Budgetgift.nl

3.028 reviews in totaal   136 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De duidelijke, vlotte en prettige communicatie met het team wordt als een groot pluspunt gezien. De producten worden over het algemeen als van hoge kwaliteit beoordeeld en de service is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook het actieve meedenken en het geven van advies tijdens het ontwerp- en bestelproces wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk en aantrekkelijk ervaren. Bij fouten of problemen komt het team snel met een passende en correcte oplossing. Toch zijn er enkele reviews waarin vertragingen of verkeerde leveringen worden genoemd. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over het drukwerk of de afwerking van de producten.

ReviewsBudgetgift.nl

Praktische en stevige rollerclip voor dagelijks gebruik

Voor zakelijk gebruik hebben wij 500 stuks van deze rollerclips bij BudgetGift besteld voor badges. De clips voelen stevig aan en de rolfunctie werkt soepel, waardoor de badge eenvoudig gebruikt kan worden bij toegangslezers. De kwaliteit is netjes en consistent over de hele levering. Daarnaast rollen de koorden goed terug, wat zorgt voor praktisch en comfortabel dagelijks gebruik. Al met al een nette en functionele oplossing voor organisaties die badges of sleutels op een eenvoudige en betrouwbare manier willen gebruiken.

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat de rollerclips in de smaak vallen en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit, dat horen we graag. Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Uirgebreid assortiment, tijdige levering, prima track & trace tool en betaalgemak (Via credit card). Alleen wellicht beter om ook een notificatie per mail te sturen wanneer de pakketten afgeleverd worden. Het werd nu een dag eerder afgeleverd dan aangegeven en was toevallig thuis. De chauffeur had ook voor een dichte deur kunnen komen te staan. Een dag van te voren zou handig zijn. Je moet dus nu iedere keer track & trace in de gaten houden wanneer het komt.

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de review! We sturen inderdaad altijd een track & trace linkje, maar nemen de feedback over het extra mailtje mee. Bedankt daarvoor! Veel plezier met het uitdelen van de geschenken en alvast hele fijne feestdagen gewenst. Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl

Voor herhaling vatbaar!

Dit was de eerste keer dat we besteld hadden en alles is perfect verlopen. De website is duidelijk, de prijzen zijn netjes, het versturen ging goed. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat uw ervaring positief is geweest. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Pascal van BudgetGift.nl
Aanleiding was de goede prijs voor een leuke en duurzame rugzak van RPET materiaal. Ik had vanwege de prijs eigenlijk niet verwacht dat de service zo goed zou zijn. Er was persoonlijk en snel contact. Er werd meegedacht. En afspraken werden nagekomen. Overigens was het bestelproces online ook goed te volgen. Kortom: aanrader

Antwoord van Budgetgift.nl

Kijk, dat is nou nog eens een mooi compliment. Bedankt! Wij doen inderdaad ons best om zowel scherpe prijzen als een persoonlijke service te bieden aan onze klanten. Mooi om te horen dat jullie dit ook zo hebben ervaren :) Alvast hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl

Het onmogelijke werd mogelijk!

We konden snel schakelen tussen ons en de dames van budgetgift. Iedereen die we hebben aan de lijn hebben gehad waren begripvol, meedenkend en eerlijk. De levertijd was een wel een ding, er stond bij 4-6 werkdagen maar intern kregen ze dat niet voor elkaar. We hadden de producten binnen 10 dagen nodig maar dat kon dus niet het zou minimaal 2 weken duren. Ook niet toen we het heeeel lief hebben gevraagd ;) Fijn dat ze eerlijk zijn! Zo heb je geen vals hoop. Na het plaatsen van onze bestelling hebben we over alle mensen van Budgetgift een zegen uitgesproken, dat het iedereen goed zou gaan, dat de mensen met veel plezier aan onze producten zouden kunnen werken, ze scherp zouden zijn en er ruimte zou ontstaan zodat het onmogelijke mogelijk zou worden in de naam van Jezus. Wat bleek tot onze grote "verrassing"...binnen 4 dagen werd de hele bestelling netjes bedrukt geleverd. Dan is de levering natuurlijk écht een feestje en hebben we met ze gebeld om iedereen enorm te bedanken voor de eerlijke en snelle service. Wat een machtige God hebben we toch, Hij die het onmogelijke mogelijk kan maken.

Antwoord van Budgetgift.nl

Wat een mooie woorden, bedankt! Erg fijn om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring bij ons hebben gehad, daar doen we het voor. Hopelijk waren de ontvangers van de leuke notitieboekjes er net zo blij mee :) Bedankt voor jullie bestelling en heel graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Snelle reactie bij vragen, vriendelijk, snelle levering, meedenkend
Ondanks dat er wat productieproblemen waren en de bestelling iets later geleverd werd, hebben de medewerkers van Budgetgift ons uitstekend te woord gestaan en regelmatig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Ik geef niet vaak een review maar in dit geval was het zeer verdiend. Bedankt @budgetgift voor de fijne samenwerking.

