point-one.nl

21 reviews in totaal   21 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewspoint-one.nl

goede service nadat mijn pakketje retour afzender is gezonden. \gelukkig niet meer naar pakket punt maar naar mijn huis adres! gelukkig op tijd om te kunnen gebruiken voor mijn vakantie !
Uitstekende webwinkel! Overzichtelijke webshop, eenvoudig bestellen en afrekenen. Snelle bezorging en de artikelen waren keurig verpakt. Je wordt goed op hoogte gehouden tijdens het hele aankoopproces.
Snelle vriendelijke service,.

Niet standaard situatie heel netjes afgehandeld.

Een item was niet voorradig. Prima contact over gehad en eerste deel is snel verzonden. Andere deel is later nagezonden. Handige producten voor kamperen en wandelen.
Privéprofiel
Ik heb nog steeds niks ontvangen. Waren 2 lousy dopjes die zo op de post kunnen. nu al 23 weken geleden gekocht. Ook niks qua tracking gezien.
omdat er in Ruurlo een afhaalpunt is, waar wij wonen en jullie afleveren in Borculo
Heel behulpzaam Goede service
Vlug geleverd : goed product
Super ser ice

Fout van vervoerder opgelost

Er was wat misgelopen tijdens de verzending, maar Point One heeft mij snel geholpen en toen had ik alsnog mijn pakket binnen de twee dagen.

Veel te lange levertijd

Het door mij bestelde pakketjes is (nog lang niet) bij mij aangekomen: levertijd is veel te lang, verjaardag is vandaag, cadeau komt dus te laat.

Antwoord van point-one.nl

Hoi Arianne, Wat vervelend dat het cadeau te laat is aangekomen. We nemen contact met u op om de situatie te bespreken. Met avontuurlijke groeten, Point One
Verkeerde maat bezorgd en gelijk gemaild. Duurt twee dagen voor een reactie die zegt dat er een melding is gemaakt… dat is op zich oké. Verder kan er foutje worden gemaakt. Na veel advertenties en meldingen dat ik een review moet schrijven. Twee dagen later na de melding nog niets vernomen. Slecht ervaring dus.

Antwoord van point-one.nl

Beste Leon, Wat jammer dat u dit zo ervaren hebt. In onze laatste e-mailcommunicatie werd er een vraag gesteld, maar deze bleef tot op heden onbeantwoord. We horen graag uw input om volgende stappen te kunnen zetten. Alvast bedankt! Met avontuurlijke groeten, Point One