvangen. Wat betreft de leverdag; wij streven er naar om alle orders op de aangegeven dag te leveren. Helaas heeft het groot transport, waar wij gebruik van moeten maken, te maken met files, het maximum aantal rij-uren etc. Hierdoor wordt een order wel eens doorgeschoven naar een volgende dag. We beseffen dat dit vervelend is. We hopen dat u toch positief terugkijkt op de samenwerking met Gadero en zien u graag terug!
10 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leverings tijdstip

Afgesproken dat de levering op een donderdag zou plaats vinden. Op woensdagavond belde de chauffeur om circa 19.00 uur dat hij er aan kwam om de bestelling af te leveren. Gelukkig waren we nog thuis. Een kwartier later waren we er niet meer geweest.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
13 mrt. 2023
Beste meneer en mevrouw de Jong, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de levering toch goed is verlopen ondanks dat er een dag te vroeg geleverd werd. We hopen u terug te zien bij Gadero.
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging en verpakking prima gedaan en product voldoet aan de specificatie. Punt van verbetering voor bezorging bij particulieren is wat mij betreft een specificatie van het verwachte bezorg moment (alleen een datum is te ruim).
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Johan, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het geleverde product. Het punt van verbetering heb ik doorgegeven aan desbetreffende afdeling. We zijn u graag nog eens van dienst bij Gadero!
GV
G.A. v.
Eindhoven
17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was niet conform bestelling klantenservice reageerde snel en adequaat. Maar bij de uiteindelijke nalevering ontstond er enige verwarring, jammer. Verder een prima bedrijf waar ik zeker opnieuw iets zou bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
20 mrt. 2023
Beste meneer van Dobben, bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat er inderdaad een verkeerd product geleverd was. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de afhandeling (ondanks dat het wat rommelig verliep). We hopen u terug te zien bij Gadero.
BB
B B.
Hillegom
5 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel keus en goede communicatie!

Veel keus, gunstig geprijsd, goede en snelle communicatie bij aanvullende vragen, snelle oplossing bij klachten. Nauwkeuriger bij verzending: tijdig (levering een week te laat gepland) en volledig (onderdelen ontbraken).
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
7 mrt. 2023
Beste meneer Bijleveld, bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. We hopen u weer te zien bij Gadero.
JD
J. D.
Ommen
14 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima poort, gemakkelijke bestelling, goed verzorgde en aangekondigde levering, alleen de ophangscharnieren waren niet helemaal op maat. Gelet op de gebogen bovenzijde van de poort, moest ik 2 scharnieren inkorten.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul. 2023
Beste Johannes, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Het ziet er mooi uit. Fijn dat u het zelf heeft kunnen oplossen met het op maat maken van het scharnier. Wel vreemd dat deze niet op de juiste maat geleverd is. We zullen uitzoeken waar dit mis is gegaan zodat dit niet nog eens voor zal komen. We hopen u bij Gadero in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
5 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima bouwpakket pergola ontvangen met schaduwdoek. Had wel graag van te voren gehoord dat het uit twee verschillende pakketen geleverd werd. Ik ben wel zeer tevreden over de pergola.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
8 mei 2023
Beste mevrouw Peeters, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de pergola. We zien u graag terug bij Gadero!
11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Behulpzame en zeer vriendelijke bezorging. Makkelijk bestelproces. Snel reactie klantenservice. Leverdatum en info was niet duidelijk. Geen bevestiging ontvangen per mail of app
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Inmiddels hebben we onze website aangepast waardoor we meer duidelijk kunnen bieden inzake levertijden en informatie hierover. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.