Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.com
Beoordelingen:

1.835 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.554 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zonnebrillen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het enige grote minpunt was Post NL. De door mij bestelde zonnebril ter waarde van € 145,00, is bij de buren achter ‘n plantpot bij de voordeur achter gelaten. (Wij waren op dat moment gewoon thuis.) Er is door de bezorger gewoon niet aangebeld. Terwijl dat er op het pakket ons juiste adres en huisnummer vermeld stond. Daarbij komt ook nog dat er getekend moest worden voor ontvangst. Dit is dus door de Post NL bezorger gedaan dat is een kwalijke zaak. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Mvrgr.

de meest kritische beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg voor mijn verjaardag een mailtje met een kortingscode. Na lang twijfelen gaf dit de doorslag en bestelde ik toch de bril die al héél lang op mijn verlanglijstje stond. Hij zou geleverd worden op dinsdag tussen 8-10 uur. dit was niet het geval, na wat mailwisselingen met de klantenservice ontving ik dat de bril uitverkocht was en de bestelling werd geannuleerd. Deze zou over 2 weken weer op voorraad zijn en kon ik dan opnieuw bestellen? Voorlopig mijn geld nog niet retour ontvangen en de bril staat nog steeds als zijnde op voorraad op de site?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1621)
(44)
Resetten
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bril uitgezocht die ik wou hebben, vrijdagavond om 22:00 bestelt en een zaterdagmiddag om 13:45 werd het pakket bezorgd! Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop. De enigste aanmerking die ik heb is dat ze de pakketjes zouden moeten uitvullen met opvulpapier of luchtzakjes, dat het bestelde artikel klem in het pakketdoosje zit. Anders schudt het artikel door het hele doosje heen.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was super snel. Kon tot 23:00 uur bestellen en dan nog word het de volgende dag geleverd. Leuk dat er ook met de hand op de leverbon is geschreven. Maakt het toch persoonlijker. Kwaliteit en de prijzen zijn goed. Zou zo weer bestellen. (Geen ervaring met terug sturen. Maar staat dat je 100 dagen de tijd hebt en je mag het gratis retour sturen)
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 feb. 2024
Bedankt voor je mooie review! - Team Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima zonnebril, goede bezorging, klantenservice goed bereikbaar

De bestelde zonnebrillen zitten prima en kijken fijn. Bestellen ging eenvoudig. Toen de betaling niet lukte kreeg ik snel de klantenservice aan de lijn . Bij de 2e betaalpoging ging alles goed. Bezorging was snel en goed. Alles netjes verpakt
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onwijs snelle verzending en mijn zonnebril is zo mooi, ben echt verliefd. Zelfs een persoonlijk berichtje op de factuur geschreven door een medewerker van Zonnebrillen.com Hoe attent is dat? Dik tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 feb. 2024
Wat fijn om te vernemen! Veel plezier met de zonnebril. - Team Zonnebrillen.com
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had donderdag avond mijn bestelling geplaatst en de dag erna al in huis. Ook mega snelle reactie op mijn e-mail die ik later die donderdag avond nog had gestuurd. Echt super goede service :)
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne ervaring, bedankt!

TF zonnebril gekocht voor mooie prijs. Overzichtelijke website en bestelling netjes en snel geleverd. Afterpay en retourneren werkt makkelijk. Mijn volgende zonnebril bestel ik weer hier!!
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar en snelle levering

Zonnebril voor mijn vrouw besteld. De bril werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de website. De zonnebril voldeed aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed product en service

Product is precies zoals omschreven en het juiste type. Verder ook keurig verzonden en duidelijke communicatie. Top!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede communicatie. Helaas stond de bril mij niet en moest hij retour, dit ging ook heel soepel.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gucci zonnebril

Fijne ervaring, snelle verzending. Mooi verpakte bril met certificaat van echtheid. Ik ben er mega tevreden mee.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij mee!!

Snel geleverd, goed verpakt, mooi koker voor de bril en hij staat mij geweldig ( maar dat is persoonlijk )
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat me goed beviel de snel bezorging wow om 22 uur s’avonds besteld volgende dag om 12:30 in huis echt goed
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, netjes verpakt. De persoonlijk geschreven boodschap maakt het pakketje nog leuker 😊
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zo blij met de aankoop. Heb een bril voor heel goedkoop kunnen vinden. Hele snelle verzending ook!!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 feb. 2024
Wat leuk, we hopen dat je veel plezier zult hebben met de zonnebril. - Team Zonnebrillen.com
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

- Breed aanbod - Snelle levering - Nette en snelle retour afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 feb. 2024
Fijn dat je zo tevreden over onze werkwijzes bent. We hopen dat jouw perfecte zonnebril ertussen zat! - Team Zonnebrillen.com
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd mooie bril zoals precies staat beschrijven prachtig gewoon en top service ❤️
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt. Heel tevreden. Al meerdere zonnebrillen bij hun besteld.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Mooie korting gekregen, snelle bezorgtijd, bril was goed beschermd en zag er goed uit 👍
Beoordeling melden
KD
Katinka D.
Zandvoort
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service!!! Heel blij met m’n bril precies zoals op de foto’s staat afgebeeld
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd met persoonlijke boodschap erbij. Zeer klantvriendelijk.
Beoordeling melden