Gecertificeerd sinds: 27 aug 2025
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewspoint-one.nl
Wat een fantastische service! Het bestelde product bleek niet op tijd voor onze vakantie leverbaar te zijn. We konden onze vakantiereis langs Turnhout laten verlopen, maar konden daar niet zijn toen ook het personeel van PointOne aanwezig was. Zij hebben daarop een kluisje in de buurt van de snelweg betaald en de bestelling, inclusief een paar lieve extra's daar achter gelaten. Wij konden uiteindelijk pas een dag later langs rijden, en daardoor moest er bij het open van de kluis nog bijbetaald worden, wat wij met onze Nederlandse bank niet konden. Het personeel heeft mij telefonisch (om 0900 uur 's avonds!) zeer vriendelijk door het proces geleid en ook nog de extra betaling voldaan. We zijn heel blij met hoe dit opgelost kon worden!
Prima
Erg voordelig en in goede staat geleverd wat ik had besteld.
Alleen werd het na 3 werkdagen verstuurd ipv de verwachte 1. Bezorging duurde 7 werkdagen ipv de verwachte 2-3. In totaal dus 2 kalenderweken gewacht.
goede service nadat mijn pakketje retour afzender is gezonden. \gelukkig niet meer naar pakket punt maar naar mijn huis adres! gelukkig op tijd om te kunnen gebruiken voor mijn vakantie !
Ik had een Silva expeditie compass besteld. Ik kreeg deze echter geleverd zonder declinatie sleutel en koortje. Meerdere keren geprobeerd via mail contact te leggen. Tot op heden geen reactie ontvangen.
Uitstekende webwinkel! Overzichtelijke webshop, eenvoudig bestellen en afrekenen. Snelle bezorging en de artikelen waren keurig verpakt. Je wordt goed op hoogte gehouden tijdens het hele aankoopproces.
Snelle vriendelijke service,.
Niet standaard situatie heel netjes afgehandeld.
Een item was niet voorradig. Prima contact over gehad en eerste deel is snel verzonden. Andere deel is later nagezonden.
Handige producten voor kamperen en wandelen.
Ik heb nog steeds niks ontvangen. Waren 2 lousy dopjes die zo op de post kunnen. nu al 23 weken geleden gekocht. Ook niks qua tracking gezien.
omdat er in Ruurlo een afhaalpunt is, waar wij wonen en jullie afleveren in Borculo
Heel behulpzaam
Goede service
Vlug geleverd : goed product
Super ser ice
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
point-one.nl
- +32 475763733
- point-one.nl
- service@point-one.nl
- Turnhout, BEL
point-one.nl
Point One is dé one-stop-shop voor kwalitatief outdoor materiaal. Wij bieden enkel het beste aan en staan klaar om jou te adviseren in jouw volgende avontuur.