vdsinstrumenten.nl

237 reviews in totaal   87 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn positief over de kwaliteit van de producten en ervaren de prijzen meestal als scherp of goed. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en deskundig omschreven. Tegelijkertijd geven meerdere klanten aan dat de levertijd regelmatig langer is dan beloofd of verwacht, wat tot frustraties leidt. Er zijn klachten over slechte of ontbrekende communicatie, vooral bij problemen of vertragingen. Ook wordt de bereikbaarheid van de winkel, zowel telefonisch als via e-mail, als onvoldoende ervaren. Sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant en er zijn enkele meldingen van beschadigde of gebrekkige producten. Hoewel de klantenservice vaak positief beoordeeld wordt, rapporteren sommige klanten ook minder goede ervaringen.

Reviewsvdsinstrumenten.nl

Vlotte service! Bedankt
Er is een draad van mijn boog niet goed aangespannen. Dat was het min puntje

Bedankt voor je feedback! 🙏🎯
Goed spul alleen de levertijd is wel wat langer dan vermeld.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je feedback! 🙏📦 Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit 🤩, maar jammer dat de levertijd langer was dan aangegeven 😔🚚. We doen ons best om dit in de toekomst beter te laten aansluiten bij wat we beloven. ✨
Als ik geen beoordeling wens te geven omdat ik niet tevreden ben, wil ik niet bestookt worden met mailtjes om toch te beoordelen

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

We vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen benadrukken dat beoordelingsverzoeken alleen worden verstuurd als er bij de bestelling toestemming is gegeven voor marketingdoeleinden. Heeft u deze toestemming niet gegeven, maar toch mails ontvangen, dan horen we dat graag zodat we dit direct kunnen corrigeren. Bedankt voor uw feedback – hiermee kunnen we onze service verbeteren.
Goede en snelle service.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je mooie woorden! 🙏⚡🎶 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service — daar doen we het voor! 🚀😊
Service en de snelheid die ze leverde en top hoe snel ze zijn

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je enthousiaste woorden! 🙏🚀 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en snelheid — dat geeft ons energie om zo door te gaan! 🤩🎶✨

Duurde lang

Het duurde een week voordat de snaar kwam, terwijl op de site stond: vandaag besteld, morgen in huis.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je feedback 🙏📦 Vervelend dat de levering van de snaar een week duurde, terwijl je “vandaag besteld, morgen in huis” had verwacht 😔🚚. We begrijpen dat dit teleurstellend is en zullen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen, zodat de levering beter aansluit bij wat we beloven. ✨
Na de bestelling geplaatst te hebben. Ontvangen ik een bevestiging, maar daarna weken niets vernemen. Na meerdere contact pogingen en na twee beloftes dat het verstuurd zou worden, uiteindelijk na weken wachten ontvangen.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je feedback 🙏📦 Vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en meerdere keren contact hebt moeten opnemen 😔📞. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen ter harte en doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen, zodat bestellingen sneller en soepeler verlopen 🚀✨.
Producten zijn goed, verzenden is goed, alleen de prijzen zijn echt veel te hoog.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je feedback! 🙏📦 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en verzending 🚀🎶. Wat betreft de prijs: wij hanteren altijd de meest haalbare prijs, waarbij we streven naar de beste balans tussen kwaliteit en service 💛⚖️.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

🌟🌟🌟🌟 Bedankt voor uw mooie beoordeling! 🙏😊 We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u de volgende keer 5 sterren waard te zijn. 🎶🎸

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je 4 sterren! 🌟🙌 Fijn om te zien dat je tevreden bent — we blijven ons inzetten om van die 4 misschien een 5 te maken 😉🎶✨

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je 4 sterren! 🌟😊 We waarderen het enorm en hopen je de volgende keer een echte 5-sterren ervaring te geven 🙌🎶✨

Korala ukelele

Mooie ukelele gekocht. Snelle verzending.

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Heel erg bedankt voor uw prachtige beoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐. We waarderen uw vertrouwen enorm 🙏.
Pakket zou zelfde dag verstuurd worden. Na een paar dagen in de ochtend gebeld, werd beloofd het pakket zelfde dag te versturen. Dit gebeurde uiteindelijk na nog een belletje pas de volgende dag. Product is wel maar wens

Antwoord van vdsinstrumenten.nl

Bedankt voor je feedback! 🙏📦 Fijn om te horen dat het product naar wens is 🤩🎶, maar jammer dat de verzending niet verliep zoals beloofd 😔🚚. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je opmerkingen mee om onze verzendprocessen te verbeteren, zodat we onze beloftes beter waarmaken. ✨