Antwoord van Budgetgift.nl

Kijk, dat is nou een mooi compliment! Bedankt voor deze mooie review en heel fijn om te horen dat alles ondanks de productieproblemen goed is gekomen :) Hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Goede communicatie en snelle levertijd
Kleine afdruk fout, maar ze reageren snel en komen direct met een goede oplossing.
Wij hadden pennen besteld met bedrukking, de kleuren van de bedrukking waren niet geheel naar onze tevredenheid. Dit is uiterst goed opgelost door BudgetGift.

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat mijn collega's het goed hebben opgelost en dat de pennen uiteindelijk naar wens zijn. Daar doen we het natuurlijk voor :) Veel plezier met het uitdelen van de pennen en hopelijk tot een volgende keer, Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl

Goede kwaliteit-prijs verhouding. Snelle levering na betaling

Goede kwaliteitsartikelen tegen een eerlijke prijs. Na betaling snel verzonden en ontvangen. Goede kwaliteit en prijs verhouding. Goede service

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn met de paraplu's :) Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Mooie notitieboek en snelle levering! En wat ook belangrijk is, je wordt super vriendelijk geholpen.

Antwoord van Budgetgift.nl

Wat een leuke review, bedankt voor het mooie compliment! Ook erg fijn om te horen dat jullie blij zijn met de notitieboekjes :) Heel veel plezier met het uitdelen ervan en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Nieuwe klant bij BudgetGift. Alles is gelijk soepel verlopen. Bij vragen gelijk antwoord. Helemaal top!

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie eerste ervaring bij ons zo positief is verlopen. Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl
Kitty stond klaar om een dringende levering in orde te brengen en ons altijd vriendelijk te bedienen. Of het nu telefonisch of via mail was, de communicatie verliep zeer vlot en de bestelde (bedrukte) goederen zijn op tijd toegekomen en in een uitstekende staat!

Antwoord van Budgetgift.nl

Wat een mooie complimenten! Ik zal ze doorgeven aan Kitty :) Bedankt voor jullie bestelling en de mooie review en hopelijk zijn de bestelde geschenken in de smaak gevallen! Vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl

Bedrukking logo Beach Tennis strandspel | BaKZ

Wij hebben via BudgetGift.nl Beach Tennis strandspellen laten bedrukken met ons bedrijfslogo voor onze klanten. Het team dacht actief met ons mee over het ontwerp en kwam met het slimme idee om het logo in dezelfde kleurstelling als de handvatten te maken. Dit zorgde voor een mooie, professionele eenheid in het geheel. Daarnaast zijn we erg tevreden over de snelle levering. Kortom: topservice en een kwalitatief eindresultaat! Zeker een aanrader | Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist B.V. |

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze service. Wij denken graag mee voor een zo mooi mogelijk resultaat :) En de rackets zijn erg leuk geworden zo te zien! Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer, Met vriendelijke groeten, Femke van BudgetGift.nl
goede service
Tasjes mooi bedrukt en snel geleverd!

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat de tassen naar tevredenheid zijn geleverd. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Pascal van BudgetGift.nl

helaas toch wat vertraging en mankementen

Overall tevreden: er was wel wat verwarring en vertraging van de USB sticks, deze hebben we nog niet kunnen testen/gebruiken. Ook heb ik al meerdere klachten ontvangen van collega's over de pepermuntjes dispensers, deze blokkeren erg veel en vaak en dan is het heel lastig om dit op te lossen en de pepermuntjes toch uit de dispenser te krijgen. Dat is geen goede promotie naar onze klanten toe.

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor de feedback, maar vervelend dat de dispensers niet in orde waren. Ik hoor van mijn collega dat dit ondertussen is opgelost. Mochten we toch nog iets kunnen betekenen, horen we het graag! Vriendelijke groeten, Team BudgetGift.nl

Te laat en niet ingevouwen

Wij hebben de tasjes in goede orde ontvangen. Helaas veel later dan de geplande datum 2 april. Namelijk pas op 21 april waardoor we de tasjes te laat waren voor ons congres op 10 april. En dit keer ook niet in de opbergzakjes gevouwen. Bij de vorige bestelling op 28-4-2024 werden de tasjes wél ingevouwen geleverd.

Antwoord van Budgetgift.nl

Bedankt voor uw review. Helaas konden wij de tasjes niet op de gewenste datum leveren. Dit hebben wij u tijdig laten weten. In overleg met u heeft u er vervolgens zelf voor gekozen om de tasjes alsnog te laten leveren, zij het op een latere datum. U was hier dus van op de hoogte. Wat betreft de gevouwen tasjes: sinds eind 2025 zijn wij overgestapt naar een andere productielocatie. Wij nemen uw feedback intern mee, zodat wij deze service verder kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Pascal BudgetGift.nl