15 feb 2024
Op de mailing gestaan totdat de voorraad aangevuld was.
Ik was zeer onder de indruk van de dubbel ingepakte plantjes ,netjes met stokjes zodat er geen blaadje beschadigd raakte en geen aarde door de doos vloog.plantjes waren echt gelijk aan de beschrijving.weinig knopverlies wat gebruikelijk is met de lidcactus na aankoop.
Alles perfect, was het niet de lang verwachte kleur.
Na wat fotootjes in 2 dagen mijn centjes terug gestort!
Nu terug op de mailinglijst voor nog een bestelling.
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland.
Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁.
Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug.
Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee.
Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij.
Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid.
Einde verhaal. Nooit meer
Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐
2 mooie driekleurige vlinderstruik plantjes in een doos met duidelijke instructies welke kant boven moet zijn en dat het een levende inhoud heeft. Prima verzorgt dus.
Alleen jammer dat de bezorger daar niet goed mee omging en de doos dus op zijn kop heeft gehad. Enkele takjes zijn daardoor afgebroken, hoop dat ze volgend jaar wel goed uitlopen.
Voor de tweede maal een Bonsai gekocht, helaas voldeed de tweede niet aan de verwachtingen. Na contact met de helpdesk waren deze het met mij eens en krijg ik het aanschafbedrag inclusief porto retour.
Snelle en correcte afhandeling
Uit de kunst
Dag lezer,
De gepresenteerde planten, de informatie over planten, verzending en contacten
zijn prima, want de praktijk is gelijk daaraan.
De kwaliteit van de planten, de verpakking is uitzonderlijk goed; prachtig!
29 aug 2024
Prachtige grote plant! Nu 3 dagen in huis maar heeft in die 3 dagen wel al 10 bladeren laten vallen…hopelijk blijft het daarbij.
14 aug 2024
Hele goede service, vriendelijke klantenservice..
snel bezorgd wat fijn was omdat het een cadeau was en het was goed verpakt.
Plantjes waren goed verpakt zodat ze zonder schade aankwamen. Mooie gezonde planten, groot assortiment.
17 aug 2024
verpakking ok !
heldere advies hoe de plant te behandelen, alvorens te poten
30 aug 2024
Prima verpakt EN een handleiding erbij voor het aanplanten en onderhoud!
26 aug 2024
Snel geleverd en keurig beschermd ingepakt prima struikjes
mooie planten, goed verpakt, en een snelle levering (TOP)