Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.com
Beoordelingen:

1.835 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.554 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zonnebrillen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het enige grote minpunt was Post NL. De door mij bestelde zonnebril ter waarde van € 145,00, is bij de buren achter ‘n plantpot bij de voordeur achter gelaten. (Wij waren op dat moment gewoon thuis.) Er is door de bezorger gewoon niet aangebeld. Terwijl dat er op het pakket ons juiste adres en huisnummer vermeld stond. Daarbij komt ook nog dat er getekend moest worden voor ontvangst. Dit is dus door de Post NL bezorger gedaan dat is een kwalijke zaak. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Mvrgr.

de meest kritische beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg voor mijn verjaardag een mailtje met een kortingscode. Na lang twijfelen gaf dit de doorslag en bestelde ik toch de bril die al héél lang op mijn verlanglijstje stond. Hij zou geleverd worden op dinsdag tussen 8-10 uur. dit was niet het geval, na wat mailwisselingen met de klantenservice ontving ik dat de bril uitverkocht was en de bestelling werd geannuleerd. Deze zou over 2 weken weer op voorraad zijn en kon ik dan opnieuw bestellen? Voorlopig mijn geld nog niet retour ontvangen en de bril staat nog steeds als zijnde op voorraad op de site?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(143)
(44)
Resetten
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en de volgende dag in huis. Dat is een prima service! Jammer is dat voorafgaand op een Whatsapp contact nooit is gereageerd. Ondanks de melding dat men probeert binnen 2 uur te antwoorden.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Valt heel breed…
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Came with a scratch...

The service is pretty quick but they sent me a sunglasses with a SCRATCH on it. It is a small scratch, but for that amount of money we pay for these glasses, this shouldn't be happening.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde maat toegestuurd en krijg pas correcte maat als oude bril retour is ontvangen door jullie.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 feb. 2024
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service! Ik heb je zojuist een bericht gestuurd om dit beter te onderzoeken en je hiervoor een compensatie te bieden. - Team Zonnebrillen.com
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd na betaling geannuleerd
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
9 feb. 2024
Wat vervelend dat dit gebeurd is. Helaas hebben we geen invloed op de werkwijzes van Riverty. Mocht je nog eens bij ons willen shoppen, dan kan dat natuurlijk met een andere betaalmethode. We helpen je graag! - Team Zonnebrillen.com
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg een plastic rayban binnen!!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 jan. 2024
Wat vervelend, Eline! Excuses hiervoor. Ik heb je direct een e-mail gestuurd om dit samen uit te zoeken. We sturen het juiste product graag zo snel mogelijk naar je op. - Team Zonnebrillen.com
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 jan. 2024
Excuses dat de levering niet vlekkeloos verloopt! We doen ons best om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen en houden je hiervan natuurlijk op de hoogte. - Team Zonnebrillen.com
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld allemaal, ooo de retour afhandeling!
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending duurde wat lang. Verder prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
15 dec. 2023
Wat vervelend Thomas, excuses hiervoor! Helaas is er vertraging ontstaan door drukte bij de vervoerder. We hopen alsnog dat je veel plezier met je zonnebril zult hebben. - Team Zonnebrillen.com
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering 👍
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden